Hirdetés
-
GAMEPOD
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Multibit #12503 üzenetére
Igen pont azért írtam, hogy néztem a felsorolást melyeket érinti a hiba és olyat néztem ami pont nincs benne. Így nincs gond sem és 14-15 ért egész baráti az ár is. Sztem jó ideig kiszolgál. Aztán később úgyis jön mellé még egy ugyanolyan a RAID 1 miatt és no para...
Köszönöm a helpet
A router beállításokat még nem értem a dologból. Lehet csak bekell dugnom a nast és mehet a nettol és kész? Már ha megtalálja a nettol a nast persze
Aztán ha egyszer bevan konfigolva és újraindul a router meg a nas a gépek megtalálják utána?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest