Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz Chaser #46673 üzenetére
Pontosan mire gondolsz?
Szamla nem kell. 13-14" kell, meg nvidia az ad-nak, meg valami hasznalhato intel proci, az meg az lt-spicenak.
Minden mast mar kivontam az igenylustambol.
/ssd van/
/van egy 4G-s 1330-as ramom is, jo lenne, ha bele mehetne/[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon megtetszett ez a gep:
LENOVO IdeaPad M490s 59-367218
Meretben is jo, i3+nvidia...
Szoval a hw ok, az erdekelne, hogy amugy milyen minoseg a grep.
Esetleg, ha valakinek van ilyen, akkor milyen a mindennapokban.
/Tomi"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
-
tvamos
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #40560 üzenetére
Koszonom szepen, hogy a multkor kitartottal, es lebeszeltel a gepvasarlasrol! (Tenyleg! Nem szarkazmus!)
Az lett a megoldas, hogy pendrivera tettem linuxot, arrol tud a ceges gepem bootolni, es linux alatt virtualis gepen megy windows, es oda azt installalok, amit csak akarok. Most vettem egy SD kartyat, megprobalom arra attenni a linuxot, akkor meg a pendrivot sem kell kiveszegetni utazashoz, mert van beepitett kartyaolvaso.
Es bocs, hogy szetoffolom a topicot, gyorsan el is huzok!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #40554 üzenetére
Az enyem valami ilyesmi lehet:
Dell Precision M6400
Weight: 3.9kg
Dell Latitude E6400 - Méltó utód?
Kézbe véve a gépet ami elsőre feltűnik, hogy milyen könnyű (a súlya 2 kg alatt van - közben megmértem pontosan 2,3 kg, a 2 kg a 3 cellás akksival igaz a gyártó szerint).Rajottem, marhasagot irtam, ha haza utazok, orakat lofralok vele... megyek ide-oda... Ahova eddig netbookot vittem. Attol meg jo volna megszabadulni, mert mar van itthon igy is asztali gep, netbook, tablet, minden... Jo lenne mind helyett csak egy franko!
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #40310 üzenetére
Mert a ceg most kitalalta, hogy ne Altium legyen ezentul, es nem egyszeru "sajat" programot visszatenni a ceges gepre... szoval par honap, de lehet, hogy csak het, es nem lesz Altiumom rajta. Amugy az M4600 mocskos jo gep lehetne... valoban... annak a modjat is keresem, hogy ezt megoldjam.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #40306 üzenetére
Gyakorlatilag el vagyok most az Atomos gepemmel is, de hamarosan kell egy gep, amin fut az Altium Designer. Azzal meg eleg rossz tapasztalataim vannak. (Nekem csak nVidias gepen ment stabilan. Ez van a minimum system requirements-nel: NVIDIA® GeForce® 6000 series, 128MB graphics card * or equivalent)
Ez volt az eredeti posztom.
De bele fer 70 is...
Van itthon egy i3-as asztali gepem, az lenne a legjobb, ha valamibe bele lehetne cserelni azt...[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz pixxon #40285 üzenetére
Ez jo lehet?
Dell Latitude E6400 Ajándék dokkolóval!
Ez mar Nvidia Qvadro NVS 160M
(Annyi eleg is, ha nem fagy le, es indul ujra a gep.)De ha nagyon gyenguszok ezek a gepek, akkkor probalok gyujtogetni...
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz pixxon #40285 üzenetére
Nagyon tetszikez a noti, de fazok a radeontol. (Ha elhagyja rajta magat az Altium, ez lenne a 4. gepem, amin nem megy...) Szoval, csak nVidiaban gondolkodom. (Persze, jobb lenne 14" dejo nekem akarmennyi, meg fHD is jo lenne, de tudom, hogy nem eleg a keretem. De amugy a 70 bele fer, ha lenne egy jo Lenovo G5xx...)
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz pixxon #39430 üzenetére
Huhh... par napig el voltam utazva,es annyi hsz.szuletett, alig talaltam meg, amit nekem valaszoltal.
A program: Altium Designer... annyira nem veszes a gepigenye, de az Intel video kartyas gepeimen mind kifagyott.
A tobbi dolgom sem gepigenyes, par procihoz hasznalok IDE-ket. (Eclipse alapuak.)Bevallom, ez a gep tetszik: Dell Latitude D630C
Es valahogy az ara is ossze vag a keretemmel.
(A fonokomnek is ilyen volt regebben, persze o nem altiumozik, es azt hiszem, neki nem volt benne nVidia video.)[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Ezt hogy lehetne notebook video kartyara konvertalni?
NVIDIA® GeForce® 6000 series, 128MB graphics card * or equivalent"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz AxBattler #39369 üzenetére
Sajnos egyikben sem nVidia a video, es az egyik program amit hasznalok, azt keri.
Ez jo lehet?
Dell latitude E6410"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz AxBattler #39348 üzenetére
Koszi, ezek nagyon jo ajanlatok...
De vajon egy ilyen eleg lehet szerinted?
Dell Latitude D630C
Vagy nem erdemes ilyet mar megvenni?"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Megint itt vagyok, mert szeretnek venni egy notebookot, csak nem szaporodik a penz ra... hanem fogy sajnos. Gondoltam, egy hasznalt noti is jo lenne akkor, csak legyen patent... vagy legalabb jo... vagy valamilyen... A szaraz parameterek, amire szuksegem lenne:
- intel proci, lehetoleg valami modernebb fajta, dual cucc...
- nVidia... (de nem jatszok, ellenben jo lenne a 2 kulso monitoros uzem, ha lehet. HDMI+VGA. Illetve lehet jateknak minositen, hogy RC repulo szimulatort futtetnek rajta nehanapjan, gyakorlaskent.)
- jo lenne, ha tudnam a RAM-ot boviteni mondjuk 6G-ig a jovoben, de most meg lennek 2-vel
- Ha kisebb a gep, mondjuk 13" koruli, az hatarozottan elony, de nem baj a 15 se.
- Ami nem tetszik: Asus, Acer, MSI, meg a megvackabbak. Ami tetszik: Dell, Lenovo, talan Toshiba.
- Asztali gepkent hasznalnam, joreszt, kulso monitorral, meg billentyuvel, meg ilyesmi. De azert neha el kene vinnem ide-oda, akkor jol jon, ha konnyu, mert nincs kocsim. Meg ilyenkor zommel repulo ut lesz a vege, es nem szeretem az extra koltsegeket.
- Ami fontos, van kulso DVD-m, meg van egy 2.5"-es SSD-m, ugyhogy kicsi, vagy rossz HDD nem gond. Ha nincs benne ODD, az OK. Sot, jobb, ha nincs benne, mert konnyebb.
- Penzben meg... van most 60 ezrem, meg 25-en kapok meg 30-at... de abbol mar szeretnem megvenni a RAM bovitest is, ha kell.
Mas egyeb igenyem azt hiszem, nincs. Amugy joreszt a ceges gepet hasznalom mindenre, de az nagyon nehez, elveszteni sem akarom, ha utazok. No meg nem lehet ra telepiteni, pl. annak sem orulnek, ha lecserelem rajta a Windows XP-t Linuxra. (Nem is ertem miert.) Remelem, ezen visszafogottabb igenyem alapjan tudtok valami popec gepet ajanlani. Meg persze helyet, ahol megvehetem.
Koszonom a segitseget elore is! Udv, Tomi[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz andrisbandi #16443 üzenetére
Ha levasarlod, szerintem nem lehet problema... nincs ott valami, ami tetszik?
Mondjuk, ha azt irtak, hogy van HDMI, de nincs, akkor egyertelmu, hogy vissza kell vegyek![ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Hat en igazabol ezt masoltam at:
http://www.altium.com/products/altium-designer/system-requirements.cfm
+ az van meg, (tapasztalom,) hogy programozashoz kell legalabb valami x 1000 felbontas.
Az intel, meg az nVidia a kompatibilitas miatt kell, AMD-vel, meg integralt videoval marjartam rosszul, nem akarom megegyszer!
Mas nincs... asszem..."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Tudom messze van meg, de karacsony utan szeretnem magam "meglepni" egy hordozhato szamitogeppel.
(Fontos lenne, mennyit kell meg gyujteni!..)
Ezek lennenek a parameterek, amiknek szeretnem, ha megfelelne:
- Windows 7 (64-bit)
- Intel® Core™ 2 Duo/Quad 2.66 GHz or faster processor or equivalent
- 4 GByte RAM (Szeretnem 8G-ra boviteni kesobb... hamarabb, ha lehet.)
- Monitor with at least 1680x1050(widescreen) or 1600x1200(4:3) screen resolution
- NVIDIA® GeForce® 80003 series, 256 MB (or more) graphics card2 or equivalent
- Egy 128-as SSD eleg is lenne bele...
Elore is kosz a segitsegert!
/Tomi"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- ASUS Chromebook C523
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest