Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Milyen NAS-t ajánlotok, ha elsősorban torrentezésre kell (sok torrentet bírjon 100-200 db), meg NAS alap funkciók? A torrent klienst lehessen webes vagy win-es felületről is kezelni, kényelmesen, átlagos, alap felhasználónak is. Kis fogyasztás, 1 vinyó, olcsó. És ha lehet ahogy megveszem tudja a torrentes dolgot, ne kelljen fw csere meg xy babrálás. Mert én megoldom, de ajánlom majd esetleg olyanoknak is akik ilyesmihez nem konyítanak vagy nem akarnak kinlódni vele. pl torrent oldalak használói...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fali konzol lapos tévékhez
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Notebook hibák
- Suzuki topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Bányássz hatékonyan én megépítem a tökéletes riget neked! + Meglévő rig karbantartás/beüzemelés!
- Latitude 7430 2-in-1 14" FHD IPS érintők i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- ACER NITRO XV340CKPBMIIPPHZX 34'' Sík UWQHD 144 Hz 21:9 FreeSync IPS LED Gamer Monitor
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- iPhone 15 128gb független, bontatlan
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest