Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Sziasztok. újra itt, ismét 1 kérdéssel fordulok hozzátok :B

    Ugye nekem volt a Motowellem amit hálisten sikerült eladnom. Kicsit ignore-oltam a motorvásárlást, de most lenne 1 szerintem jó vétel.

    Aprilia SR 50 Factory lenne a moci. 2008-as a motor. 22 000km van benne. Aki eladja az ismerős, tehát nem teljesen ismeretlen. A következő története lenne a motornak.

    A srác az első tulaja neki, újonnan vette Aprilia kereskedésből. Egész végig szervízbe hordta, illetve ismerős abba a szervízbe tehát normálisan bántak a motorral. A legutóbbi 1-2 évbe volt vele 1-2 kissebb gond. Kanyarodás közben mintha bizonytalan lett volna a motor. Ileltve volt még 1, és ebből adódóan kapott nemrég egy teljesen új 50-es hengert, illetve kormánycsapágy csere volt, mivel az lehetett az oka a bizonytalanságnak, de végülis nem az volt.

    A hátsó főtengely volt az oka neki, így kapott nemrég egy teljesen új 70-es hengerre méretezett főtengelyt, ez a főtengely csere talán már nem az Aprilia szervízbe volt, hanem 1 másik ismerősénél, de pár hete volt ez a csere. Szóval mondhatni hogy sok dolog teljesen új benne. A befecskendezéssel soha nemvolt semmi gondja, hibátlanul működött. Kapott új Michelin gumikat is, illetve 1-2 optikai tuning is rákerült a motorra. Ma néztem meg és nagyon szép állapotban van. A srác teljes mértékben megbízható, tehát valósak azok a dolgok amiket elmondott.

    Illetve minden évbe kapott a moci új szíjat, görgőt, levegőszűrőt. Olajra mindig odafigyelt. Egyszóval nagyon egybe van a motor, mind kinézetre, mind pedig motorikusan. Hidegbe hagyta melegedni a motort, tehát nagyon odafigyelt rá.

    És akkor most jutottam el a fő kérdésemhez hogy, elszeretné adni. Árba olyan 300 környékét gondolt érte. Érdemes megvennem szerintetek?

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák