Hirdetés
-
GAMEPOD
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
redwhite78 #85842 üzenetére
Lehet árérzékenynek is nevezni, de sok része inkább fukar, hogy még szépen is fejezzem ki magam illetve mindenki azt hiszi ért a számítástechnikához, mint a focihoz. Nekem az a kedvencem amikor telefonra jut mondjuk 150e Ft, de annyiért legyen ugyanúgy csúcskategóriás laptop is...
A másik dolgot amit írsz már egyszer kifejtettem én is amikor valaki kérdezte, hogy miért nem jók akár a bay trail cuccok. Jók lennének azok is de 0,5-1 évre tervezve illetve tudni ha széthullik venni másikat. Tőlünk nyugatra ez működik is, van ismerősöm (meg voltam/vagyok is kint elég sokat) akinek egy tapizós Asus ultrabook szerűsége van, azzal jár egyetemre (nem mérnök vagy ilyesmi, csak simán diák nézéséhez, jegyzeteléshez mivel kint ez megengedett, illetve jobban (kulturáltabban) működik mint itthon), de kb ~fél évente cserélgeti is mivel fél év múlva már előjönnek a hibák, de rátudja, hogy mondjuk 300 euróért ez ilyen. Cserébe van mindig jó akksi idővel megáldott gépe ami éppen akkor még elég erős is ahhoz amihez neki kell, de tény az is, hogy fél év múlva kézzel lehet formázni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Horgász topik
- LED világítás a lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest