Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Rick4 #52720 üzenetére

Szerintem nem rossz, benéztem a biosba, hogy is van beálítva, 65°C fölött teszi a ventit 100%-ra, meglepő, de még a klímát is kikapcsoltam, hogy füleljek, semmi hang, csak a levegő hangja ahogy beszippantja a rácson, és direkt rátettem a kezem a gépházra, nulla rezonancia, mint ha ki lenne kapcoslva a gép. Szerintem ez se egy rossz venti, akár a noctua ellenében is ajánlható 1700Ft körüli áron.

azt nem tudom, miért van nálad baj, én direkt úgy válogattam össze a dolgokat, hogy a gépházon a megfelelő méretű rés legyen, az alaplapi foglalat, és a rá felrakott, megfelelő irányba elforgatott cpu hűtő meg azt a rést nagyjából le is fedje, azaz pont alatta legyen, ne csak fél takarásban, így lesz a hűtés az ideálishoz minél közelebb. Azért kellett a 25-ös vastag venti is, hogy minél közelebb legyen a tetejéhez, azaz ne nagyon szívjon vissza belülről meleg levegőt, így a benti túlnyomás minden résen kifelé tolja a meleget. Nem egy nagy alapkoncepció, én már vagy 15 éve így gondom végig, mit és hogy raknék össze, sose volt gond belőle. Igaz, itt nincs VGA, nem az fűt be nálad?
    Van még egy venti a tápban, de az is csak hőre kapcsol, szerintem nem is szokott dolgozni.

[ Szerkesztve ]

49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák