Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeffeB13
csendes tag
1. Oks, akkor teljesítmény téren nem lesz probléma.
2. Tényleg full analfabéta vagyok ebben a témában, és csak próbálom egyelőre értelmezni a Nas tulajdonságait. Tehát azt akarja jelenteni a Nas tulajdonsága (FPS), hogy bizonyos felbontás mellett adott képkocka per sec-kel képes rögzíteni a Nas? Ami több kamera esetén annyi felé oszlik, ahány kamera van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bányássz hatékonyan én megépítem a tökéletes riget neked! + Meglévő rig karbantartás/beüzemelés!
- Latitude 7430 2-in-1 14" FHD IPS érintők i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- ACER NITRO XV340CKPBMIIPPHZX 34'' Sík UWQHD 144 Hz 21:9 FreeSync IPS LED Gamer Monitor
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- iPhone 15 128gb független, bontatlan
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Engedd szabadjára a számítógéped valódi erejét a G.SKILL TRIDENT z RGB DDR4 kittel!
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest