-
GAMEPOD.hu
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy apró kiegészítés a WD Redhez. Természetesen nem mindegy a rack típusa sem, amibe kerül. Én egy olcsó? LcPower tokkal használom. Azért éjjel hallani lehetett, ahogy pörög, berezonál.
De! Szétszedtem a Samsung Portable S2-őt... bár nem szétszedhető eredetileg, de mivel mindegy már neki... Már értem miért volt teljesen hangtalan. Maga a lemez egy gumi tokban volt benne! Szerencsére egyszerűen levehető, és rámegy bármilyen 2,5-ös hdd-re. Szóval megörökölte a red, ami így kissé kövérebb lett, de befért az LcPowerbe. Most tökéletesen alátámasztott, a műanyaghoz csak a gumi ér hozzá, nem rezonál. Csend, és nyugalom<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
-
-
válasz Victoryus #46917 üzenetére
Hopsz, az előző másik topicba ment volna. A lényeg, hogy megvan a WD Red 750GB, 2,5-ös. Eddig ok, kapott ext4 formázást, csendben teszi a dolgát a routerre kötve. Ugyanúgy 8MB a max, de ez a router miatt van, nem bír többet a hardvere sajnos. Így 30GB-ot tudok rámásolni egy óra alatt. Másolás közbe kicsit morog, de amíg csak a torrentek mentek nem volt hangja. Végre egy vinyó, ami nem ad ki olyan hangot, mint amikro a vándorpatkány kaparja a parkettát alulról.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Mi volt a neve annak a programnak amivel Win7 alatt is lehet ext4-es vinyót használni? Az is azon a vinyón volt ami kipurcant, most meg persze nem találom.
-
-
Megrendeltem a 750GB-os WD Redet, kíváncsi leszek... 0-24-ben kéne mennie a routerre kötve.
-
-
Melyik az a 2,5.ös merevlemez ami nem kattog, zörög, nyüszög?
Pcx-en szinte mindegyikhez oda van írva kommentbe, hogy kattan, fejet pakol stb...
Nekem totál csendes kéne, mint a most kipurcant Samsung hm641jx... 24/7-ben menne a routerre kötve.<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Ami nekem eddig legjobban bejött, és tényleg meg se nyikkan: Samsung S2 portable 640GB.
-
Sziasztok!
2,5-ös, 1TB-os merevlemezt keresek rackbe. Olyan kellene, ami nem ad ki olyan hangot, mint amikor a vándorpatkány kaparja a parkettát alulról. Szóval nekem valami nagyon halk kéne. Volt egy Toshiba 300GB-os lemezem. Amíg a laptopban volt nem is hallottam, de rackbe téve nem tudtam tőle aludni. (routeren megosztva megy 0-24-ben)
Melyik lenne a legjobb számomra azok közül amik az első hozzászólásban vannak?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital