Hirdetés
-
GAMEPOD
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
nonames #56772 üzenetére
Találd ki, mit akarsz, 15-ös gépet keresel, és akkor belinkelsz 12 collosat (kétszer ugyanazt).
A LIFEBOOK mindig is Fujitsu által gyártott, üzleti gép volt, nem összetévesztendő pl. az Amilo sorozattal, ami összeszereltetett, teszkógazdaságos cucc volt, a FuSi forgalmazásában.
-
Chaser
legenda
válasz
nonames #29137 üzenetére
Annyit bír amennyit bír. Pontosan senki nem fogja megtudni. Egy gépből ne vonj le következetést. Valakinél többet van a gép garban, mint használatban. Másnál letelik a két év gar, rá egy hétre meghal a gép. Megint másnál letelik a gar és még használja 3 évig. Üzleti gépeknél nagyobb az esély, hogy tovább bírják. De a felhasználás módja sem mindegy, stb. 150-ből már elég jó használt üzletiket lehet venni, sokszor több mint két év garal.
szerk: Dhampir: Az adott kiépítéstől függ
ez kb olyan, xy autót mennyiért érdemes megvenni?
-
Tikakukac
titán
válasz
nonames #29137 üzenetére
Hosszútávra venni egy telibeműanyag gépet azért kemény. Nem beszélve támogatásról és egyéb használatból adódó gondokról. Ha valakinek tuti gép kell, akkor zsebbe kell nyúlnia.
Én meg 200k-ért vettem egy túlmelegedős műanyag kupacot. Nem azért megy még mindig, mert olyan jó gép, elhiheted...Whysperer: kb. Olyan 200 ropitól indulnak az olyan gépek, amiket már mernék én is venni, ismerve egy átlag gép életét.
nonames: AZ első tulaj nyeli be a cuccok értékvesztésének nagy részét. Én új gépet tuti nem veszek életemben többet, max ha eláraszt a pénz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nonames #29063 üzenetére
Szia!
Igen az Asus K50 széria förtelmes, nekem is volt, engem a melegedése kiborított, fekve ha rajtam volt nem is lehetett használni annyira felmelegedett az alja, anyaghasználata nulla, és gyakori az alaplap hiba, illetve a vga, valamint a kijelző gondok. Na de ez már nem is lényeg, hanem inkább a te új gépedre visszatérve használt is megfelelne vagy csak új? Illetve milyen árban keresel körülbelül?
A feleséged új gépéről is ugyan ez a kérdésem lenne hogy használt jó e, illetve mennyit szánnátok rá. Szerintem ha egyszerre sok oldal lesz megnyitva akkor a netbook lassúcska azért.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest