-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomeef
őstag
válasz B-L-A-C-K #10899 üzenetére
De az új ára 340k De am az amit mondasz kétes garanciával van papírok nélkül, és írta a srác hogy most adta el az utolsót pénteken, és egy jódarabig nem lesz most, plusz ha lesz is nem biztos hogy ilyen kedvező áron
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
B-L-A-C-K
titán
Látom jól elbeszélgetsz magadba, b@sznak itt neked válaszolni...
thomeef: nem 340 lett volna, mivel olcsóbban is beszerezhető lett volna ha tudtál volna várni kicsit...(300 alatt.)
jonnyjoker01: Mit értesz az alatt hogy a 190K jól kamatozik? (éves szinten 10-12 ezret... )
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Silvestris #10881 üzenetére
Mondjuk elsőre ez sem rossz, mondjuk ha csúcsra tekered fog fűteni az is tuti. Vagy akad Thinkpad is.
Esetleg még lehet Latitude is, de még nem túrtam a mélybe. Amiket eddig felraktam jó kiindulási alapok.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
darvak
senior tag
válasz thomeef #10888 üzenetére
i5 elvileg nem melegszik:
7720 SE-i5A benchmark diagramokat nyíllal léptetheted, van belőle bőven a tesztben!!
[ Szerkesztve ]
-
bencekemence
csendes tag
-
giigz
veterán
Megrendeltem, majd hozza a GLS
-
darvak
senior tag
-
flashpointer
őstag
válasz runner 125 #10886 üzenetére
értem, ez esetben 100 fölött milyen típusokat érdemes nézni, ami még megfelelő ár/érték arányt képvisel, és nem gagyi?
mellesleg köszi a gyors válaszokat -
Gooffancs
tag
Ennyiért jobbat nem kapsz, kicsivel drágábban van Toshiba L850, aztán még drágábban Lenovo Z580, de GPU-ban ezt a szintet hozzák.
Lenovo nem rossz márka, szerintem nem sok olyan gépe van ami rosszul sikerült. De ha akarsz vehetsz PackarBellt, mert az milyen jól hangzik...
Ha megveszed van 14 napod belakni, ha valami baj van vele, elállsz a vételtől és ennyi, aztán nézelődsz másfelé...
-
darvak
senior tag
Külföldi modell, ezért itt 1 kis teszt (gondolom cyberport-ból jönne).
Itthon Intelbe vannak alternatívák, Y570A, Inspiron 5520, esetleg Z580.
[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
válasz Greentea #10854 üzenetére
Nekem holnap jön meg ipontól a dell inspiron 7720 , amiről sok info még nincs neten mert elég új még a piacon. Mint te, én is 300k alatt kerestem 17-es full hd gépet, erős vga-val, és erről sok jót olvastam. Ami az egyetlen negatívuma a melegedés, de ezt csak i7-es gépteszt támasztja alá. Én i5-el rendeltem és hűtőpaddal fogom használni. Minden egyéb tapasztalatot a kövi pár napban úgyis le fogom írni Igazából ami jobb lett volna az már 340k-ért az asus G75VW, de az már nem fért bele a keretbe, plusz személy szerint baromi nevetségesen néz ki, inkább hasonlít egy elbaszott transformer hasbro játékra, mint elegáns notebookra. És mérnökként nekem azért ez elvárás.
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
giigz
veterán
Pixelhiba mennyire jellemző? +4k-ért lehet venni pixelhiba garanciát... Alapból nem jár rá?
-
runner 125
nagyúr
válasz flashpointer #10878 üzenetére
Edge E325, vagy Eeepc 1225B. De, ezek netbook-ok. Ennyi pénzért más új vétel ilyen méretben nincs.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
premete
veterán
válasz flashpointer #10883 üzenetére
Ennyiért, 70-100 között csak valami hótt gagyit kapsz, főleg 13"-osban, esetleg valami netbook lehet annyiért az alsó árszegmensből.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
B-L-A-C-K
titán
Egy 2 milliós géppel is lehet probléma, úgy mint ezzel is, de elég sokat eladtak már ebből, és ahhoz képest nem olyan rosszak a visszajelzések. Ha játékra is kell akkor most ez a legjobb.
De azért másokat is kérdezz meg, mert ezeket már elmondtam neked privátban...
Úgyhogy én is megkérnék másokat hogy véleményezzétek neki a G580-ast...
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #10877 üzenetére
Áááá, az a baj, félek tőle, hogy nem lesz megbízható... Sokan írják, hogy Lenovo-t ne vegyél, Levono-val csak a baj van, Lenovo sz@r, ilyenek...
Az ilyeneket is szeretném elkerülni:
"Egy kedves ismerősöm nevében informálódnék, remélem valaki tud segíteni.
Ma jött meg neki a G580-as ideapadja. Windows 7 64 bit feltelepítés után az intel integrált videó driver kék halállal kifagyasztja a gépet." -
premete
veterán
válasz flashpointer #10878 üzenetére
Van itt egy ilyen például.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Borote
addikt
válasz bencekemence #10842 üzenetére
Nem olyan egyértelmű, lehetne DDR3-mal is (Pl az 5850 és a 6850 is így ment).
(#10848) runner 125: jaaa, hogy radium-os gép.
(#10869) Megvagyok: ha jól tudom, akkor azért, mert egyrészt áfa nélküli lesz, másrészt pedig céges rendelésből fennmaradó darabok.
(#10872) Zimmi91: legfőbb különbség a HT hiánya, ha az adott program használja, akkor nagyobb, ha nem, akkor csak az L3 cache-beli különbség fog számítani, ami megint programfüggő, de nem vészesen gyengébb. Ahova a B960 látványosan kevés, oda esélyes, hogy az i3 is az lesz, ahová elég az i3, oda viszonylag nagy eséllyel a B960 is elég lesz
(#10878) flashpointer: használt gép jó lesz? Ennyiért újban csak netbookot kapna, azok meg nem túl strapásak, cserébe elég gyengék.
(#10880) premete: ez elég drága... + lejárt garit lehet hosszabbítani a Dell-nél?
[ Szerkesztve ]
-
flashpointer
őstag
helló! A nővérem szeretne egy laptopot magának, megköszönném ha segítenétek választani vagy javasolni.
Az elvárások a következők
-kicsi könnyű, 15.6 -nál kisebb gép, 13-as ra mondta hogy az már jobb
-net, szövegszerkesztés, filmezés, jutub videók, ilyesmikhez
-dvd olvasó-író
-elég sokat hordozgatná, szóval nemárt ha strapabíró modell, meg sokáig bírja az akksikeret 100k, de persze ha egy 70-80ezres is teljesíti ezeket, akkor az előnyt élvez.
Mellesleg most egy ibm thinpadról akar váltani, ami vagy 300mhz-es -
giigz
veterán
Rendelem is meg. Jól döntöttem, ugye?
-
G112
csendes tag
Ez szerintetek jó?
HP Pavilion M6-1050sg
Viszonylag gyakori játszáshoz, de legfőbbképpen internetböngészésre és zenehallgatásra.AMD A10
hd7670 2 gb
640 gb vinyó
8 gb ram[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Silvestris #10871 üzenetére
Na igen, csak így én sem tudok mondani semmi konkrétabbat.
Pontosan mire fogod használni? Ha leírod mik a rutinjaid, akkor tudunk rá mondani egy hardverkövetelményt. Mert azért nem mindegy, hogy NVS alapú grafika lesz a gépben vagy elég egy HD4000 is.
Zimmi91: Nagyon max 10%.
Megvagyok: Ennyibe fájnak és kész. Nagy gépek gyorsan vesztik az árukat, plusz sokat jelent a lokalizáció és az esetleges renew múlt.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
Láttam sokaknak ajánljátok a G580at!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mondjuk egy Pro/e gépész programmal hogy bírkozna meg ez a B960as processzor ? Mennyivel gyengébb ha gyengébb egy i3nál?Köszi a válaszokat!
" Just remember Manchester is RED! "
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Toma.ma #10867 üzenetére
Az ilyen felfogást szerintem felejtsd el, hogy egyszer Acered volt, és akkor már mindig is annak kell lennie már ezek után. Az egyik leggyengébb márka, 180 körül már sokkal komolyabb gépet tudsz venni pl Lenovo Y570.
Mondjuk ez csak egy tanács te pénzed arra költöd amire akarod.
-
Megvagyok
tag
Sziasztok!
Újra ittvagyok és még mindig nem sikerült laptopot vennem... Kinéztem philo E6430-asát hardverapron, a kérdésem csak annyi, hogy miért kerül a bolti árnak majdnem a felébe?? -
Toma.ma
csendes tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni tőletek gépvásárlás ügyében!
Mindenképpen Acer-t szeretnék , mert jelenleg is az van (Aspire 5542G) 3 éves lesz de még mindig bírja...bár már kissé elavult..
Leszeretném cserélni egy újra az ár Kb 180 Ft körüli lenne !
Játszanék is vele meg filmeznék esetleg filmvágás... úgyhogy nemártana a teljesítmény.... az aksinak nem kell sokat bírni ,mert keveset használom töltő nélkül...
Nézegettem különböző weboldalakat de nem igazán találtam megfelelőt....
Ha valaki tudna ajánlani egy igazán erős ,jó és megbízható típust annak megköszönném... -
B-L-A-C-K
titán
válasz ducsekbence #10864 üzenetére
Állítólag high beállítással 40 FPS körül.
-
ducsekbence
csendes tag
Lenovo G580-on f1 2011 elfut? Előre is köszönöm, ha valaki tudja
[ Szerkesztve ]
-
M3xx
tag
Na visszaértem, bocsi, hogy kérdés után léptem le... Szóval én bízok azért a Dell-ben, igaz még új az 5520, 7520, de rosszat még igazából nem hallottam... Szeretnék minél jobb hardvert, de azért nem váltanék Asus-ra pl., hogy kicsit erősebb legyen... Majdnem Lenovo lett, de nekem számít a Dell féle 3 év gari, meg igen, a logó is...
Viszont most változnak az árak, lehet marad az 5520:5520
Mert így már nagyobb a különbség ha a 7520 ilyesmi lesz:
Nem tudom, a vga megérne-e ennyi különbséget. Meg tudom i7-el is különbözik (több). Na meg + 2 GB RAM, ez a legkevesebb, ami számít...
Az igazi egy i5-ös 7520 lenne, 220 alatt... Úgy már elgondolkodnék...
-
Tikakukac
titán
válasz Silvestris #10838 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ebben az árkeretben nézelődtem, csupán, hogy ez alatt ilyen nem lesz.
Konkrétan tudni kéne akkor minden paramétert: proci és grafikus részt mondjuk kezdetnek, onnan már el lehet indulni.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Greentea
senior tag
Sziasztok!
Hamarosan laptopot szeretnék venni, mert a mostani gépem már kezd tönkre menni.
Ha vennék nagyobb laptopot akkor nem szeretnék monitort, billentyűzetet venni mellé a felhasználási élmény miatt.
Egy átlagos felhasználó vagyok, értek a laptopokhoz, bár belsejébe nem nyúlnék bele.
Ár maximum 300000 Ft.
Mivel nem akarok külső monitort venni igy 16-17.3 incs jöhet szóba, bár sajnos a hordozhatóság szempontjából nem a legjobb ez.
Böngészni, filmet nézni, kicsit játszani gondolok itt: Forma 1 2012, Need for speed.
8gb memória kellene, és full hd felbontás.
Ezek közül én a Asus n76vz néztem ki, tudjátok ajánlani?
Vagy ha időközben meggondolnám magam, akkor 13.3-15.6 os közül melyiket ajánljátok, ugyan ezek feltételek mellett?
Sokan ajánljátok a Lenovo y580-at, itt a n76 kisebb testvére a n56 nem nyerő választás?GreenT
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! Ennél ebben az árkategóriában van jobb vétel?
[ Szerkesztve ]
-
Axel pRo
aktív tag
Mostanra elhatároztam magam e mellett Mielőtt azonban megrendelném, milyen tapasztalatotok van a laptopszalon.hu-val kapcsolatban? Érdemes tőlük rendelni? Aki rendelt tőlük mennyi idő alatt ért ki a csomag?
"Cogito ergo Sum."
-
runner 125
nagyúr
válasz Tálydi #10846 üzenetére
Egyértelmű volt, eleve olyan cikkszámmal hivatalosan magyar forgalomba nem került itthon G75.
Legalább lesz egy - bízzunk benne - pozitív garanciális tapasztalat az Asus szerviz - radium.hu "házasságából".
Mondjuk eleve megkérdőjelezendő az eladó korrektsége.., gyanítom nem véletlenül adta el.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
thomeef
őstag
válasz B-L-A-C-K #10836 üzenetére
Majd legközelebb Azért én nem temetném az új inspiront, attól hogy az i7-et plusz a GT650-et maxban járatva elég meleg, attól még minden más zsír, ahogy olvastam. Majd jövő nyárig beszerzek egy ilyet hozzá, és problem solved
Mondjuk abban titkon reménykedek hogy az i5 nem lesz olyan forrófejű mint az i7
[ Szerkesztve ]
-
Tálydi
senior tag
válasz runner 125 #10840 üzenetére
Gyanúd beigazolódott honnan van a gép...
(#10843) Chaser : A laptop saját monitorján pocsék a kép, kikötve tv-re jó.
(#10845) B-L-A-C-K: Kész cucc kellett. Mire vagy kíváncsi? Alap specifikáció a + 128gb SSD-vel és 16gb ram, 2gb gtx660m.
[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Carasc0
őstag
Üdvözlet mindenkinek!
Erre valaki? LINK
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Végül egy asus g75 került megvásárlásra, ssd-vel, és 16gb rammal.
Viszont az a probléma, hogy a monitor meglehetősen és zavaróan csíkos! Több fórumon is olvastam a hibáról, próbáltam drivert frissíteni, hertz-et állítgatni, de nem jelentett megoldást, tudnátok esetleg segíteni? Nagyon bosszantó ennyi pénzért, hogy kvázi használhatatlan.
Tv-re kötve tökéletes a kép!
Köszi!Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tikakukac
titán
válasz Silvestris #10835 üzenetére
Ennyiből neked egy Elitebook fedné le leginkább az igényeidet. 8470p lenne az ideális méretben és felszereltségben. Az ára nagyon erősen változó, hogy mit kérsz bele, de 300k alatt ilyen nem nagyon lesz, már ha újat nézünk.
Grafikai rész megint kérdéses, mert akkor lehet kellene egy dGPU-s változat is.
Ha a fém borítás nem feltétlen, akkor szóba jöhetnek a Thinkpadok is, minőségben hasonlóan jók, és talán olcsóbban kijössz.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz thomeef #10831 üzenetére
De itt most nem is a vga volt a kérdés, hanem a proci, szóval nem is értem ez hogy jön most ide.
Viszont hogy kicsit még idegesítselek el kell mondanom, hogy még mindig elvagyok szörnyülködve hogy a G75 helyett a még úgymond ismeretlen inspiront választottad...
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz runner 125 #10832 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Végül egy szerény kiépítésű Dell Vostro 3460-nál kötöttem ki. Az összeszerelés stabilitása gyengébb a HP ProBookjainál, de a szervizes támogatottsága jobb, és ez a világító billentyűzet nagy találmány.
Más:
Ubuntu Oneiric van a gépen, és elég hangosan pörög a ventillátor. Ez általános jelenség a Vostróknál?[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz thomeef #10831 üzenetére
A nagy különbség hűtésben és masszivitásban van (és a hűtésből kifolyólag magasabb órajelen is mehet a GPU).
GDDR5-ös memóriája van annak a GT650M-nek, ugye?(#10828) M3xx: nincs sok haszna az i7-nek, de úgy alapvetően már az i5-ből is kevés helyen profitál az ember, mert GPU limitbe ütközik.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Dhampir #10827 üzenetére
Nagykerek, boltok listáján így szerepel.
Mivel jogszabály szerint minimum 1 év garanciát Mo.-n minden műszaki termékre kötelesek adni, ezért azt külön megemlítve tüntetik fel.
De, nem kell aggódni, NBD garis Dell-nél az első év is helyszíni."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Dhampir
félisten
A Stalker COP például nem tudja kezelni mind a 4 magot, de a Lost Alpha mod, amely egy magyar fejlesztésű önálló kiegészítő, már tudja ezt.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Nem egészen, mivel notikban a vga a lényeg, és pl egy GTX660-ast is kihajt egy i5-ös is. Szóval nem fog jobban menni egy i5-el mint egy i7-el, attól hogy magonként pár száz mhz kisebb órajelen üzemel. Viszont már vannak olyan játékok ami 4 magra is van optimalizálva, ott meg értelemszerűen i7 jobb már.
-
M3xx
tag
Ha jól emlékszem boncolgattátok itt a témát, hogy az i5 2.5ghz jobb játékra, mint i7 2.1 ghz. Valahol olvastam is, hogy a játékok 80%-a nem tudja kezelni a 4 magot, magonként pedig gyengébb az i7 2.1-ével mint az i5 2.5-el. Ez így helyes?
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
DELL gépeknél mit jelent az alábbi garanciameghatározás?
"1 év általános (jogszabály szerint) + 2 év (gyártó által biztosított helyszíni garancia)"Eszerint csak 2 évre szól a helyszíni garancia?
-
thomeef
őstag
válasz B-L-A-C-K #10818 üzenetére
Az asus sajnos nem fért bele a keretbe újonnan, használtan meg nem találtam értelmeset.
De amúgy is a designra a dell tetszik jobban. Meg már rég kinéztem magamnak(#10822) M3xx: Jaja, a 7720 is megjelent iponon A vicc hogy árgép nem dobja ki, de a google sem. Tök véletlenül találtam meg énis
[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
Nah tegnap megrendeltem a 7720-at, FullHD verzióban, iponból 285k-ért, holnap elvileg megjön és akkor neki is esek.
-
Tikakukac
titán
válasz Silvestris #10812 üzenetére
Van ilyen gép. Mondjuk a fém ház és a könnyű eléggé ütik egymást, de fogjuk rá, hogy megoldható.
Gyári win8-at meg még most ne várj, azt utólag kell betenni, SSD-re is inkább ezt mondanám.A kérdés, hogy újonnan képes vagy-e ezt kifizetni.
-
FÖNÖK
tag
hi!
Ha a Lenovo G780-ról valakinek van tapasztalata az kérem írjon pár sort. hűtés, billentyűzet, minőség stb.
köszönöm
[link]''fekvenyomásnál a helytelenül megválasztott súly az este könnyen diszkóbalesethez vezethet''
-
Mottie
őstag
válasz bencekemence #10813 üzenetére
Azért értelmes hardverrel sokkal könnyebbet találni nehéz az 1,9 - 2,1 kg közötti difi meg már csak nem olyan sok..
Be Victorious!
-
bencekemence
csendes tag
válasz Silvestris #10812 üzenetére
Ez mindenben jó lenne, kivéve hogy nem kimondottan könnyű(2kg 16deka).[link]
Nem fém, de a Rollcage vázat nehéz leamortizálni.[ Szerkesztve ]
-
Silvestris
tag
A ceges gepemen mar tul sok kezd lenni a korlatozas, ugyhogy vennek magamnak egy sajatot, a ceges meg pseudo-desktop gepkent marad az irodaban.
Nagyjabol az alabbiakra lenne szuksegem:
13-14" kepernyo jo felbontassal (sajnos nem tul jo a szemem, szoval minel elesebb a kep annal jobban latok)
normalis, stabil haz, jo lenne fem
konnyu, vekony (sokszor hordom a taskamban es utalom ha leszakad a kezem)
hosszu akkuido
jo processzor, es jo grafika tamogatas (idonkent futtatok rajta mernoki alkalmazasokat amik grafikaigenyesek, es neha jatszom is)
nagy tapipad, jo billentyuzet
optimalisan lehessen hozza dokkolot venni
500G koruli tarhely
minimum opcionalis kulso optikai drive
gyorsan felallo oprendszer (leginkabb win8)
Mit tanacsolna a tisztelt nagyerdemu? Arat szantszandekkal nem irtam, mert eloszor szertenem tudni, hogy van-e valami a piacon ami tudja mindezt, aztan majd meglatom hol kellene kompromisszumot kotnom ha lejjebb akarok menni arban.
Elore is koszi minden segitseget, kommetet, javaslatot
-
bencekemence
csendes tag
válasz runner 125 #10804 üzenetére
B szériás processzorokban HD2000 van..
-
Chaser
legenda
válasz runner 125 #10804 üzenetére
Hát ki nem. Visszaküldöd saját ktsg-en, megint eltelik pár hét aztán megint kapsz valamilyet Egyik tag agárkodott, adjam már neki bayes ár + száz ft-ért mert 1.5k sok érte. Mondtam neki ecsém, lehet próbálkozni, majd meg tudod mért annyi amennyi Persze ki lehet fogni jót is. Xarnak arra hogy megnézzék eladás előtt, csak dobják a borítékba.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
cotag
senior tag
Ez most jó árnak számít???
G580GH
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Autós topik
- OpenMediaVault
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 512GB NVMe gar
- Asus TUF GAMING F15 - I5-12500H + RTX 3050 4GB + 32GB RAM + 1TB NVME + Win11 - 2027.05.09 -ig GARIS
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nitro AN517-51 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 500GB NVMe magyar vilbill gar
- Új HP Elitebook 840 G11 - Ultra 5 135U, 512 GB SSD, 16GB, Graphics, Win11 Pro 4G Modem és SZámla