Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor18
tag
Sziasztok,
sorry, egy teljesen laikus kérdés: kb. 2 TB-nyi adat tárolására még mindig inkább HDD-t érdemes/szokás használni, vagy a HDD mint techológia, már idejét múlt, és érdemes SSD-re áttérni, ha a keret megvan rá?
Vagy ha eddig is jól elfért a 2TB a HDD-n, és még van is rajta szabad hely, akkor minek is bolygatni meg plusz pénzt beleölni? (Elolvastam az összefoglalót...)[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz sakal83 #73696 üzenetére
Azt hiszem erre vonatkozóan azt írtam, ha az első teszteken szereplő terméket gyártják a mai napig, akkor azon van DRAM cache, így ugyanúgy vehető.
De ezt nem tudom garantálni, mert nincs a kezemben ez a termék.
A termékfotókon van DRAM cache, de az új fotókon már változott a nyák is.
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
Meg egy kerdesem lenne. Sajnos neten elterő infok vannak.
Az Apacer AS2280P4 480gb-nak van Dramja.Köszi
-
baro32
aktív tag
válasz veber0937 #73691 üzenetére
Szia
Nekem is van egy ilyen csak 1TB-ban a melegedéssel tényleg nincs baj azt aláírom de nálam rendszer alatt megéreztem azt a DRAM hiányt igaz nem vészes de elég sűrűn dobott 1-2 másodperces gondolkodásokat ( mint régebben a homokóra effektus) ha érted mire gondolok.
Játékok is mentek róla azoknál nem tapasztaltam ilyeneket de az általa váltott Toshiba xg5 512gb-os SSD-t szerintem nem múlta felül.
Végül mikor elértem a 10TB-ot rajta természetesen 100/100 hibátlan állapotban de parkolópályára tettem és beruháztam egy Toshiba xg7 4TB-ra igaz ez nem fut nálam PCIe 4-en csak 3-ban de nagyon hozza a sebességet amit már itt a fórumon már egyszer megosztottam.HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Meg egy lama kerdesem lenne. Jelenleg egy adata sp550en van a rendszer.
A fenti apacerrel jelentos/eszreveheto lenne a gyorsulasa a rendszer bootnak illezve hasznalatnak?
-
veber0937
tag
válasz varmi2 #73690 üzenetére
igen ez is jó, de egyenlőre ha nem jön össze amit itt találtam ssd-t a hardveraprón lehet veszek egy ilyet GIGABYTE NVMe 256GB SSD - SSD meghajtó | Alza.hu, a h97-plus lapba elég , újabbat nem tudok úgyse kihasználni
-
varmi2
nagyúr
válasz sakal83 #73686 üzenetére
Az nvme ssd-n pcie porton kapcsolódnak a cpu-hoz, vagy a déli hídhoz. De itt most a cpuba kötött m.2 csatlakozásról van szó. A pcie vezérlő meg a cpuban van. Tehát mindegy mire képes a lapod, ha a prociban csak gen 3 a pcie vezérlő. Ugyan ez forditva is igaz. Ha van olyan cpu-d ami tud gen4-et, de a lap csak gen 3-at, akkor ugyanúgy csak gen3 sebességen fog menni az SSD.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz sakal83 #73684 üzenetére
Keresem az összefüggést.
A 4 genes az alaplapod tehat azt jelenti: PCIe Gen4.
A procid meg nem tudja, így a kérdés szempontjából sehogy nem releváns
.
A kérdezett SSD-k meg Gen3-asak, tehát nagyvonalakban semmi.
Nem lesz különbség. Vagy most gépújítás is kinéz?
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Van relevans sebesség különbség a lenti ssdk között win 10 es jatek betöltés valamint win alatti alkalmazas megynyitas között? 4genes az alaplapom:
256GB Apacer M.2 AS2280P4U
Apacer 480GB AP480GAS2280P4-1Köszi
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz varmi2 #73682 üzenetére
Ok, megtaláltam - tulajdonképpen biztatóak az adatai:
Remélem, ugyanilyet küldenek nekem is....
szerki: akkor lehet az újra megy a rendszer meg a futtatott programok - az "öreg" saSamu meg lesz az adattár - éppen elég, de az akkor "csurig" lesz... Az ennyit tud:
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz varmi2 #73667 üzenetére
Ha jól olvasom, a megrendelt Apacer Q4-ben sincs DRAM sajnos.
-
pluto1969
aktív tag
válasz MadKet #73676 üzenetére
valóban drágult, 1 hete vettem 16 000-ért az apacher Q4-es verziót, Igaz csak gen 3-as alaplapom van. Szerintem ez most verhetetlen árban van APACER AS2280P4 480GB 15 000-ért, a Firstshop-ban. Igaz csak gen 3-as, de Dram, és TLC is megvan rajta. Vagy az 1 TB verziója is 30 000 alatt van. Én ezt venném. Mondjuk máshol sem drágább, ahogyan nézem, még 14 000 környékére is befigyel pár helyen.
[ Szerkesztve ]
-
MadKet
tag
válasz Graphics #73675 üzenetére
Kicsit keresgéltem de egyedül Amazon UK meg DE-n találtam és ide nem is szállítanak. Alap áron a UK olcsóbbnak tűnne (40k) de arra még áfa meg szállítás jönne. DE -n (46k).
Szerintem ezt a vonalat elengedem
Azért jó lenne az 1 TB, de jó lenne 30hoz közelebb maradni is Ha jól néztem akkor gen4 inkább 40 fölött van. Vagy ha Apacer ujra lesz 17 körül, veszek belőle kettőt
-
MadKet
tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz varmi2 #73670 üzenetére
Itt rendelhető legolcsóbban. Bepróbálkozom....
Megrendeltem.....
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz varmi2 #73667 üzenetére
Akkor adj egy linket légy szíves, ahol emberi áron megvásárolható - találtam már vagy 8-féla Apacert 500GB körülit, egyik sem az....
Egy helyütt "van", csak éppen nem rendelhető: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Graphics #73663 üzenetére
OK, akkor a Kingston kimarad. Az általad javasolt Apacer miben jobb a Samu 980-nál? (mert árban kb. ugyanaz....)
Nvme Samuból egy régebbi PM961 van, meg egy 970 itthon. Azok problémamentesek... A 4.0 Pci-E szabványt sajnos egyik sem ismeri, ahogy a 980 vagy a javasolt Apacer sem. Az alaplap az tudná.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Sziasztok!
480-512GB-os, nagy megbízhatóságú SSD-t keresnék alaplapi nvme-foglalatba - szigorúan újat, boltból. Sajnos a rászánható keretem max. 25 ezer forint, postaköltséggel együtt. Az eddigi SSD-s tapasztalataim alapján (van itthon vagy 6-7 db belőlük a 3 gépben) a szívem az árkorlátot kb. éppen elérő Samsung 980 felé húz (eddig még csak egy A-DATA SSD-m múlt ki, a Samuk közül még egy sem, pedig van itthon 10 éves 830-as is, ami ma is hibátlanul teszi a dolgát...)A kérdés: tudok ennél jobbat venni ennyiért, vagy legalább ilyet minőségűt / sebességűt / tartósságút olcsóbban?
Szerk: nagyon olcsó lenne a Kingston, de nincs sok bizalmam hozzá. Okkal?[ Szerkesztve ]
-
zsgyörgy
újonc
Sziasztok!
Azt hogy lehet kideríteni, hogy egy laptopba amiben van m.2 foglalat milyen ssd-t lehet tenni?
Sata-t vagy NVME-t?Köszi
-
HARDVERAPRÓD
Szia.
az ár és az SSD is jó, de amire te használod, illetve amibe teszed nem lesz kihasználva, azaz felesleges lehet. Viszont ha később "fejlesztes", akkor ez már meglesz.
Az hogy a 47k mit takar azt nem tudni, ezt neked kell tudni. Gari van rá? használt, új stb.
ezek ismeretében neked kell eldönteni, hogy jó lesz-e. -
HREH
senior tag
1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
45-50k
2. Mekkora SSD-re van szükség?
1TB
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
Asztali gép, M.2
4. Pontosan milyen (alaplap/laptop) lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
MSI Z390 Gaming Pro Carbon
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)
5 év jó lenne
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?
Nagyrészt átlagos, OS+programok alá, ill. 1-2 VM futna még róla napközben.
7. Csak új vagy használt is szóba jöhet?
Csak új47k-ért tudnék lőni 1TB-s 980 Pro-t, az megfelelő lenne nekem?
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
MadKet
tag
válasz Graphics #73652 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ, az Apacer 17 körül az szimpi mindenképp, alszok még rá hogy kell-e az 1 terás annyival többért. Nem lényeg nekem feltétlen a gen4 egyébként, gondolom erre a jellegű felhasználásra nem lenne olyan nagy különbség gen3 és gen4 között. Crucialt sokallom annyiért
Ezek a HP-k mikorra várhatóak?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz MadKet #73651 üzenetére
Ami most jó ár-értékű az az Apacer AS2280Q4.
Ennek 500-asa 17 korul van.
Az 1TB-os ebből már nem annyira nyerő árban.
Ott inkabb a kerdezett Crucial P5 Plus, az 45 ezer.
Ha nem kell gen4, akkor ott van a klasszikus Samsung 980 vagy esetleg most ahogy neztem a Silicon Power XD80 esetleg UD90.
-----
Más téma, erdemes majd figyelni a HP FX900 árazását, igaz BiWin gyártás, de jó ár érték arány jellemezheti.
[ Szerkesztve ]
-
MadKet
tag
Sziasztok,
Arra gondoltam raknék egy nagyobb SSD-t a gépbe. Jelenleg van egy ADATA SP900 128 GB, ezen van a rendszer, illetve egy Crucial MX500 256 GB, ezen meg játékok illetve progik. Mivel a 256-oson hely szűkében vagyok sokszor, elég nagyok a mai játékok, ezért tennék egy nagyobbat.
1. Ár: 30-40k körül, ár/érték arányban keresem a legjobbat.
2. 500GB vagy 1 TB
3. Asztali gép, i3-12gen, ASRock B660M Pro RS , M2
4. 3-5 év garancia okés lehet
8. Átlagos felhasználásra, főleg játék és progik
9. Akár használt is szóba jöhet ha keveset használt és garis
Az ADATA-val és a Crucial-al eddig nagyon meg vagyok elégedve. Mi mostanság ami nagyon best-buy ?Köszi előre is a segítséget!
-
Graphics
Jómunkásember
[ Szerkesztve ]
-
veber0937
tag
Hi
Ha minden igaz egy ilyen lesz a gépbe: AORUS Gen4 SSD 500GB Key Features | SSD - GIGABYTE Hungary ehhez érdemes hűtőbordát tenni? A házban elől kettő hátul egy 12 cm venti van.
-
kisz94
csendes tag
Sziasztok ! Nem biztos, hogy jó helyre írok, de kérlek segítsetek.
adott, egy samsung 980 m2 500 gb ssd pcie3.0-ás verzió. Nem lehet usb/cdről se, telepíteni rá a windowst. Bios is látja, hogy bent van a gépben, de mégsem lehet. Hiába teszem be első partícióba, akkor sem. Katyvaszos talán de remélem, hogy valamelyest érthető. Valakinek esetleg valami tipp? -
Jakuu
őstag
Melyik 1 terrás M2 PCIe 4x NVMe SSD-t érdemes most megvenni laptopba, ami dram cachével rendelkezik?
-
sakal83
addikt
Sziasztok
1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá? 10e kornyéke
2. Mekkora SSD-re van szükség? 240gb
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó? M2
4. Pontosan milyen (alaplap/laptop) lesz használva az SSD? Asus TUF B560M Plus Wifi
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 nem releváns
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD? Átlagos
7. Csak új vagy használt is szóba jöhet? MindegyRendszernek kellene. 2dbot néztem ki. Melyik amelyik jo az alaplapomba? Illetve melyik ajánlottabb?
1. SK-Hynix BC711 256GB M.2 2242 SSD (PCIe, HFM256GD3HX015N EA, 2242,)
2. WD SN730 256GB M.2 2280 SSD (PCIe, SDBPNTY-256G, 2280,)Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
Jó kis táblázatot találtam, úgymond vásárlási segédletnek jó lehet.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz isti732712 #73636 üzenetére
Mindkettő jó lehet.
MX500-zal van tapasztalat, a másik új, de saját gyártású szintén.
-
isti732712
aktív tag
Sziasztok!
Véleményt tapasztalatot kérnék! Szeretnék venni egy 1TB os sata ssd, melyik legyen Crucial MX500 1TB vagy WD Blue SA510?
Háttértár lenne.
Érvek ellenérvek jöhetnek..Köszönöm, és Boldog karácsonyt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz isti732712 #73633 üzenetére
Oks, gondolom nekem címezted
-
pluto1969
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
válasz pluto1969 #73628 üzenetére
Na ezt is leírtam a masik linken pedig.
Minden S11 vezérlőben van 32MB cache. Benne. Nem mellette.
Elég biztos a program. De látom megy a hitetlenkedes.
( Egy ideje foglalkozok SSD-kkel.)
[ Szerkesztve ]
-
pluto1969
aktív tag
válasz Graphics #73626 üzenetére
Mennyire biztos ez a program?, mikor még 32 mb Dram-ot is ír, pedig tudjuk, hogy nincs benne. Csak egy ssd-ben van 32 mb Dram, az pedig a Patriot Burst. Egyébbként ettől függetlenül s11 is lehet benne, mert amit a gyártók művelnek a csere-berékkel, az már követhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
pluto1969
aktív tag
válasz tasiadam #73624 üzenetére
Nyugodtan megveheted a Silicon Power-t, mindegy a vezérlő. A kingston A400 elején voltak S11 hibás széria, (innen az utálat az S11iránt) de ezeket régen javították. Az s11 rengeteg ssd-ben van, többek közt a Patriot Burst-ban, melyet rendszer ssd-nek használok, és 360 napja megy, és 100 %-os. Van kb 10 Silicon ssd-ém , mert nagyon jó ára van, és TLC nand van benne még mindig. Még egy sem ment tönkre, igaz más ssd-m sem. A Silicon 1 TB jelenleg is 24 000-ért meglehet venni, nagyon jó ár érte.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz isti732712 #73625 üzenetére
Leírtam egyszer, megint nem írom le újra.
Phison S11 van benne. Tessék megérteni. Olvasd el újra!
Rá van dugva a gépre, nekem hiába írod. S11 van benne. Melyik része nem érthető?
De akkor itt a kép. Ha mar a szöveges rész nem ment.Talán így átmegy az infó...
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
Most nem tudom, hogy off-e a kerdes, de az A55 eseteben jo a vezerlo? (250gb) Mert ahol eddig tehettem, kerultem a phisonokat es intelt meg SM-et vettem, pl crucial,meg intel, dragabb kindston. De az A55 arban eleg jo
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Czimby
addikt
válasz Graphics #73621 üzenetére
Mennyire fontos a vezérlő típusa egyébként?
Az, hogy van-e benne DRAM vagy nem nem lenne fontosabb tényező?
Az 1Tb-osra vonatkozó infód mennyire naprakész?
Már ha az egy jó vezérlőnek számít.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Graphics #73620 üzenetére
Phison S10-es S55 , dram cache és minden földi jóval ellátva.
Stbstbstb... Az SM2258XT-s kivitel csak egy állapot a típus életében.
Az 1TB-os A55-ben pedig SM2259XT van.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Czimby #73619 üzenetére
Itt dugom rá a gépre
HDS szerint is Phison vezérlő van benne.
A Flash SSD topicba linkelt kiolvasás alapján is Phison S11 és SBFM61.3 FW, ami szintén Phison firmware.
Az enyém a C revízió, tehát a boltokban már biztos, hogy ennél újabbak vannak.
Az A rev. még SM2258XT volt, a B.rev is még, ezek fémházas modellek voltak.
A C rev. már műanyagházas.
@pluto1969: Nem kell egyetértened, ezek makacs tények, hogy változnak a gyártás folyamán a termékek, ennek nagy mestere a Kingston, de a költségoptimalizálás minden brand szent eszköze.
A Silicon Power S55 megjelenéskor pedig még Phison S10-zel is kapható volt...
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
válasz pluto1969 #73617 üzenetére
Ez szerint a táblázat szerint is SM2258XT-van bennük.
Lehet van 1-2 dolog benne ami már nem aktuális, de hasznos lehetne az összefoglalóbanHa szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Graphics
Jómunkásember
-
pluto1969
aktív tag
válasz Graphics #73616 üzenetére
Nem értek egyet, rengeteg Silicon Power ssd-t vettem, éppen azért mert idézem ( A használt egyetlen memóriachipet az Intel, a memóriavezérlőt pedig a Silicon Motion gyártja) Szerintem nem S11 vezérlő van a A55, se a S55-ben. SM2258XT vezérlőre épülnek.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Graphics #73613 üzenetére
Még nincs kézben, de sikerült egy russian videóból kihámozni a TeamGroup CX1 tartalmát.
Micron TLC és SM2259XT vezérlő.
Ha jelenleg is ez a tartalma, akkor belépőszinten jó vétel lehet, de hamarosan rendelek belőle.
A TeamGroup CX2 pedig a szokásos , ugyanaz mint a Silicon Power A55 , még az FW verzió is megegyező/hasonló, tehát egy Phison S11 alapokra épülő cucc.
[ Szerkesztve ]
-
pluto1969
aktív tag
válasz abdulka1 #73612 üzenetére
Lehet, hogy időközben ez is QLC-t kapott, és ezért a TBW értékek nincsennek frissítve, mint ahogyan a Crucial BX is a mai napig TLC-ként szerepel sok helyen. A CX2 ha kimerül az SLC puffer, akkor 5 GB (256 gb-os verzió) másolás után, beesik a másolási sebesség 75-80 mb/s - ra, ez is a QLC-re utal. Huzamosabb másolásnál, lassabb mint egy HDD. Nem sokkal drágábban, jobbat is tudsz ettől venni. Én nem venném.
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Kis pénz, kis foci alapon szeretnék költséghatékony SATA III SSD-t venni, és 8 ezer alatt szembejött a 256GB 2,5" Team Group CX2 .
Meglepett a 200TB terhelhetőség, az meg még jobban hogy egy webshop oldalán csak 60TB szerepel. Gondolom a gyártói oldal közelebb áll az igazsághoz.
Van erről a modellről tapasztalat? Mi a véleményetek, vállalható?Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
pluto1969
aktív tag
-
Modst3R
senior tag
Sziasztok! Kicsit off topic, de nem tudom kihez fordulhatnék. Az a helyzet, hogy el szeretném adni az ssd-m (970 evo plus). Van is egy lehetséges vevőm, aki tök jogosan kért tőlem HD sentinel képeket. Viszont én mac alatt használtam egy külső házikóval, ami már el is kelt. Esetleg nem tudna valaki segíteni ebben lehetőleg a 13. kerület környékén? Ráér két ünnep között is. Nagyon hálás lennék.
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
tasiadam
veterán
üdv
Proxmox hypervisorra váltottam hyper-v-ről, és a proxmox elméletileg eléggé zabálja az SSD-ket. Most teszt jelleggel 840 evo-n van, amiért nem kár. Nézzek Intel/Samsung enterspájz kategóriát? 200-500gb között elég, akár 180as intel is.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest