Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• I3EI\ICE

aktív tag

válasz Bici #33965 üzenetére

Sajnos a GW2760 pwm-es, bár szerintem elég magas frekvencián dolgozhat, mert én abszolút nem érzékelem, amíg nem rázogatom a kezem a képernyő előtt direkt a pwm-et keresve. Tudom, általában nem látható, de én azért több pwm-es monitornál is "éreztem" a vibrálást, ennél nem. Utánhúzást csak akkor vettem észre, amikor kipróbáltam rajta egy játékot, amit egyébként 120Hz-es TN-en szoktam játszani. Filmezésnél sosem tűnt fel, nem hiszem, hogy azzal gondod lenne. Ha eddig TN monitorral dolgozva nem okozott gondot a színhűség, akkor ezzel sem lesz gondod, az tuti, főleg ha kalibráltatod. Az enyém nincs kalibrálva, de az általam látott TN monitorokat azért jócskán felülmúlja az én megítélésem szerint. Ugyanakkor azt azért érezni rajta, hogy kívánná a kalibrálást, az IPS-ek színei észrevehetően pontosabbak kalibrálás nélkül is, mint ennek.

Szerk.: A gw2760 dobozán fel van tüntetve az extrák közt, hogy 8bit, ami szerintem 6bit+FRC meleltt pofátlanság lenne, egyelőre erről többet nem tudok nyilatkozni. Számomra szépnek tűnnek a színátmenetei, főleg ha figyelembe veszem a megszokottnál 3x nagyobb kontrasztot. Úgy hiszem, valódi 8 bites lehet, de megpróbálok utána nézni.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés