Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
My Book Live, ez viszonylag olcso, es ezzel rateszed a Transmission-t...
Vagy Zyxel, arra is van szajbaragos leiras.
Synology, azt hiszem erre is mehet Transmission, de ennek van sajat kliense, ami eleg jo, csak a rengeteg torrentet nem szereti... Meg ugye nem olcso.
Epitesz magadnak egy letolto PC-t...
-
Alex91
félisten
Azert ez nem biztos, hogy jo lesz! Mert itt nem kabellel csatlakozik, es ha nem jo pozicioba kerul a csati...
Aki 2,5"-ost akar beletenni a NAS-ba, az elotte jarjon utana, hogy bele mehet-e valamilyen modon a kiszemelt NAS-ba! (Volt aki Synology adapterrel -kicsit modingolva- tette be a 2,5"-os HDD-t valamelyik NAS-ba.)
-
Alex91
félisten
válasz
LeffeB13 #3659 üzenetére
Miert, Bill Gates szerint 640 KB! memoria mindenre eleg
! Arra, amire kell eleg.
120 FPS-sel mehet a sima PAL felbontes, de ha WXGA-t akarsz, az mar csak 30 FPS-sel megy. Ezen mi nem ertheto? De hidd el, ilyen szempontbol szerintem amilyen kamerat veszel, szinte mindegy...
-
Alex91
félisten
válasz
liquidmoon #3607 üzenetére
Hat, en most neztem. DLNA-n a My Book world-rol lejatsza az mkv-t is, az iPad 1-em, bar ehhez gyenge. Avi-ba bele lehet tekerni, de felirat nuku.
Szerintem gaz lesz mindegyikkel. Meg lejatszo fuggo is, mert van, amivel nekem se ment. Szoval ez imho 100-ad rangu szempont...
-
Alex91
félisten
válasz
liquidmoon #3600 üzenetére
Olvastam, hogy nem tudok beletekerni pl telefonról , tabletről a filmekbe, nem játssza le a feliratot, a mkv file-okat...
Ennek mi koze a NAS-hoz
-
Alex91
félisten
válasz
k.daniel91 #3541 üzenetére
Es gondolom adjak ingyen...
-
Alex91
félisten
válasz
TonTomika #3534 üzenetére
Szerintem a HP Microserverrel jarnal a legjobban...
Gyari NAS is jo, de ott lathato, hogy nem olcso mulatsag.
Ha szeretsz "barkacsolni", akkor az is jarhato ut, bar ott inkabb a barkacsolason lesz a hangsuly es nem a hasznalaton
.
iTunes szerver meg erdekes, mert Apple allandoan valtoztatja a protokolt, az enyem is regen ment, most mar meg nem
.
-
Alex91
félisten
válasz
kisgyerek85 #3530 üzenetére
De gondolom egyszerre a ketto ott se ment...
-
Alex91
félisten
válasz
kisgyerek85 #3525 üzenetére
IMHO ez se NAS-nak, se lejatszonak nem a legjobb...
-
Alex91
félisten
válasz
Pampolini #3516 üzenetére
Rogzitest a TV-nek kene tudni halozaton keresztul a rogzitest. Ez elvileg barmelyik NAS-ra mehet, de en meg nem tudok ilyenrol.
A zene lejatszashoz ha az erosito tamogatja a DLNA-t, akkor mehet. Es a DLNA is mar alap a legtobb NAS-nal.
Szerintem azert olvasgass utana, hogy mi is a NAS, mire jo...
-
Alex91
félisten
válasz
Mezga Aladár #3507 üzenetére
[link], esetleg meg ez is...
-
Alex91
félisten
válasz
Mezga Aladár #3507 üzenetére
-
Alex91
félisten
válasz
Mezga Aladár #3505 üzenetére
Nezel egy Drobo-t... Mondjuk ami neked kell az nem NAS.
-
-
Alex91
félisten
válasz
andrew-msi #3311 üzenetére
Qnap 2-ot ad alapban...
-
Alex91
félisten
válasz
pepepapadk21 #3284 üzenetére
Esata-n kototted ossze a nas-sal?
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
válasz
Claude Leon #3040 üzenetére
Nem, de egyszerubb, mint portokat nyitogatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, újszerű
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ - LENOVO LEGION S7 16IAHV (82TF006UHV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest