Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clickbait
aktív tag
válasz
MK VII #22395 üzenetére
Mostmár mindent tudok.
Két hét és ittvannak a cuccok, várom, hogy nekikeshessek.Még három kérdést engedj meg:
Célszerű KIT-ben venni a memóriákat? Vagy ugyanaz ha összerakom különálló darabokból?
Emlitetted a modulok számát tuningnál, 2 vagy 4 a jobb?
1,5V az ajánlott az i5 specifikációs oldalán, mi van akkor ha 1,35V memóriát veszek? -
-
-
Clickbait
aktív tag
válasz
MK VII #22389 üzenetére
Bocsánat, lehet pont ráfrissitettem.
Tökéletesen választ kaptam mindenre, köszönöm!
Igen, nem véletlenül lettek igy összedobálva a cuccok.
1866 fölé jelenleg nem megyek, Savage nagyon megtetszett és azért a Mhz-el az árak is emelkednek. Jelenlegi keretet tudom csak tartani.
-
Clickbait
aktív tag
válasz
johnywalker #22387 üzenetére
Ezért kell a Z lap és K proci.
De akkor ez remek, beszerzem akkor az 1866os verziót. -
Clickbait
aktív tag
válasz
johnywalker #22385 üzenetére
Csak a proci termékoldalán 1600Mhz max szerepel, de akkor nem szóltam.
-
Clickbait
aktív tag
válasz
johnywalker #22382 üzenetére
Jó cuccok, A Dominator is húzós, a Predator meg túl magas a hűtőmhöz.
Szerintem Savage lesz, megbarátkoztam vele, csak jókat irnak róla.
Tehát akkor megérné az 1866Mhz? Menne az emlitett i5 mellett? -
Clickbait
aktív tag
Ha nagyobb pl. 1866Mhez memóriákat veszek egy Asus Maximus VII Hero lapba egy i5 4690K mellé ami csak 1600Mhz-et támogat, akkor mi történik?
Csak 1600-on fog futni?
Kb ugyanannyiba megy nálam a HyperX Savage 1600os és 1866os verziója. Megérné vagy tökmindegy?Az XMP mit csinál?
-
Clickbait
aktív tag
Sziasztok!
Két RAM között szeretnék újra választani, 1600Mhz-esek, CL9-es időzitésűek. Én csak ennyit tudok megállapitani. Illetve a kinézetük fontos, ezért találtam meg a Corsair Savaget pirosban.
Egy Asus Maximus VII Hero lapba mennének (fekete-piros séma), elég jól beleillene a Corsair.
A két RAM:
HyperX SavageVan minőségbeli elétérés a két memória között? Nagyon a Corsair rovására menne a kinézet?
Tudom, hogy a Crucialnak mekkora múltja van, bár nekem még DDR2ből is Corsair van.
-
Clickbait
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék 8 gigányi memóriát venni egy Asus Maximus VII Hero lapba.
1600MHz-es 2x4Gb kitet keresnék.
Találtam ezt:
http://ipon.hu/webshop/product/crucial_8gb_ballistix_sport_ddr3_1600mhz_cl9_kit_bls2cp4g3d1609ds1s00ceu/195681Ami egy Crucial Ballistix Sport 8GB KIT
És ezt:
http://ipon.hu/webshop/product/hyperx_8gb_fury_ddr3_1600mhz_cl10_kit_hx316c10frk2_8/631433Ami egy HyperX 8GB Fury KIT
A kérdésem az lenne, hogy a kettő közül melyiket érné meg jobban megvenni, illetve ezeknél a kit azt is jelenti hogy akkor ez 2x4GB? Leirásban is 2db szerepel, de nem tudom, hogy akkor jóra gondolok -e.
-
Clickbait
aktív tag
válasz
MaxxDamage #16200 üzenetére
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.Adott egy Abit IP35 alaplap.
Jelenleg két ilyen memóriamodul van benne dualchannel módban.Most szeretném bővíteni 2x2GB ilyen memóriával.
A kérdés hogy képesek egymás mellett működni dualchannel módban?
A következőképpen helyezném be őket: (Corsair)(NPC)(Corsair)(NPC)Illetve egy másik opció NPC helyett, Geil 4GB Value, szintén 800MHz, megéri a többletpénzt?
Bevallom, NPC-ről még sosem hallottam ezelőtt.AZ időzítéssel nem vagyok tisztában, mindegyik modul 800Mhz-en pörög, csak ennyire értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Tesla topik
- Projektor topic
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...