Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvak
senior tag
Sziasztok,
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - sajnos most, legkésőbb jövő héten, nagyon szűkös a kínálat jelenleg
(2) A gépre szánt összeg forintban? max bruttó 870eFt
(3) Felhasználás? irodai programok, de min 4 magos proci, preferált i7
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? NEM
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 13.3-14", min IPS FHD
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Sokat-sokat
(7) Operációs rendszer? Lényegtelen, ezt vétel során konfiguráljuk majd, megjelölt vételáron felüli tételként fog menni(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD min 512Gb
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) minél több port, ethernetnek is örülnék
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? csak új, min 3 év garivalCéges laptop lesz,Latitude 7300,v 7400-as a kiszemelt, tudtok jobb alternatívát ajánlani? De csakis ami jobb opció, mert hosszútávra lesz és Dell annyira preferált, hogy nagyon meggyőzőnek kéne lennie, hogy más legyen. Azért kíváncsi vagyok..
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
Sziasztok,
Tesztekben jól szerepelt Dell e7450-es, de szeretném megkérdezni, hogy van valakinek hosszútávú tapasztalata is a géppel?
-
darvak
senior tag
Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, milyen fizikai 4 magos procis 12.5-14"-os üzleti gépet tudnátok használtba ajánlani 200-250eFt körül?
Kijelző FHD IPS kellene legalább[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz Bluesummers #120827 üzenetére
Köszi. Le lehet csekkolni neten a garit, milyen címszó alatt lenne a világgari?
Maga a gép milyen minőség? Azt látom,h a felület eléggé érzékeny sérülésekre és kopásokra ( fiatalabb gépek is mind kopott, karcos).
-
darvak
senior tag
Sziasztok,
Lenovo T440 & T450-ről vélemény? Van ezekre világgari
Üdv
-
darvak
senior tag
Sziasztok,
Korábban már érdeklődtem 12-13"-os használt üzleti laptopokban ~100eFt körül normál használatra, dedikált vga nélkül
Hp2570p és Lenovo x230-ig jutottam, előzőnek túl rossz a kijelzője (utólag se cserélhető IPS-re), valamint túl nehéz, az x230 meg full műanyag kívül-belül, ami kiábrándító.
Most azzal fordulnék felétek, hogy légy szíves mondjatok alternatívákat, mik jöhetnek szóba, amik teljesítik a következő feltételeket:
usb3, billentyűzetvilágítás, max 13.3", IPS kijelző, v utólag cserélhető rá, max 1.5-1.6 kg, i5 proci.Nyilván a XPS13, Carbon 1, Hp 1030, E7270, E7370, Zenbook ilyenek, de ezek árban túl nagy ugrást jelentenek.
Nincs valami köztes modell, generáció, ami megfelel? Árban valahol használtan 100-200eFt között.
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
Sziasztok,
Használt üzleti laptopot keresnék alábbiak szerint. Ha nagyon nem férne bele limitbe, érdekelne mi lenne az értelmes keret,amivel megvalósítható lenne.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Mostanában
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
100.000Ft
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Irodai programok - i5-öt szeretnék
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Neeem
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Jó lenne 13", esetleg 14" >HD -nál nagyobb felbontással
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Sokat
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
mind1
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
mind1, cserés lesz
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Billentyűzet világítás, USB 3
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
használt üzleti[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
Szasztok!
13-14"-ban keresek üzleti gépet, lehetőleg bill megvilágítással, USB3.0-val, elég az integrált kari, de min SB i3-mas erősségű procival.
Használt 8460p, 8470p, E6330,E6320-ban gondolkodok, v új E5430-ban.
Néztem a hardveraprót, meg Alfa gépeit.
Újban meg E5430-ra a mysoft-nál láttam a legjobb ajánlatot.Esetleg ha tudnátok más jó forrásokat, ahol ilyen gépekbe jó ajánlotokat találnék, v dobnátok pár linket, azt megköszönném.
üdv
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
Lifebook esetén +1év gari 2-ről--->3évre erre linket?
Hirtelen ezt látom:
+1év lifebook -
darvak
senior tag
SzeVasztok!
Mostanság nem követtem az árakat, mit-hol-mennyiért érdemes venni.
4330s
4530s
E5420
E5520
Lifebook A531-A532.Tudnátok linkeket küldeni? Mindegyikre kéne ajánlat.
Kicsit majd én is körülnézek.
haaj
-
darvak
senior tag
válasz Tenken #15306 üzenetére
Manapság már tényleg akad(nak) játék(ok), ami(k) kihasználjá(k) a HT-t.
GT630M mellé, még B960, de GT635M mellé már inkább i3.Persze majd lesz valaki, aki ezt tesztelgetni fogja, bár jó alapos teszt kéne hozzá.
Látatlanba inkább i3. Pláne ha arra gondolunk, h nem félévre veszel laptopot, akkor 2013-2014-ben biztosan még több játék lesz HT alapokon.
Legalábbis szerintem
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz ducsekbence #15303 üzenetére
MXM socket kell hozzá.
Vagy túl régi gépekben van, amikbe csak régi gpu-kat lehet belevarázsolni, vagy túl drága gépekben.
Mindenesetre elég ritka.[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
-
darvak
senior tag
válasz runner 125 #15040 üzenetére
Igen, numpadot én se értem, ezért vennék E6430-at aprón, mégha nincs is ded. vga, minthogy ilyet numpad nélkül.
-
darvak
senior tag
válasz runner 125 #14989 üzenetére
Azért ez az Inspiron beleesik abba az árrésbe, és sok tekintetben jobb is, mint a G580. Proci, kártya, minőség, gari.
Csak adnak valamit +50K-ért.
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz Chaser #14961 üzenetére
Pont erről akartam meggyőzni őket!
Ugyanis félreértelmeztek, meg félre is olvastak itt páran 1-2 dolgot, de már vagy 2 napja próbálom győzködni őket arról, h az nem 96, hanem 144.
Ha visszaolvasol, megláthatod hányszor előjött. Címszavakban ilyenek:
96 magos az, nem 144. Megér-e +10K-t az új G580? Nincs értelme plusz 10-et fizetni a konfigért, mert ugyanaz.Önmagában az erősrebb gpu is megéri (már tisztázzuk le, h 144), nem is beszélve a Quick Sync + Clear video + HT-ről, amit az i3 magával hoz.
És még kérdés, h megér -e 10K felárat az új G580 konfig???
-
darvak
senior tag
válasz Tenken #14957 üzenetére
Na még 1 off belefér.
Légy szíves olvasd már még1szer el az NBC-t, ha annak hiszel, hiszen az is 144 magot ír!
(a specifikációkban, méghozzá 2 helyen is)Amúgy meg nagyon valószínú az Nvidia oldala alapján, h 192bit DDR3-mas lesz - GT635M-ből nem is ír GDDR5-öt - 144 CUDA maggal.
A leírt konfignak a mem. sávszélessége is passzol az Nvidia oldalán találthoz : 43,2Gb/s. -
darvak
senior tag
válasz Tenken #14948 üzenetére
Órajelben változhat igen, CUDA magban nem, különben úgy írnák, up to 144, ahogyan ezt a GT555M-nél is tették, hiszen ott tényleg sok változat létezett.
DE itt a noteboocheck-en csak nyomtak 1 copy paste-t a GT555M adatlapjáról, mivel a 635 csak 1 átnevezett 555-ös. Csak éppen csak a 144 magot vitték tovább, ennyit megtettek Nvidianál.Amúgy ha elovsnád a noteboochecket, meg te is WADO, az csodákat érne!!
Versions of the GT 555M: -- na mire vonatkozik ez???
144 cores 709MHz, 128Bit GDDR5, e.g. MSI GX780
144 cores 590MHz, 192Bit DDR3, e.g. Dell XPS 17, Alienware M14x
144 cores 590MHz, 128Bit DDR3, e.g. Schenker XMG A501 / A701 (Clevo W150HRM / W170HN)
96 cores 753MHz, 128Bit GDDR5, e.g. Lenovo Y570p / Y560p"Manufacturer NVIDIA
GeForce GT 600M Series
GeForce GT 650M 384@735 - 850MHzGeForce GT 645M 384@710MHz
GeForce GT 640M 384@625MHz
GeForce GT 635M 144@675-753MHz
GeForce GT 640M LE 384@500MHz
GeForce GT 630M 96@672MHz
GeForce GT 625M 96@625MHz
GeForce GT 620M 96@625 - 715MHz
Codename N13E-GE2
Architecture Fermi
Pipelines 144 - unified
Core Speed * 675-753 MHz
Shader Speed * 1350-1505 MHz
Memory Speed * 785-900 MHz
Memory Bus Width 128/192 Bit OEM-ként változhat az órajel, mint minden VGA esetében, legyen az mobile, v desktop (ezért írták).DE látom nehezetekre esik összerakni ezt a kirakóst. Különben 1 kis józanész is segíthetne, mi értelme lenne 2 megegyező kártyát egyszerre szerepeltetni a piacon
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
-
darvak
senior tag
válasz sza8af #14717 üzenetére
Konkrétan a FIFA-hoz nem kell teljesítmény, az NFS-hez már nem árt (attól függ melyik rész persze).
Ha visszanézel, akkor 130-ért van a Lenovo G580,de ~1hét, s jön új konfigban 140-150 körül.
Én nem vennék mást, mégha drágább is, mert használtban is, amit 100-110-ért kaphatsz sem túl acélos konfigok.
mod, (jaj rossz link)
Vagy esetleg ha megelégszel ezzel a szinttel (görgess le).[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz func93 #14699 üzenetére
Hát egyszerűbb, ha körbenézel a hardveraprón, és típusok alapján keresel!
Amúgy pl. Alfa156, Philo, SeniorTilla stb.. -
darvak
senior tag
válasz tapaig #14693 üzenetére
Kicsit toldd meg az árat, Inspiron 7520
mod
(#14694) CsumiRudiHa játszani akarsz akkor, neked is ugyanaz.
Ha nem, akkor Probook 4530s,4540s, vagy Latitude E5520-E5530.
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
Én csak egyet:
Inspiron 7520 -
darvak
senior tag
válasz littlemamba #14563 üzenetére
4530s De 4Gb-ra bővítsetek RAM-ot.
tesztE-5520
teszt , de nem FHD kijelzővelmod:
Az IHD3000 mediumon viszi a SIMS3-mat, de nem játékra való.[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz WonderCSabo #14479 üzenetére
Igaziból csak a képek miatt akartam elküldeni, de még ár szempontjából se rossz:
Ins 7520[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz kiskekko #14473 üzenetére
Hasonló árban, elvileg 140, de a 150-et is megér, mert a GT635M ebben az árban a legjobb.
gpu
Ha drágább lenne, akkor még mindig ott van a linkelt konfig!
1 hetet én fejen állva is várnék, ha nem sürgős.Nem is a proci miatt: B-L-A-C-K (jaj mindig leírom a nevedet, ahelyett, h másolnám, szörnyűűű legépelni)
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz WonderCSabo #14465 üzenetére
Hardverileg nem igazán, ezt a gépet én nem ismerem.
Haosnló paraméterekkel az alternatívája:
Inspiron 7520Én magamnak ennyiért E6430-at vennék, mégha teljesen más jellegű gép is.
-
darvak
senior tag
válasz Notebook2012 #14460 üzenetére
Vigyázz, mer felkötnek, ha téveset harangozol be
DE kíváncsian várjuk!
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz DeFranco #14306 üzenetére
Arra gondolt, h megjelenésében, a köntösében van a különbség, az egyik fényes burkolat+kijelző (AH531), a másik matt+matt.
Természetesen a 130K-s gépben erősebb az IGP, emellett az i3-mas proci tud HT-t is+ Widi-t + Clear video hd-t + Quick sync-et, h a legfontosabbakat említsem.
Erőben a B960 is elég, sőt alig kevesebb az i3-nál, ha a fentebb említett dolgokat nem használod ki.
Az AH531 3év garival jön, az A532 2-vel, ~ 10K alatt az utóbbi gariját is ki tudnád bővíteni 3évre. -
darvak
senior tag
válasz B-L-A-C-K #14044 üzenetére
Szerintem meg pont, h nem, semmivel sem lett alátámasztva, csak ilyenekkel--> "kihajtja", meg "gpu limites", stb.. Konkrét játék példát, vagy, h az i3-B960 milyen szintű gpu-t képes megtekerni a GT630M-men kívül, h ehhez mérten lehessen viszonyítani!
Na ilyeneket pont nem láttam,bocsika
-
darvak
senior tag
1-2 újabb játék az, amelyik már több szálra van optimalizálva ( pl. Guild Wars 2 ), de ott még az i5-i7 közötti különbség is megmutatkozik. Magyarul oda még az i3 is kevés, hiába HT.Az ilyen játékokból van a kevesebb.
Azonknál a játékoknál, amelyikeknél nincs több szálas futtatás, oda a B960 is bőven elég, hiszen ilyen esetben egy i3-2310m kihajt egy GTX560M-met is, akkor egy B960 csak elbír egy GT630M-alias Gt540M kártyával.
-
darvak
senior tag
válasz gameresboy #13992 üzenetére
De elég a FIFA13-ra is, a Heros 6-ra nem tudom mit bír.
Játszani-játszható 100%. csak milyen beállítások mellett
[link][ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz gameresboy #13987 üzenetére
7670M a legerősebb ezek közül. Vagy HD4000, vagy a Radeon, a Gt525M nem sokkal erősebb a 4000-nél (felejtős).
Simsnek elég a 4000-es, Heros-nak nem tudom, 6-ra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz GrooveHero #13944 üzenetére
árazás
Neked kell alkatrésznek? Vagy nézzünk más gépet? -
darvak
senior tag
válasz Sziszifeca #13930 üzenetére
Itt nézegess, kapsz 6hónap garit, megbízható forrásból!
-
darvak
senior tag
válasz rayoliviero #13925 üzenetére
12.8 Catalyst
Ez van fenn (12.8)?
Ebbe egybe van gyúrva minden!(#13926) roberto211
görgess le-renew200K alatt a LAtitude-Lifebook-Probook hármas felel meg. 2-ről volt már szó, a Latitude 190 alatt csak HD3000-rel jön (amúgy is drága neked most).
Használtba hirtelen nem akadtam semmire.
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz rayoliviero #13921 üzenetére
Hát nem 100%-os a váltás,.rá kell állítani manuálisan, nincs mese!
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz roberto211 #13920 üzenetére
4530S-nek pont hogy gyenge hardvere volt, mármint a gpu részét nézve. HD6490M-mel jöttek, hát azért szerintem nem érdemes fizetni. Mármint egy ilyen "erejű" gpu felesleges az IGP mellé.
Pl. van IHD4000-rel Fuji A532 150-ért, ami hozza a 6490M szintjét.
gpu listaAztán még multimédiás gépeket találhatsz erősebb gpu-val, de azokat rosszabb minőségben.
mod: A renew probookra 1 év gari van.
Lehet, h csak a srác nem ért hozzá, hiszen ő 3év garit írt a papírok alapján, akkor ez nem is renew (még jobb).[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz solikka #13880 üzenetére
Neeeem, vannak szürkeimportos gépek is, nyilván ezt nem emelik ki, cikkszám alapján lehet beazonosítani + a 12 hónapos garancia is jelző értékű lehet, ha köztudottan hosszabb garival kéne szerepelnie a kérdéses modellnek
.
Na meg vannak HP renew gépek is.[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz Notebook2012 #13852 üzenetére
Én az általam ismert legjobb ár és bolt relációja alapján linkelek.
Mi Spyduck megint bannolva van?
-
darvak
senior tag
válasz Notebook2012 #13848 üzenetére
Meglássuk, a 0 napos reg és laptopszalonos kötődés már most látszik.
Mért ne lehetne boltot linkelni?
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz Notebook2012 #13845 üzenetére
Te boltos vagy?
-
darvak
senior tag
válasz chubii #13787 üzenetére
HD3000-be igazad van, de van FHD kijelzővel is, 180-ért!
Latitude-öt vehetsz látatlanba is, jobbat boltban nem nagyon kapsz ebben az árrésben!
Fémváz,fémburkolat, dokkolhatóság, fémzsanér,üzleti gép stb..
Persze a Latitude 6ezres széria magasabb kategóriás gép, a 6430-s, amit űlinkeltek neked 300ezer feletti gép!
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
-
darvak
senior tag
válasz F.B.I. #13760 üzenetére
Akkor miért nem nézel külföldön gépet?
Itthoni gépek közöztt nincs nagy választék 17"-ban, mást nagyon nem kapsz, csak azt az Inspiront erre a célra,meg a G780-at.
Szerintem az Inspironnal jobban jársz.
Az Acer specifikációba jó kis gép lenne, csak éppenséggel Aspire, Acernél általában minden rosszul szokott működni. Anyaghasználat,hűtés,support, bár most nem tudom milyen változások, újítások történtek, hogy kitolták a garanciájukat.
-
darvak
senior tag
-
darvak
senior tag
válasz browing #13749 üzenetére
Itthon újban ilyenre most ez a legjobb:
Inspiron 7520
Következő lpcső-->GTX660M-mel 235K-ért van Y580.
itt láthatod a gpu-kat
7520-on nincs numpad! -
darvak
senior tag
válasz B-L-A-C-K #13627 üzenetére
Na csak megnéztem a legjobb dj szoftvereket, azoknak nem nagy igényük van. Mondjuk ez csak keverésre vannak.
Zenekészítéshez nem tudom milyenek vannak, ha ez itt a kérés.De nem vagyok benne otthon, azér kérdeztem vissza.
mod: na Ableton Live 8
Windows: 2 GHz Pentium® 4 or Celeron® compatible CPU or faster (multicore CPU recommended), 2 GB RAM (4 GB recommended on Windows Vista and Windows 7), Windows XP (home or Pro), Windows Vista or Windows 7, sound card (ASIO driver support recommended), DVD-ROM drive, QuickTime recommended.
Ez se nagy szám!
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz Nyertes480 #13611 üzenetére
Hogy rakhatsz bele Msata SSD-t. Van 1 ilyen slot, ami független a SATA HDD helytől.
Msata kisebb, mind az SSD, kicsit lassabb, kicsit drágább is, de HDD caddy nélkül is tudsz SSD-t használni.
BigBlackDog
Na egyre jár az agyunk![ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz maverickhun #13551 üzenetére
Aha, annál erősebb gpu-t nem kapsz még 100-ért többért sem, csak masszívabb, jobb hűtésű gépet.
Itt láthatod a gpu listát.
i5-tel is megfelelő, de az 235K körül kapható.200-ért ez a legjobb teljesítmény:
Inspiron 7520
Azt nem tudom, h az új Intel és AMD vonal mennyire szereti egymást, mármint mennyire megoldott az IGP-GPU váltás. A korábbi switch azér nem volt 100%-os, de vannak itt tulajok, akik ebben segíthetnek. -
darvak
senior tag
válasz Fishor #13493 üzenetére
Avast maradjon, többi mehet kikapcs! (nekem mindenre van ikonom, vagy ott a gyorsindítótár).
Meg a linkkel, amit 2szer elküldtem, állíts le sose használt szolgáltatásokat!!!
Akármi, ami kellhett, visszaállíthatod+kézi indításon is hagyhatod.Minek menjen bármi is, ha nem használod? Én azt szeretem, ha csak az fut, amit éppen használok (persze a minimális szükséges mellett)!
-
darvak
senior tag
válasz Fishor #13477 üzenetére
Csapó 2!
Ha nem tudod mi az, akkor google!
Akár egyenként, de akár innen: FISHORNAK WIN7 szolgáltatások!!!Chaser
Tényleg elég rossz Ez a mindenre a tovább-tovább-tovább kattintás, és készen vagyunk.
Nem szekálni akarlak Fishor, de elég kusza na!
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz GrooveHero #13473 üzenetére
Mármint új konfig?? Passz, erről a forgalmazók tudnak infót adni.
Esetleg nézegethetsz külföldi gépet, azt max veszel rá itthon garit.
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
-
darvak
senior tag
válasz GrooveHero #13470 üzenetére
Vannak áthelyezhető ventis padok is, CSak azokban meg jóval kisebb teljesítményű ventik dolgoznak, szóval lehet, h az E1-nél kötnék ki én is.
Kérdezz rá a topikban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Asszociációs játék. :)
- Delta Force (2024)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Egy korszak vége
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest