- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
válasz
dzso22 #62088 üzenetére
Hézagoló volt bent. Rendesen ki szoktam hézagolni, hogy szinte ráül a szíj a csapra.
Ma levettem ezt az új variót és visszaraktam a tuning variót, amivel az utóbbi 900 km-t mentem. De kiderült közben a hiba egyik oka is. Az utóbbi 2-3 napban mindent az új varió számlájára írtam. Mikor beraktam, az első gyorsításig nagyon jó volt. Aztán többet nem. Na ma kiderült, hogy a külső tárcsából eltűnt a ricni. Az egész. A poén az, hogy az anya meg volt húzva. Nem is lazult le. Egyszerűen elforgott a varió tárcsa. Nézegettem is kikerekedett szemekkel, hogy "ez meg hogy a **csába". A berúgó csillag (mert ugye alátét gyanánt gyárilag van rajta berúgócsillag) fényesre kopott az anya talpától.
Na mindegy. Tegnap pont rendeltem egy külső tárcsát, mert le akartam cserélni, mert két egymással szemben lévő lapát le van törve.
Ha meg lesz, majd újabb próbát teszek. Addig összeraktam a régebbi varióval és egy riccnis talpú anyával, hogy haza tudjak jönni a melóhelyemről, meg holnap be is tudjak menni. Remélem, lesz időm beugrani az sracing-hez az új tárcsáért.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Micro Four Thirds
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PR-Telecom
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest