Hirdetés
-
GAMEPOD
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Nincs jelentősége, mert igazából nem vagyok érintett a témában, csak próbálkoztam tegnap egy kicsit, és gondoltam leírom Neked, mert Te is belefolytál a múltkor... A Wireless repeater dologról van szó, gondolom rémlik még, hogy bizonyos típusokhoz nem lehet virtuális interface-t hozzáadni! Nos akkor utánajártál, hogy kiderítetted, hogy mégiscsak van HW különbség a különböző verziókban, de mondtad, hogy DD-WRT-ben simán hozzáadható a virtuális interface, szemben a Tomato-val! Tegnap unatkoztam, és kipróbáltam a dolgot, és azt tapasztaltam, hogy lehetőség valóban van rá, de amint megpróbálom elmenteni a beállításokat, a virtuális interface eltűnik az admin felületen, és utána már a hozzáadás lehetősége sem jelenik meg! Vagyis olyan, mintha a firmware ekkor venné észre, hogy ez bizony nem fog menni, és kikapcsolja a funkciót! Vagyis azon a verziókon, ahol Tomato alatt erre nincs lehetőség, ott egyértelműen DD-WRT alatt sincs!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest