Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
winfier
senior tag
A raid fogalmakkal tisztában vagyok. Vállalom a kockázatot. Azt hittem a nas oldalról lennének gondok.
Nekem minden film megvan a letöltött HDD-n, eredeti állapotában, ahogy megszereztem. Így a visszaállítással nem lenne probléma.Nálam most a 2TB HDD-n mappákban vannak kategorizálva a filmek (akció, háborús, horror stb...), amit saját kezűleg csináltam, döntöttel el milyen kategóriában legyen az adott film.
Ugyan ezt az elképzelést szeretném megoldani a NASsal is 2x2TB raid 0-val.
pl. Akció kategóriában látom az összes akció filmet ami becsléseim szerint 50+ film. Számomra a lényeg, hogy minden kategóriában lássam az összes kategóriában tatozó filmet.
Máshogyan is meglehet oldani ezt a dolgotszerk:
noklika:Valamennyire megpróbálom érzékeltetni mit szeretnék elérni.
Nálam pl. így fest a dolog a külső 2TB HDD-n
2 mappa indulásnál:
DVD, Xvid
HDés ezeken belül a kategóriák. Akció thriller, Háborús, Horror, Kaland sci-fi, Mese, Sorozat, Vígjáték.
Ezeken belül vannak a saját magam által kategorizált filmek. pl. Star Trek --> Kaland sci-fi, Halálos fegyver részek --> Akció thrillerhuh ez hosszú lett.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest