Hirdetés
-
GAMEPOD
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Landsmann
addikt
válasz
Zsolty20 #4770 üzenetére
Köülső tárcsázó programmal is próbálkoztam. Rendre mind belefagyott a hívásba. Szóval muszáj megszokni. KÜlönösebben nem zavar, csak szerettem volna, ha mindkét telefonon egyforma a beállítás. De legalább a névjegyek szinkronizálása az tökéletesen megy a két telefon között.
Hasonlóan nem jártam sikerrel a hívásrögzítő appokkal sem. Vagy egyáltalán nem működtek, vagy scak az egyik fél hangja hallatszott. Így inkább azt is hagytam. Hátha majd egy frissítéssel felkerül. Bár szerintem sok frissítésre már nem lehet számítani a Redmi 9-nél. A 6-osnál is már csak appok frissítése jön, rendszerfrissítés már több mint egy éve nincs.
-
nullpoint
őstag
-
Landsmann
addikt
válasz
Zsolty20 #4766 üzenetére
is tárcsázót szokni kell. Nekem is az van a Redmi 9-en. A Redmi 6-on meg az eredeti MIUI. Végülis meg lehet szokni. Mondjuk a MIUI-s annyiban jobb, hogy két kártyás esetén ha ki van jelölve alapértelmezett SIM, akkor is ott van a tárcsázóban mindkét SIM-nek az ikonja, el lehet dönteni melyikről induljon a hívás. Telefonkönyvből, híváslistából alapértelmezettről megy ki. A Google-s esetén meg lehet határozni 1-1 szám esetén, hogy melyik SIM-ről induljon a hívás választás nélkül. Kinek melyik az előnyösebb.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest