Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 250GB 4 évvel későbbi kiadás, úgy néz ki, hogy újabb controllerrel és nyilván 10GB-tal kevesebb gyárilag lefoglalt hellyel, ennek lehet oka az újabb controller is, de simán lehet a marketingesek ötlete is, mármint jobban eladható egy nagyobb tárhelyű SSD.
Az overprovisioning kisebb mérete miatt jobban kell figyelni arra, hogy ne írja dugig a user.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
gerner1
nagyúr
"Ettől nem teljesen függetlenül, ha bordát akarok tenni rá, akkor érdemes helyből olyat venni, vagy jó rá utólag is?"
- Én, ha most vennék "ugyan abból" (ADATA XPG S11 Pro), akkor inkább a borda nélküli típust venném, és hozzá utólag azt a bordát, ami ér is valamit, mert a gyári borda nagyon harmatos volt, nem érte meg az árkülönbséget. -
-
Frawly
veterán
A 98%-os kondíció még teljesen jó, a 2 TB írás is csak töredéke a ~100 TBW-nek, amit a gyártó megad rá. Szóval vehető, de csak akkor, ha lényegesen olcsóbban kapod, mint a boltban. Lehet pár ezres különbségért megkapod boltban, vadi újonnan, 0 írással, 0 üzemidővel, teljes jótállással.
-
-
villifog
tag
Vásároltam én is egy ADATA 256GB SU900-as ssd-t. Nekem is Win. telepítés után 4 hibás szektor és 96%-os kondíció fogadott. Leteszteltem majdnem minden sata3-as ssd-met és mindegyik 100/100-as, nem olyan régen vettem egy SP920-at az is tökéletes. Én már intézem az elállást, csak ezzel van gondom.
(HDS 5.30 PRO) Telepítés után kb: 400GB írásvolt rajta, gondolom tesztelték, Win7 64PRO.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Wise (ex-TransferWise)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest