Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Megint itt vagyok, mert szeretnek venni egy notebookot, csak nem szaporodik a penz ra... hanem fogy sajnos. Gondoltam, egy hasznalt noti is jo lenne akkor, csak legyen patent... vagy legalabb jo... vagy valamilyen... A szaraz parameterek, amire szuksegem lenne:
- intel proci, lehetoleg valami modernebb fajta, dual cucc...
- nVidia... (de nem jatszok, ellenben jo lenne a 2 kulso monitoros uzem, ha lehet. HDMI+VGA. Illetve lehet jateknak minositen, hogy RC repulo szimulatort futtetnek rajta nehanapjan, gyakorlaskent.)
- jo lenne, ha tudnam a RAM-ot boviteni mondjuk 6G-ig a jovoben, de most meg lennek 2-vel
- Ha kisebb a gep, mondjuk 13" koruli, az hatarozottan elony, de nem baj a 15 se.
- Ami nem tetszik: Asus, Acer, MSI, meg a megvackabbak. Ami tetszik: Dell, Lenovo, talan Toshiba.
- Asztali gepkent hasznalnam, joreszt, kulso monitorral, meg billentyuvel, meg ilyesmi. De azert neha el kene vinnem ide-oda, akkor jol jon, ha konnyu, mert nincs kocsim. Meg ilyenkor zommel repulo ut lesz a vege, es nem szeretem az extra koltsegeket.
- Ami fontos, van kulso DVD-m, meg van egy 2.5"-es SSD-m, ugyhogy kicsi, vagy rossz HDD nem gond. Ha nincs benne ODD, az OK. Sot, jobb, ha nincs benne, mert konnyebb.
- Penzben meg... van most 60 ezrem, meg 25-en kapok meg 30-at... de abbol mar szeretnem megvenni a RAM bovitest is, ha kell.
Mas egyeb igenyem azt hiszem, nincs. Amugy joreszt a ceges gepet hasznalom mindenre, de az nagyon nehez, elveszteni sem akarom, ha utazok. No meg nem lehet ra telepiteni, pl. annak sem orulnek, ha lecserelem rajta a Windows XP-t Linuxra. (Nem is ertem miert.) Remelem, ezen visszafogottabb igenyem alapjan tudtok valami popec gepet ajanlani. Meg persze helyet, ahol megvehetem.
Koszonom a segitseget elore is! Udv, Tomi[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest