Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EAFC 25
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- RoadCraft - Fókuszban a teherszállítók
- Diablo IV
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Path of Exile 2
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AxBattler #84223 üzenetére
Persze, azt tudom, de amúgy is szeretem -bármilyen képernyőről legyen szó- ha nem bazári nagy ikonok meg stb van, hanem szép apró és éles minden. Amennyivel messzebbről nézem, annyival meg kisebb is a pixelsűrűség, mint a laposomon volt. Böngészőben meg lehet nagyítani, máshol szerintem nem fog gondot okozni. Szerencsére még jó a szemem
Meg is rendeltem azt a Dell-t.
Köszönöm mindenkinek a segítséget
-
válasz
AxBattler #83970 üzenetére
Vissza térnék a kérdésre. Osztottam, szoroztam a felsorolt típusok között, és úgy döntöttem, elég a 25", méretre már nagy a 27" a ppi meg nem fog zavarni, a 15,6"-os FullHD laptopomon után.
Ki is néztem a BenQ-t, erre kifutott mindenhol..
Olvasgattam, nézelődtem, közben láttam élőben egy Dell 2715H-t és eléggé bejött, mondom akkor a 2515H jó is lesz, kerestem topikban volt ajánlva ez is. Erre ez is eltűnt..(oázis, ipon ahol nézelődöm, ha szabad írni..).Kérdés, a DELL ULTRASHARP U2518D, az a HDR-t leszámítva jobb vagy rosszabb, mint a 2515? Jó választás lenne helyette?
-
Sziasztok!
Max 130-140k környékén, IPS/VA paneles, 25-27"-os, WQHD felbontású monitort keresnék. Játékra, általános felhasználásra lenne. Nem lenne baj, ha vékony a káva, de ha vastag kávás, de jobb van ennyiért, azt sem vetem meg.
Esetleg a fenti alternatívája 100k-ig? Nem kell nekem 25 felé csatlakozó rá, meg USB, meg füles tartó, meg stb, csak a kép legyen jó.
Előre is köszönöm!
-
Nem számoltam, hogy mennyi hozzászólást töröltem, de nem keveset..
A hitvitákat, egymás piszkálását, és a kialakulóban lévő személyeskedéseket tessék pihenőre tenni!Most még megálltam itt, de ha valaki folytatni kívánja, kaphat egy kis hétvégi kimenőt.
-
Megkérnék mindenkit, hogy szakmailag nem megalapozott, konkrét adatokkal nem alátámasztható feltételezéseket ne tényként, és elfogadott igazságként tálaljon, mert az az idetévedő, kevésbé hozzáértők félrevezetéséhez vezethet!
Az egymás ellen irányuló, személyeskedés felé hajló megjegyzéseket pedig kerüljük! A szakmailag nem helytálló megjegyzéseket igyekezzünk tényekkel cáfolni, a konkrét hülyeségeket pedig ignorálni, és nem visszavágni!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest