Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz Borisz76 #28825 üzenetére
Sehol se írtam 1 lemezes NAS-t, csak 2 lemezest írtam, mivel Raid1 -ben lenne.
Írtam, hogy a biztonság a fő, erre írtátok, hogy meh
Majd írtátok, hogy a webserver mókolós, amit én nem akarok, tehát meh
Szó volt, hogy nem kell weboldal, hogy a világ másik végén is elérhesse más a videókat, de az nem, hogy hogyan, tehát maradt a meh
Mint írtam nem érdekel torrent. az is meh
Így a sok meh miatt dobtam el.Alex91Az lehet, hiszen többször is írtam, hogy nem értek hozzá. Sok egymásnak ellent mondó írás volt, és össze is kavart rendesen. Ez is volt annak az oka, hogy dobtam a dolgot, mert azt hittem egyszerűbb dolog beüzemelni, használni. Azért ahhoz igen drága, hogy kísérletezzek, hátha nekem való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- XPEnology
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xbox Series X|S
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest