-
GAMEPOD.hu
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kreash
aktív tag
Igen , az lenne a lényeg, hogy se a tápomtól se a proci hűtőmtől nem szeretnék megszabadulni.
Ez a cooltek u2 egész szimpi, bár akkor már inkább az u3-al kezdtem el szemezni,nem sokkal nagyobb, de könnyebb lenne rendezgetni
Meg ha esetleg lenne vga csere pár év múlva és nem 2 slotos hűtése lenne hanem 3, akkor nem kell cserélni legalább házat.
Bár nem értem, hogy az u2 ben van elől venti felfogatás, de az u3-ban nincs...
Utána elkezdtem nézelődni a Jonsbo honlapján és találtam egy másik házat, igaz az kb. akkora mint a Prodigy "szárnyak" nélkül, de sokkal jobban bejön ez a letisztultság. Igaz , hogy akkor a háznak nagy része üres lenne
De inkább ez mint a prodigy.
Viszont nem találtam Jonsbo W1K házat itthoni kínálatba, úgy ,hogy lehet marad az U3.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox 360
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Egér probléma
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest