Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Landsmann
addikt
válasz
Zsolty20 #4770 üzenetére
Köülső tárcsázó programmal is próbálkoztam. Rendre mind belefagyott a hívásba. Szóval muszáj megszokni. KÜlönösebben nem zavar, csak szerettem volna, ha mindkét telefonon egyforma a beállítás. De legalább a névjegyek szinkronizálása az tökéletesen megy a két telefon között.
Hasonlóan nem jártam sikerrel a hívásrögzítő appokkal sem. Vagy egyáltalán nem működtek, vagy scak az egyik fél hangja hallatszott. Így inkább azt is hagytam. Hátha majd egy frissítéssel felkerül. Bár szerintem sok frissítésre már nem lehet számítani a Redmi 9-nél. A 6-osnál is már csak appok frissítése jön, rendszerfrissítés már több mint egy éve nincs.
-
nullpoint
őstag
-
Landsmann
addikt
válasz
Zsolty20 #4766 üzenetére
is tárcsázót szokni kell. Nekem is az van a Redmi 9-en. A Redmi 6-on meg az eredeti MIUI. Végülis meg lehet szokni. Mondjuk a MIUI-s annyiban jobb, hogy két kártyás esetén ha ki van jelölve alapértelmezett SIM, akkor is ott van a tárcsázóban mindkét SIM-nek az ikonja, el lehet dönteni melyikről induljon a hívás. Telefonkönyvből, híváslistából alapértelmezettről megy ki. A Google-s esetén meg lehet határozni 1-1 szám esetén, hogy melyik SIM-ről induljon a hívás választás nélkül. Kinek melyik az előnyösebb.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Path of Exile 2
- The First Berserker: Khazan
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) 2026.06.-ig Garancia!
- iPhone 15 128Gb Fekete Független 98% Akkumulátor Beszámítás
- Xiaomi 11T Pro Moonlight White 256GB
- iPhone 15 128 Gb Kék - Független - 1 éves Hibátlan! - 91% akkumulátor
- iPhone 15 Pro 256 Gb Natur Titán - Független - 1 éves Hibátlan! - 87% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest