Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Szeretném lecserélni az asztali gépem, mert konkrétan semmire nem használom már csak ímmel-ámmal. Nagyon nem vagytok tisztában a jelenlegi notebook opciókkal, szóval nézzétek el ha hülyeséget kérdezek, mindig is asztali gépeket használtam/raktam össze magamnak.
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1-2 hónapon belül
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
200-250k
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Internet, filmnézés, irodai szoftverek, képnézegetés
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Örülnék, ha a már megvásárolt FIFA 23-amat elvinné. Nem kell überbrutál felbontás és 500 FPS, de korrekt minőség jó lenne, kb. havonta 1-2-szer játszom maximum.
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15"-nál kisebbet nem szeretnék, de ha mondjuk 14-es jön ki jó felbontással és minőséggel, az is beleférhet, de nem preferált.
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nagyon ritkán, utazás közben nem használnám.
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Nem szükséges.
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
SSD-t szeretnék mindenképp, de abból elég egy 128-as is ha tudok a gépbe tenni külön HDD-t (létezik ilyen?), ha pedig csak egy hely van merevlemeznek, akkor bármi jöhet, vennék bele egy 1TB-os SSD-t (kb. annyi helyre van jelenleg szükségem). RAM: 16GB, de elég 8 is, ha tudom bővíteni minimum 16-ra.
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Van egy FHD képernyőm, arra örülnék, ha a havi 1-2 játékot ki tudnám tolni, azt elbírhatná (bár szerintem ez nem extra igény). Illetve örülnék, ha majd a memóriáknál lenne opcióm bővíteni a jövőben, valamilyen úton-módon.
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Jó állapotú használt is jöhet.Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Keresnék notebookot 30-40.000 környékén (ez lenne a max.), nyilván használtan. Csak és kizárólag irodai programokra és böngészésre lenne használva (Excel, PowerPoint, Word, Chrome), egyetemen használnám, játék, ilyesmi szóba se jöhet. Egy-két HD videót nem ártana azért, ha vinne.Az olcsóság mellett a kinézet lenne fontos, hogy ne legyen nagyon ódivatú, 14"-ig bezárólag lenne megfelelő.
Thinkpad-eket láttam ennyiért C2D-val, esetleg jobbat tudnátok ajánlani? A teljesítmény szinte tényleg alig számít, értelmesen nézzen ki és olcsó legyen.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Na, akkor újra.
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni, nagyon sürgős lenne!(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Akár most.
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
150.000 JMF
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Filmnézés, Office, Böngészés (nagy kijelző jól jönne)
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Játék nuku.
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Igazából mindkettő, de most inkább minőség.
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Nem szükséges.
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
Ez igazából teljesen mindegy, de filmnézés miatt minél nagyobb kéne, hogy legyen!
(8) Notebook tömege?
Elhanyagolható szempont.
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Op. rendszerrel.
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
Újfent, a filmek miatt minél nagyobb HDD, de szerintem RAM-ból például nem kell sok.
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Semmi egyéb.
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
Egyáltalán nem.
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Még nem néztem ki semmit, a Media Markt kínálatát böngésztem, de tanácstalan vagyok.
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Új.Köszönöm srácok, nagyon fontos lenne!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Ismerősnek keresnénk laptopot, számítok a segítségetekre!
Először is, a pénzbeli limit 150k, ennél több nem lehet, sőt, jobb lenne, ha kevesebb lenne (nyilván ).Amire használva lesz:
- Office minden mennyiségben
- Filmnézés
- Böngészés
- Játék nukuElég alap dolgokra kéne, nem kell izomtibor 16 mag stb., de egy nagy HDD jó lenne a filmek miatt.
Előre is köszi a segítséget!
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Laptop van keresendőben (bármilyen meglepő), a maximális összeg 175k. Semmi extrára nem lenne használva, internet, Office, alap dolgok, játék annyira nem valószínű.Mi lenne a legjobb ebben az árban?
Köszi előre is!
*Hajrá Loki!* i15+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- ACER Aspire E15 HDD nélkül
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest