Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pampolini
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném kérni segítségeteket NAS választásban.
Utána olvastam néhány ezzel kapcsolatos cikknek. Amit feltétlenül szeretnék hogy a nas-on tárolt filmeket a tv-m lássa és le is tudja játszani. A műsor rögzítés is legyen megoldott ezt mondjuk a tv-nek is tudnia kell. Használnék továbbá valamilyen Torrent klienst(szinte állandóan), ftp-t, és fájlszerverként is üzemeltetném. Egy hálózatba kötném a házimozi erősítővel, hogy az hozzáférhessen az audió tartalomhoz. Valamint a szeretném összekötni az xbox al is.Néztem néhány típust és olvasgattam tesztet is, nem tudom hogy az általam alátámasztott igények alapján szükséges e ilyen drága nas-t vennem?
Ezekre gondoltam: Synology DS212j DiskStation vagy QNAP TS 212 kezdésnek 2 db 2 TB os HDD-t biztosítanék valamelyikbe raid 1 be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest