Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
15.6" lenne a minimum, és tényleg kell a magyar nyelvű billentyűzet. Használtam is jöhet. a 14" nekem már kicsi, így is leadtam a 17"-ból, az árakat elnézve.
Fontos a jó akkumulátor is. Így is kijön 80K-ból használt? Az az A8-6410 tényleg ennyire gyenge?
Persze én is először i5-ös használt gépeket néztem, de a boltokban nagyon kevés részlet van feltüntetve. Nincs ott hogy milyen esztétikai hibái vannak, vagy hogy magyar nyelvű-e a billentyűzete, vagy hogy mennyit bír az akksija......Nem szeretnék zsákbamacskát venni ilyen téren, vidéken lakok, és rendelve lesz. Ez nagyon fontos, hogy csak valóban gyönyörű állapotú jöhet szóba jó akksival használtan, de erre mi a garancia?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Laptopok alkatrésznek
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest