Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Khaosz55

addikt

válasz yanpec #66748 üzenetére

Hát nekem a 590-en új korában 0.0047 volt. Amikor reklamációra küldtem, hogy kifakult a fekete akkor 0.017 volt.
    Tehát én a 0.117-es fekete szint esetén konkrétan a vászon előtt térdre rogyva zokognék, és gázolajjal locsolnám le az egészet, de ez én vagyok... Szerintem a közel 10 éves W2000-nek is jobb a fekete szintje.

Most néztem pár fehér vászont (1.0 gain matt) és szerintem optimalizált szobában ahol sötét de leginkább fekete a falak színe vagy fekete szövettel van borítva ott bitang jó. Betekintési szög jobb, nincs csillogás, jó a fekete, nem vesztesz fényerőt. Viszont ahol fehér vagy akár már nem nagyon sötét a falak színe ott jobban üt az ALR ha van fényerő.

Nekem ALR van és látom a hibáit, enyhe csillogás, betekintési szög miatti torzulás a sarkokban. Viszont még mindíg jobb mintha a komplet 126"-on kimosott feketém lenne mert nem fekete vagy szövet borítású az összes fal.
    Viszont meg kell nézni személyesen, mert ALR esetében a betekintési szög és a csilogás erőssen függ a gyártótol.
    Viktor meg tudja mondani, de szerintem az ALR javítja a fekete szinten hiszen alapból nem fehérre töténi a vetítés hanem szürkére, aztán lehet tévedek.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés