Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
JohnyMilan #49 üzenetére
Működik már játszok vele
-
sith7
félisten
Tölthető a Diablo Immortal telefonra !
-
Peace
nagyúr
[link] Ilyen hosszú lesz a Diablo Immortal sztorija
-
sith7
félisten
Lehet tolni, max több időt tolsz bele, egy amúgy is farmolós játékba, PVE esetén
PVP - ben esélyed nem lesz a wallet warrior - ok ellen .. .sajnos
Sarcasm ON
Diablo 3 - ban nem tudták megoldani a PVP - t, a balansz nem sikerült
Gondolom így tudták a balanszot megoldani ... majd a pénzre fogják
Sarcasm OFF -
kigyi_23
addikt
Érdekes egy helyzet ez diablo pay to win game-ben, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet játszható. Én mindenképpen kipróbálom aztán majd kiderül, ha ingyen is lehet tolni egy darabi úgy, hogy élvezeti faktort nem befolyásolja nagyban akkor még jó is lehet. Én minimálisan hajlandó vagyok fizetni is érte, ha tényleg jó, hiszen más esetben a játékot megveszem tehát a játék árát rálocsolni méla undorral, de belefér.
-
Kylesa
aktív tag
Akkor mindenki a The Voidra?
-
wjbhbdux
veterán
A játék minőségétől függetlenül, azzal legyen tisztában mindenki indulás előtt, hogy ez a játék PC-n is más mobil játékokhoz hasonlóan Pay 2 Win lesz lootboxokkal, és el lehet benne tapsolni több ezer Eurót, hogy versenyképes maradjon a karaktered PVP-ben. Redditen azt számolgatják hogy 50 ezer dollár (~18.5 millió magyar Forint) elköltésével lehet elérni a teljesen kimaxolt karaktert, vagyis határ a csillagos ég. [link]
Hogy ez fizetés nélkül, csupán farmolva mennyi időt emészt fel azt még nem tudhatjuk. Abból talán ki lehet indulni, hogy a Heartstone-ban olyan 1 dollár / óra tempóban haladt egy pénzt nem költő játékos.És meg fognak jelenni itt a PC fórumon olyan játékosok, akik már a mobilos fórum szekcióban vagy a PC-s Genshin topicból hasonlókhoz vannak szoktatva, lesz közülük akik elmondják majd hogy ők nem költenek egyáltalán, nem költenek sokat, jaj csak egy mozijegy ára megy rá havonta stb., de nem árt figyelmeztetni azokat akik még nem estek ilyen játék áldozatául, hogy van veszélye és a játékba épített függőséget elősegítő rendszerek miatt előfordul, hogy késztetést fogsz érezni a költésre.
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok ha jól tudom. Eu szerverek közül a magyarok a The Void szerverre mennek, jól tudom ugye? Mert akkor oda megyek
-
savior
őstag
A videók alapján úgy vettem észre, hogy a képi világa eléggé D3-as. Gondolok itt a környezetre, szörnyekre, tárgyakra. Persze azt se felejtem el, hogy a pc-s verzióból még csak nagyon keveset láttam. A véleményem a mobilos grafika alapján alakult ki. Remélem, hogy ha már ekkora az ajánlott gépigény, akkor szebb lesz a harmadik résznél. Kb a Resu max grafikájához is ekkora kell, tehát akár hozhatná is ezt a szintet. (ráadásul ott a régi motor is fut a háttérben). Jó lenne pöpec effekteket, éles textúrákat, high poly modelleket látni benne.
-
savior
őstag
Ezt a magyar videót most találtam a játékról: [link]
Régi, de azért betekintést nyújt a játékba. -
Kylesa
aktív tag
Én utoljára a LoD-dal játszottam még valamikor nagyon régen, az amazon nagy kedvencem volt. Az Immortalban a demon hunter az amazon helyi megfelelője lenne? Néztem róla pre-alpha videót, de az a dupla crossbow nem valami bizalomgerjesztő... D2-ben ez elképzelhetetlen volt anno, sőt az egy szem Burizán kívül kb. az összes crossbow kuka volt. Sima íjjal nem lehet menni? Illetve aki játszott a harmadik résszel és hozzám hasonlóan amazon kedvelő volt, az megtalálta a demon hunter mellett a számítását?
-
savior
őstag
Visszaszámláló indult az egyik magyar rajongói oldalon: [link]
-
Peace
nagyúr
Iszonyatosan rá vagyok pörögve!!! TV+kanapé+kontroller!
Hatalmas pacsi, amiért megkapta ezt a funkciót és jön PC-re! Én maradok a crusader-nél szerintem.
-
savior
őstag
Nem tudom ismeritek e ezt az oldalt, de tele van Immortalos leírásokkal (angolul): [link]
-
savior
őstag
Állítólag Androidra és Iphonera a szerencséseknek már elsején elérhető lesz. (elvileg az esti órákban magyar idő szerint)
-
V.Stryker
nagyúr
Lehet előtölteni a játékot pc-re. Már szedem is lefele.
-
B. Tamas
aktív tag
Én főleg a távharc híve vagyok, így adja magát a varázsló nagy íjász.
-
savior
őstag
Ki milyen kasztot indít?
Egyelőre vacilálok, nézelődök, de nem tudok dűlőre jutni.
Nekro vagy barbár amit szeretek pl. -
ƵøŁĭ
veterán
Meglátjuk, hogy milyen.
-
savior
őstag
Pár érdekes új dolog: [link]
-
savior
őstag
Talpra magyar, hí a haza! Itt az idő, most vagy soha!
Végre megérkezik a Diablo Immortal 2022.06.02 19:00 dátummal.
Nem csak mobilra, de personal computerre is jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest