-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Hogy egy viccre utaljak, szökőév gyakrabban van, mint én külföldön Bár ez még változhat. Plex Pass, hát, nemtudom, őszintén szólva én még az 50%-os árat is soknak tartom egy opcióért*, bár annyit már azért kiadnék érte. 20%-ért biztosan nem, majd esetleg 30%-ért lehet beújítok rá egyszer.
Azóta másik házat néztem, EE35-GTR, ez valamivel jobb a hőmérsékletet nézve.
*bár valójában kettő opció, van a HDR konvertálás is. Bár ez is érdekes, van mikor normálisan lejátssza a HDR anyagokat, időnként viszont feldobja hogy vwgyek hozzá Pass-t, és olyankor szarok a színek is.
Az összes többi opció számomra lényegtelen semmi - stáblista átugrása, ilyesmik, van kezem, el tudom nyomni...
Család összes többi tagja magasról tett eddig is arra hogy Plex-el nézzenek valamit, általában olyanokat akarnak ami nincs meg, így aztán megnézik videa-n vagy indavideo-n... Néha jól jön, megnéznek valamit, de nem ez a jellemző.
Főképp hogy van Netflix, Disney+, SkyShowtime, PrimeVideo, Max előfizetés, szóval ez inkább 'hobbi projekt', hogy működik, hogy lehet összeállítani, meg ilyenek.HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-12700H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2 év gari
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2020 M1 Chipp, 13 8/256. Magyar bill, 96% Akku.
- Samsung Galaxy XCover 7
- WD Black SN850X Game Drive NVMe SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia
- HOPPÁ! i7-14700KF - RX 7800 XT OC - 32GB DDR5 - 2TB SSD - ÚJ Komplett gamer PC! 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest