Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Nagyon aktív a fórum...
-
senior tag
Sziasztok!
Otthonra kéne egy nyomtató anyámnak, fekete-fehér elégséges lenne, heti max. pár alkalomra. Nincsen semmi extra igény, csupán annyi, hogy könnyen lehessen újratölteni és hogy ezt meg tudja csinálni mondjuk a "sarki nyomtatós" is, olcsón. Használt készülék vásárlásától se riadok vissza, ha arról van szó. Melyik márkát/típust ajánlanátok? Köszi előre is.
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
onyy
csendes tag
Sziasztok!
Multifunkcionális nyomtatót keresek hosszú távra nem szeretnék évente(vagy gari lejárta után) nyomtatót venni.
Tudjon napi 10-20 oldalt (havi ~400oldal) normál papírra ill. etikett-re nyomtatni hiba nélkül
Term. az olcsó fenntarthatóság is szempont (pl. utángyártott patron).
Színes nyomtatás nem szempont.
Luxus extra: a szkenner része 'be tudja nyalni' a papírokat.
Jó lenne, ha 45ezer Ft körül kijönne.Mit tudnátok javasolni?
Ill. mennyivel drágábban jönne ki egy fentieket is teljesítő, de színesben is tudó multifunkciós nyomtató?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Ehhez a nyomtatóhoz mit szóltok:
Akciós áron van, elég korrektnek tűnik ennyiért. Ebben az árban lehetne ennél "jobb" gépet is kapni szerintetek? (Fontos lenne, hogy wi-fi legyen, mert csak noti van otthon, annak sincs fix helye, tehát menne a nyomtató egy háztartási helységbe
-
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
Hozzátok is írok, hátha tudna valaki segíteni, tálán láttatok már ilyen hibát.Kaptam egy hp 2605 lézeres nyomtatót és megpróbáltam összehozni a win 10-es gépemmel. A HP oldaláról letöltöttem (upd-ps-x64-6.3.0.21178, és upd-pcl6-x64-6.3.0.21178) drivert. Állítólag win 10 alá vannak.
Miután felinstaláltam a HP drivert, az office word, excel programok el sem akartak indulni, hiába installáltam le a drivereket. Még a fax, print to pdf stb is eltűnt. Csak úgy sikerült újból elindítanom a wordot ha a servicesben leállítom a print spoolert.
Helyre lehet ezt hozni, vagy esetleg fel lehet valahogy rakni a nyomtatót?
Köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Alkalmi használatra szeretnék venni egy nyomtatót,amiben jó volna wifi,ne kelljen pont a gép mellé tenni kábellel.
1: - kétoldalas nyomtatás is lehetne
- fotónyomtatás ami már szép is lenne
- gazdaságos ( patron ár )
- nem mindennap lenne használva,heti vagy kétheti nyomtatás.
- ritka használattól a fej ne száradjon be.
- tintasugaras vagy lézeres?2: - gazdaságos ( patron ár )
- nem mindennap lenne használva,heti vagy kétheti nyomtatás.
- ritka használattól a fej ne száradjon be.
-- tintasugaras vagy lézeres?Tehát kétféle ajánlás kellene.
Üdv: feri 1
[ Szerkesztve ]
-
Matyee21
csendes tag
Sziasztok!
másik topicban már feltettem a kérdésemet, de az nagyon kihalt, megpróbálkozom vele itt.Egy ismerősöm megkeresett, hogy ajánljak neki egy scannert. Nem vagyok jártas ezekben az eszközökben, ezért kérnék segítséget.
Munkára használná, napi 10-20 dolgozói és egyéb adatlap bescannelésére, majd szerkeztésére. Tehát fontos, hogy OCR képes legyen. (Régen adtak ilyen progit a multihoz amit előtte használt.) Nyomtatni nem akar róla, elvétve egyet-egyet, mert arra van egy lézer. Windows 10-et használ, azzal kell kompatibilisnek lennie.
A keret szűkös, 35k. Szerintem ennyiből nincs nagy választék, pláne, hogy kettőt akar venni. Azt mondtam neki, hogy 2 biztos nem jön ki belőle, de cáfoljatok rám ha mégis
Köszi a segítséget! -
atala
Topikgazda
válasz Vladislav #10991 üzenetére
A leginkább költség hatékonyabbak a nagy tartályos nyomtatók. Van már az epsonnak, a canonnak, és a brothernek is.
Viszont mindegyik beszárad, ha nem nyomtatsz velük legalább 2-3 hetente egy színes oldalt.
Az epsonnál viszont a beszáradásra is vonatkozik a garancia, ami ha jól tudom még mindig 3 év. -
Vladislav
tag
Sziasztok!
Nyomtató vásárlás előtt állok.
Fő szempont, hogy minél olcsóbb legyen a nyomtatási költség, annak ellenére, hogy nem nyomtatok sokat: jellemzően havonta maximum 30 db fekete-fehér és 4-5 db színes oldal. Előzőek miatt az sem mellékes, hogy, ha esetleg több hétig nem használom a készüléket, ne száradjon bele a tinta.
Nem rossz, ha van a nyomtatóban wifi és a szkennernek is hasznát venném. De az utóbbiak másodlagos szempontok.
Lézerben nem gondolkodok a kevés nyomtatás miatt.
Én ezeket néztem:
Sanszos, hogy az utóbbihoz adott patron által biztosított 12 000 fekete-fehér és 6500 színes oldal nyomtatás az életem végig elég lenne.
A Canon viszont ,,jó értékeléseket" kapott, fele annyiba kerül, mint az Epson és tudása alapján nekem megfelel.
Tudom, hogy paradoxon: keveset nyomtatok, mégis olyan gép kell, ami nagyon költséghatékony, de ez van.
Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy ,,olcsó a nyomtató drága a patron"
Canon-ról mi a véleményetek? Festékbeszáradás? Festék ár-nyomtató árértékarány? Esetleg van az Epson-hoz hasonló ,,filléres" nyomtatási költségekkel üzemelő másik nyomtató típus?
Köszi a segítséget!
Ár tekintetében jó lenne, ha 25-ből kijönne, de, ha 50, akkor elvileg az is bevállalható lenne.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Vlad
-
Kuruc2
senior tag
Üdv!
Canon IP1900-as nyomtatóhoz rendeltem fekete és színes utángyártott patronokat 7K-ért, majd egy színes A4-es kép nyomtatása után teljesen kifogyott a színes, a fekete meg felére esett. Ez hogy lehet? Átvágtak? 21 mili.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Kvazár
őstag
válasz Kvazár #10986 üzenetére
Esetleg ezzel a nyomtatóval van valakinek tapasztalata?
Canon PIXMA iP7250Eladó cuccaim: -
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Egy ilyen nyomtató vásárlásán gondolkodom:Canon PIXMA MX535
A kérdésem az lenne, hogy van valakinek tapasztalat vele?
Csak havonta 2-3 alkalommal használnám, szerintetek beleszáradna a festék, vagy ez már nem olyan?
(Mint a régi tintasugarasok.)A nyomtató kiválasztásánál ezek a paraméterek számítanak nekem:
- 30e alatt legyen az ára
- legyen olcsó a tinta hozzá (ennél már a határon van árban...)
- tudjon szkennelni, kétoldalasan automatikusan nyomtatni
- legyen hálózati csatlakozása (wifi, eth mindegy...)Ha ezeket is tudja, akkor az nagyon jó:
- többoldalas szkennelés
- szegély nélküli nyomtatásA nyomtatási minőség is számít, de a többi sokkal jobban.
A segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: -
-
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Egy könyvtár megkeresett egy informatikai pályázat lehetőségével, és szeretnének egy színes lézernyomtatót, ami esetleg scannelni is tud. Az sem lenne probléma ha A3-at tud
Fő cél hogy színes lézer legyen, a másik kettő mellékes. Fenntartása lehetőleg olcsóbb legyen, és strapabíró. Árból mondjuk 2-350e forintot mondanék elsőre max. -
cotag
senior tag
Canon MG5350 lenne cserélve. Árban olcsót keresek utódnak, olcsó utángyártott patronokkal...
Havi max 100 színes 200-300 fekete fehér oldal lenne nyomtatva, néha szkennelés, wifi mindegy van e benne.
Bestbuy van most?? -
Richvargas
tag
Sziasztok!
Segítsetek, kérle, otthonra keresek hálózati nyomtatót, amit szülők is tudnak használni (tehát minél egyszerűbb legyen a kezelése). Tudjon nyomtatni, szkennelni.
Melyik jobb, routerre USB-vel, vagy inkább LAN-képes készüléket venni?
A 20.000 Ft körüli HP, Canon, stb.. WiFi készülékek működnek LAN-osként, tehát háózati nyomtatók, vagy a bennük lévő WiFi csak közvetlen kapcsolatra jó (pl telefonról ráküldeni valamit)?
Amúgy mi javasolt?
Manapság melyik gyártóhoz olcsóbbak az utángyártott patronok?
Nagyon köszi![ Szerkesztve ]
-
energomatt
senior tag
válasz zsola32 #10980 üzenetére
Egy Brother nyomtatóm van, az első patronok óta sosem volt benne gyári patron. 4 éve hibátlanul működik. Már rég nem lehet ezt a típust kapni. Csak meg ne tudják a cégemnél. A következtéseket nem indulatből kellene levonnod, mert azok többszörösen félre vezetehtenek. Nem tudhatom, hogy csak nekem volt szerencsém ezzel a tipussal, de, azárt valószínűsítem, hogy ebből is biztosan kifogtak páran olyat amivel problémák voltak.
-
zsola32
senior tag
válasz energomatt #10979 üzenetére
kár okoskodni
a tintahasználat kb. 1 hónap múlva kiderült, hogy köszönő viszonyban sincs a gyári értékekhez.
te az epson embere vagy talán?
akkor intézd már el lécci hogy ne szarakodjanak ismét 4-5 hetet a szervízzel
köszia több százról:
biztos írnak még majd páran, akiknek ilyen ketyeréje van, a végén kielemezem Veled, ha gondolod.
ha egy 10rugós alap kínai szarról beszélnénk, nem fájna ennyire, hogy mellényúl az ember -
energomatt
senior tag
válasz zsola32 #10977 üzenetére
Az a kérdés persze, hogy miért is van olyan kevés nyomtató ajánlat ebben a topikban és e helyett miért van hatványozottan több kérdés, hogy milyen nyomtatót vegyek? Vajon ebből a hozzászólásodból mi derül ki? Ha valaki két hónappal ezelőtt kérdezi meg tőled, hogy milyen nyomatatót vegyen, akkor ugyanezt mondtad volna?
Ettől függetlenül, honnan tudhatnád, hogy 100 ilyen, vagy más tipusú nyomatóból, hárny esetben fordul elő hasonló eset? Na ennyit érnek az itteni ajánlatok és ellen ajánlatok. -
kmisi99
addikt
Sziasztok, titntasugaras nyomtató kellene.
Ami kell: Viszonylag olcsó, 0 extra funkció, csak fekete fehér lesz nyomtatva, alig lenne használva. Jó ha havi 10-20-30 lap nyomtatva.
Speciális címke papírra lenne nyomtatva, amihez lézernyomtató nem jó, mert megolvasztja.
Szóval a lényeg, olyan kell amibe nem szárad bele a tinta könnyen, mert nem lesz sokat használva.
-
zsola32
senior tag
sziasztok
ajánlottátok kb. 8 hónapja az Epson M200 nyomtatót...
Totális befürdés minden oldalról.
természetesen gyári tintával működtetjük.
nem nyomtatott, szervíz, 5 hétig szarakodtak vele
karácsony előtt visszakaptuk, ma ismét nem nyomtat, ismét szervíz
kíváncsi leszek meddig lesz náluk.
a baj az, hogy dolgoznánk vele, nem azért kell hogy kinyomtassunk a netről két receptet.ami kimaradt: a nyomtatási költsége is sokkal több, mint amivel hirdetik.
még1x tuti hogy nem venném meg, lés nem is ajánlanám senkinek.
az előző xerox lézeres masina simán elment tíz évet, csak ugye nehéz összefésülni egy új wines rendszerrel. -
OP-ToTo
aktív tag
Sziasztok!
Nyomtató vásárláson gondolkozom. Jó lenne wifis, hogy a lakótársak is tudjanak nyomtatni, illetve hogy ne keljen kábelekkel bíbelődni, bárhol elhelyezhető lenne.
Melyik gyártónak olcsó most a patronja? Melyiket érdemes választani? Nem szoktam sokat nyomtatni, ritkán néha 1-1 oldalt. Nincs szívem kiadni több ezer forintot egy patronért, pláne ha véletlen be is száradna 2 használat között. Az utolsó nyomtatóm egy canon volt amibe 320 ft volt a patron és 40-50 színes dvd borítót lehetett kinyomtatni vele
Ki mit ajánl? Köszönöm szépen előre is a segítséget. A másik topicban nem írtak 1 betűt sem.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
andraskav
csendes tag
Sziasztok, néztem még egy színes lézernyomtatót, mert elég kevés nyomatot készítek, és nem szeretném ha beszáradna a patron a tintasugaras nyomtatónál.
Mi a vélemény erről a nyomtatóról Ricoh Aficio SG 3100SNW (405778) Multifunkciós berendezés ?
Köszi!
-
andraskav
csendes tag
Sziasztok. Ismét szeretném kérni egy hozzáértő segítségét, mert az előző bejegyzésemre nem kaptam választ. Nyomtatót szeretnék venni, de nem tudom milyet.
Etiket címkét szeretnék inkább vele nyomtatni, ne kenődjön el a nyomat. Max. 35-45 ezer forintért.
Cannon, Hp, Epson? Előre is köszönöm a segítséget.Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Otthonra szeretnék a HP monokróm lézer nyomtató mellé egy multifunkciós nyomtatót, amit akár fotó nyomtatásra is lehet használni.
Fontos hogy wifis legyen. Nem lenne heti szinten használva, így a patronok lehet hogy állni fognak többet.Mit tudtok ajánlani?
Árban sokat nem szánok rá, max 30.000Aldiban most volt a Canon MG5750, erről mik a vélemények?
Köszi
-
atala
Topikgazda
válasz HGTimber #10968 üzenetére
Ebből a kettőből biztosan az Epson-t venném. Nem túl erős nyomtató, de a nyomtató feje nem pár évre szól mint a canon-nak, hanem akár élettartamig működhet. Valamint a 3 év garancia, és a filléres nyomtatás is mellette szól.
Viszont ha nem nyomtatsz sokat, (de hetente legalább 1-2 színes oldalt) és kell az említett plusz funkciók, akkor jó lehet a Canon is. -
HGTimber
tag
Sziasztok!
Tanácsot, ill. véleményt szeretnék kérni... Kinéztem 2 (multifunkciós)nyomtatót otthoni használatra. Dokumentumok, fotók nyomtatására, ill. szkennelésére.
Tanácstalan vagyok. Természetesen nagyon vonz a filléres nyomtatási költséggel kecsegtető Epson, de a Canon valamivel több funkcióval bír: pl. automatikus 2 oldalas nyomtatás, CD/DVD nyomtatás, felhőbe másolás, NFC, magasabb dpi értékek, gyorsabb nyomtatás.
Az Epson valamivel szerényebb ficsőrökkel rendelkezik, állítólag fillérekből üzemeltethető (a külső tintatartálynak köszönhetően) és 3 év garival, igaz 7 ezer Ft-tal drágábban szerezhető be.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz energomatt #10966 üzenetére
Köszönöm a trollkodást, egyéb használható infó?
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Sziasztok!
Fekete lézernyomtatót szeretnénk venni a családba, fordítások kinyomtatására kellene elsősorban. Szóval adott esetben nagyobb mennyiséget kéne kinyomnia. Árakkal nem vagyunk tisztában, de inkább egy gazdaságosabban üzemeltethető, megbízható darabot keresnénk. A wifi-s nyomtatás előny lenne!
Köszi szépen!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
andraskav
csendes tag
Sziasztok. Nyomtatót szeretnék venni, de nem tudom milyet.
Etiket címkét szeretnék inkább vele nyomtatni, ne kenődjön el a nyomat. Max. 35-45 ezer forintért.
Cannon, Hp, Epson? Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
hpeti2
aktív tag
Sziasztok!
A következő paraméterrekkel keresek nyomtatót:
- Kis céghez max havi egy toner fogy el, de inkább kevesebb (1000-1500 oldal ff).
- Max 120 ezer forint, de jobb lenne 60-80 körül.
- Legyen hálózati, de a wifi nem feltétel.
- Kétoldali nyomtatás nem szükséges.
- Scannel, fénymásol.
- Olcsón lehessen megbízható utángyártott tonert venni (kb 5000Ft/darab).
- Teljeskörűen támogassa a win 7 és win 10, valamint jó ha alap nyomtatás működik win xp-n.Köszi
Ui. Maradt még 4 darab HP 12A tonerünk, ezért bónusz ha az kell bele.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Mi a különbség a Samsung MLT- 111S és MLT-111L között?!
-
Membrán
tag
Sziasztok! Köszönöm a sok választ! Próbáltam Wifi-vel, és direkt kábeles kapcsolattal is. Több Pc-n is feltelepítettem Win7 és Win10 rendszerre is. Androidos i-Print alkalmazással is nyomtattam. Az eredmény ugyanaz maradt. A firmware-re gondoltam, de azt sajnos nem frissítette a nyomtató "szerver nem elérhető" üzenettel.
Úgyhogy ma délután bementem vele a Tescoba (ott vettem, többet nem teszek ilyet), és 5 perc leforgása a alatt az ügyfélszolgálatos hölgy már számolta is a vételárát a pultra. Így könnyem megoldódott a probléma. Viszont sajnáltam ezt a nyomtató ment kicsi volt, nem foglalt sok helyet.
Ezúton kérdeznélek Benneteket, hogy milyen nyomtatót nézzek helyette. Inkább 5 tintás változatban gondolkodom. Mert nedves ujjal el tudtam maszatolni a tintát a lenyomaton. Ezért hajlok egy pigment tintát is használó példányra. Viszont fontos a kis helyigény is. Nem sok hely van az íróasztal körül. Újra megpróbálnék egy Expression Premium nyomatót. Nagyából 40 - 50 oldalt nyomtatok havonta.
Epson XP-530
Epson XP-630
Esetleg egy Brother 50ezer környékén. -
Membrán
tag
válasz energomatt #10954 üzenetére
Már többször elvégeztem a "Nyomtatófej beigazítása" utasításait. Ugyanaz az eredmény. Több PC-n is egymástól függetlenül feltelepítettem, Android alól sem nyomtat szépen színesben. Egyszerűen nem ugyanarra a helyre rajzolja a különböző színeket. Egyedül Színes Másolásnál nyomtat szépen. Milyen beállítást nézzek még át?
[ Szerkesztve ]
-
Kowi84
aktív tag
Közben én is keresgéltem:
Samsung M2026W
Brother HL-1210WEsetleg valakinek van tapasztalata ezekkel? Melyiket javasolnátok?
-
Membrán
tag
Sziasztok! Vásároltam egy Epson XP-235 nyomtatót. Színes nyomtatásnál elvannak csúszva a különböző színek. Fekete-fehér nyomtatásnál szépen nyomtat. Mit lehet a gond?
-
Wasquez
senior tag
-
Kowi84
aktív tag
Sziasztok! Otthonra, általános felhasználásra vennék nyomtatót. Nem lenne ipari mennyiség nyomtatva vele nagyon max. 700-800 oldal évente. Színes egyáltalán nem. Nem ragaszkodom lézerhez vagy tintasugarashoz sem. Ami szempont: Megbízható darab legyen (lehetőségekhez képest). Ne kelljen kukába rakni 1 év után. Minnél gazdaságosabb üzemeltetés.
Nem írok keretet, hogy mennyit szánok rá. A lehető legolcsóbb megoldás érdekelne ami megfelel a fenti elvárásoknak.
Mit tudtok ajánlani???
-
epzon
őstag
nem értem miért akarsz néhány száz oldal nyomtatására 100-200eft-ot költeni
ez nem az hogy drága, hanem az értelmetlen kategóriaazt válaszd amelyik szimpatikus, nagy különbségek nincsenek gyártók között, ugyanabban a kategóriában
- amelyiknek nagyobb a kezdő tonere
- amelyikhez több a garanciakb ennyi szempont van
-
BigBlackDog
veterán
A két nyomtató közül melyiket ajánlanátok és miért?
Epson WorkForce Pro WF-5620DWF
Brother MFC-J5720DWA kezdő tintakészletek hány oldalra elegendőek ezeknél?
[ Szerkesztve ]
-
AngerFîsT
tag
Sziasztok erről mi a vélemény ? Epson Expression Home XP-332 otthoni felhasználásra keresek úgy 25 ezer magasságában multii nyomtatót előzőleg egy Canon mp-160 as volt ami már kipurcant és azt szeretném leváltani egy időtálló típusra.
Köszi a fáradtságot!
I Say Anger you say FisT!
-
NTX
tag
Szeretném megkérdezni a véleményeteket, hogy samsung c480fw vagy xerox workcentre 6027 szines lézernyomtatót vegyem meg? Funkcióit tekintve mindkettő megfelel. Melyik számít jobb minőségűnek?
-
zeorsdfd
senior tag
Üdv!
Irodába (havi 5000 oldal max) keresek színes, lézer nyomtatót, ami szkennelni is tud.
További elvárások:-duplex
-valamiféle szortírozás
-a3-as méret.
-garancia, számla
-min 20 lap/perc
-olcsó (gyors, pontos )A keret 500 ezer Ft.
[ Szerkesztve ]
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Otthoni nyomtatásra keresek fotó nyomtatót (esetleg multifuncióst ) 40 -50k körül.
Hp vagy Epsonban gondolkozom , ha van rajta wifi és scanner az plussz pont , a minél több garancia szintúgy.
Eddig az Epson WorkForce WF-3620DWF néztem ki de ennél pont a fotónyomtatás része nem legjobb.
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
blac
tag
Sziasztok!
Canon Pixma MX475 megvehető?
Üdv:blac -
Wasquez
senior tag
válasz dawheeler #10935 üzenetére
2010 környékén telepítettünk ebből a márkából elég sok készüléket, postákra, és nem kellett nagyon gariba elhoznunk őket. Szerintem 20 alatt nyugodtan megveheted, a toner árát, meg azt, nézd meg, hogy van e utángyártott toner, vagy tölthető hozzá. Nem hinném, hogy nagy különbség lenne ebben az árkategóriában lévő készülékek közt.
PC
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
HP DJ3635 nyomtató mennyire ajánlott vétel 10K -ért? Otthonra kellene hébe-hóba nyomtatnánk vele.[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Wasquez
senior tag
Szerintetek van arra bármiféle lehetőség, hogy egy Canon FAX-L295 készüléket beüzemeljek egy win 10 64 oprendszer alatt, ha ehhez a nyomtatóhoz nem készült 64-es driver a Canon által?
PC
-
atala
Topikgazda
válasz dawheeler #10927 üzenetére
Az említett Brothert nem láttam közelről, de az L365 mechanikája nagyon gyenge. Kis műanyag fogaskerekek jellemzik a lap továbbítást. Én egy nap után vissza vittem a boltba.
Szerintem menj el egy olyan helyre, ahol mindkettőt meg tudod nézni.
Epson külső tartályosoknál az L6XX-tól felfelé kell nézelődni, ha masszívabb gépet akarsz.
Nekem l805 van, ami még nem az a robusztus darab mint a workforce széria, de már elfogadható. Ebben már 1-1,5mm-es lemezből áll a szerkezete, nem úgy mint az L310-nél ahol alig 0,5-1mm. -
szagnes69
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Tanári szobába két számítógép mellé szeretnénk vásárolni egy lézernyomtatót, amely mindkét gépet kiszolgálná hálózaton keresztül. Megbízható terméket keresünk, amelynek után tölthető a tonerje. Nyomtatási mennyiség változó, ezen a nyomtatón szeretnénk kinyomtatni a feladatlapokat és utána adnánk le az irodában fénymásolásra, de ha szoros az idő, akkor osztály mennyiségben is nyomtatnánk. Szerintem átlagosan napi 50 oldalt nyomtatunk. Eddig két HP 1020-as nyomtató volt munkára fogva, de az egyik már "rapszódikusan" kezdett el működni.
Fontos, hogy megbízhatóan működjön és ha lehet hosszú távon, bár ezt mostanában elég nehéz garantálni.
Nem vagyok tisztában az árakkal, talán 50000 Ft körüli összegre gondolnék elsősorban, de ha nem lehet a mi feltételeinknek megfelelő nyomtatót kapni, akkor lehet több is az ára.Előre is köszönöm a segítséget!
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
abban szeretném a tanácsotokat kérni, hogy egy multifunkciós készüléket szeretnék vásárolni kisebb irodába.
Ami követelmény: alacsony nyomtatási költség, tudjon automata duplexet és legyen benne szkenner is.
Kaptam árajánlatot egy Brother MFC 8510dn-re és egy Kyocera FS 1325MFP készülékre, de nem tudom, hogy ezek mennyire jó készülékek, valami ilyesmit szeretnék vásárolni.
Köszönöm a tanácsokat előre is![ Szerkesztve ]
-
dawheeler
tag
Sziasztok!
Próbáltam keresgélni de nem nagyon találtam a kérdésre választ:
Epson L365 vagy Brother DCP-T500W?
Melyik a jobb és miért?
Van esetleg más alternatíva? Nekem ilyen szuperolcsó nyomtatás kéne és Wifi, ennyi a követelményem
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Wasquez
senior tag
válasz tototos #10925 üzenetére
Az árúkereső oldalon olvasd el a véleményeket, és ne csak ezét a készülékét, hanem mondjuk az IP7250-es nyomtatóét is, meg több féle canont. Nem azt tükrözi az irány, amerre a gyártó tart szerintem, hogy szeretnének nagyon ügyfélbarátok lenni. Gyanúsan sok újabban az egy évhez közeli haláleset, és a nyomtatófejek is elhaláloznak, könnyen, én is vettem fejet, pótolni a régit, 16e-volt, majd az alaplapja halt meg a nyomtatónak Ip 6500. Vettem egy rakat hibás készüléket, hogy összerakok belőlük működőt, de valamiért a fej cserélgetés a panelok halálához vezetett rövid időn belül, vagy a fejet is kinyírta. Nem tudom, hogy van e valami okosság ezekben az elhalálozásokban, de nekem elég gyanús!
A Hp sem a szívem csücske, de ez a 4535 elég jó értékelést kap a felhasználóktól, és ár, tudás elég jónak tűnik, és a patron sem horror, ha azt is figyelembe vesszük, hogy pár alkalommal tölthetőek. A fej meg a patronon van, ha bedöglik, csak a patront kell cserélni.
PC
-
Wasquez
senior tag
A tintasugaras tintákat mivel lehet feloldani? Mi lehet azokba a csoda fejtisztító folyadékokba?
Melegvíz, izopropil alkohol nem oldja, azt tudom, csak némi javulást lehet elérni velük.PC
-
Wasquez
senior tag
válasz tototos #10922 üzenetére
Hasonló nyomtatókat keresgélek én is! A canon nekem felejtős lett, nem jók a visszajelzések ha megnézed a véleményeket. A hp, amit linkeltél, nekem is felkeltette az érdeklődésemet, de nem tud kétoldalasat nyomtatni automatában. Ha nem kell a scanner lapadagoló, akkor ez: [link]
Ha kell az automata lapadagoló, akkor meg ez: [link]
Viszont én megvárnám a januárt, mert a hétvége alatt, elindultak felfelé az árak.
A patronja tölthető egyszerűen, és van hozzá direkt töltős patron is ~50$ körül.PC
-
tototos
őstag
Sziasztok!
A kettő közül melyiket érdemesebb megvenni?
HP 3835
Canon MX495 -
Bargyu
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Samsung C480W-ről? ~73e
Otthonre kellene, évente 3-4 ezres lapszámú fénymásoláshoz, nyomtatáshoz, wifi-vel.
-
whYz
őstag
Sziasztok
Max 200 ezerig (esetleg 300-ig) milyen irodai lezernyomtatot ajanlotok? Ha tud scannelni az jo, de nem feltetel. Irodai korulmenyek kozott lenne hasznalva, ugyhogy a sebesseg, megbizhatosag a legfontosabb. Kepeket is szoktunk nyomtatni, de azert azok minosege masodlagos. Neha 500 oldalt is nyomtatunk naponta, igy a minel tobb tinta az fontos lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Wasquez
senior tag
válasz peter889 #10848 üzenetére
Sajnos ha a nyomtató ki is bírna hosszú időt, akkor meg kinyírják az új oprendszerek driver támogatásának megszüntetésével.
Nekem is van egy Canon L295-ös nyomtatóm, még a sulinetes időben vettem, 95e volt az ára, a mai napig hibátlanul nyomtat, másol és fax is van benne. Igazából csak xp-ig volt driver hozzá, win 7 32 alatt még működött, de azon túl már nem tudom használni.
Nem tudom, hogy nem létezik e valami sufnituning megoldás, hogy életre lehessen kelteni, mert sajnálom lecserélni!? Hasonló a helyzet a scanneremmel is, az meg HP Scanjet 3670. Azért ez még ment win7 64-en is.
Azt vettem észre, hogy a japán cégek kevésbé felhasználóbarátok, minden téren, mint a többiek, nagyon zártak, és elég rugalmatlanok. Az egyik legjobb tintás sorozat szerintem a Pixma IP xxxx sorozat volt, a cd nyomtató funkcióval, és a hátsó lapadagolójával. Olyan pontosan nyomtatott, hogy amikor nyákrajzot nyomtattam fóliára, és többször visszaraktam, a telítettség növelése végett, nem lehetett megállapítani, hogy négyszer egymásra nyomtatott. A HP-nél ettől tartok egy kicsit, mert ott nem ezt tapasztaltam régen.Én szívesen kiadnék inkább nagyobb összeget, egy olyan eszközért, amiről lehet tudni, hogy hosszú élettartamra készült, mert utálok olcsó hulladékokat kidobálni évente. De sajnos nincs ilyen, ha a drága meghal egy év után, akkor annál is horror egy javítás költsége.
PC
-
atala
Topikgazda
válasz Varshi #10915 üzenetére
Gondolkodtam, hogy válaszoljak-e egyáltalán, de jókedvemben voltam.
Én a WF-5620-as nyomtatómba a gyári L805 tintáját használom. Pontosabban a feketéből a pigmentes 7741 van benne, a színesekből meg al L805-ből 3 színt.
A feketét mér régóta használom, tökéletes, semmi gond nincs vele. A színes még nem ért át a csöveken, (20-25ml tinta kell egy teljes átöblítéshez) így még a régi tinta van benne. Keveset nyomtatok színesben.
Szerintem abszolút működőképes a dolog, maximum a szín helyességgel lehetnek majd gondok, mert az eredeti pigmentes tintára van bekalibrálva. -
Varshi
aktív tag
Felnézek rád a higgadt türelmed miatt!
-
Más: Volt BlackFriday akcióban 50e körül Epson WF nagynyomtató, de egyszerűen nem bírtam elfogadni, hogy az L széria után az ugyanúgy 4000 oldalra írt tartályért 4-szer annyit fizessek ki, mert abba meg annyi.Mi lenne vajon, ha az L széria gyári tintáját töltenénk a WF-ekbe? Biztos foglalkozott már a a gondolattal valaki...
-
Wasquez
senior tag
-
BigBlackDog
veterán
Csak szürkeárnyalatos, otthoni nyomtatásra milyen típust ajánlanátok (havi néhány száz oldal)? Lényeg, hogy alacsony legyen a nyomtatási költség és 1-2 évnél tovább bírja javítás, probléma nélkül. Ami még fontos lenne, hogy legyen LAN csatlakozó rajta (több gépről is használva lenne, így a hálózati csatlakoztathatóság fontos lenne).
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Otthoni nyomtatásra szkennelésre keresek multi nyomtatót. Elvárások: wlan, duplex és lapbehúzós szkennelés. Havonta 2-3 oldal nyomtatás. Ár nagyjából 25 ezer forintig.
Köszönöm a segítséget
-
Wasquez
senior tag
válasz energomatt #10904 üzenetére
Pontosan miért is ez a legrosszabb megoldás? Egy külön fejes nyomtatóban ha beszárad egyszer a festék, akkor mehet a kukába a nyomtató, az egybeépített fejes nyomtatónál ha beszárad, akkor lehet kísérletezni a kimosásával, ha nem sikerül, akkor új patron és mehet tovább. Az említett Hp nyomtatóba ráadásul a festék kazetta sem túl drága.
PC
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan tintasugaras nyomtató, aminek a fej benne van a patronban, és lehet tölteni is házilag a patront?
Canon 7250-et néztem, de annyi rosszat írnak róla! 4500 és 4600 voltak, nekem, amik jók voltak, de azért a fejek elég gyakran haltak, majd csere után az elektronika. Elment a kedvem tőlük!
A Hp nyomtatókból 940C-m volt utáltam, mert ledarálta rendszeresen a lapkivetőjét, viszont a patront lehetett tölteni, kb 3-4 alkalmat azért kibírtak, és így nem volt túl drága. Ha beszáradt a fej, akkor sem ment az egész nyomtató a kukába.
Hp 4535 nem lenne rossz, ha lehet tölteni a patronját!?Esetleg lézerből gondolkozom ezen, OKI MC332dn, csak a kérdés itt is, hogy ez tölthető e házilagosan, vagy nem?
PC
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Multifunkciós Tintasugaras nyomtatót szeretnék elsősorban borítókat (saját használatra) szeretnék vele nyomtatni ebből a szempontból az sem hátrány ha a patron sem drága.
Számos márka van a világon és így nehéz a választás! Ezért olyan ajánlatra várok amit sokan ismernek
-
rayoliviero
veterán
Barátnőm venni akar lézernyomtatót.
Olcsóbb legyen, és hozzá a toner is szintén olcsó legyen, nem nyomtat túl sokat.Mely típusok ajánlottak? Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest