Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Ezek szerint a HP LP2475W (amire korábban azt mondtad nekem hogy nagyon jó vétel 200 €-ért használtan) eléggé parasztvakítós modell a csatlakozóarzenáljával.
Természetesen csak csípős viccelődésnek szántam !
-
Isual
veterán
válasz Coolmat #22895 üzenetére
"...sajnos hosszabban kell kifejtenem. Szóval (nem feltétlen neked mondom) azé nincs..."
Inkább Infinity-nek szólt ez, csak rajtad felbuzdulva írtam le... de köszi a litániát, szeretem ezeket!Van benne valami, amit mondasz, de ez már így alakult, van HDMI és DP - igazából nem ezzel van a gond, hanem azzal, ahogy ezt pár gyártó marketingelte... ennyi az egész. A Dell policy tiszta, csak éppen nincs kirakva minden monitor mellé a Media Marktban...
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Coolmat
őstag
Olvastam az óázisos leírást a DP-ről, tudom jól hogy a DVI-t fogja leváltani, nem a HDMI-t, viszont addig is csak a keverés megy a két szabvány körül a fejekben (lásd nem veszek Dell IPS-t mert nem tud HDMI-t hozzászólások itt a topikban). Sokkal jobb lett volna szerintem, ha egységesen 1 szabványt csinálnak TV-khez és monitorokhoz is, az tudjon minden extrát amire a professzionális monitoroknak szüksége van (deep color meg minden más), a gagyi TN paneles tv-k meg monitorok meg max. nem használják ki. A royaltyt meg jól el kéne törölni a HDMI szabványról, mert valszeg ez volt az egyik oka, hogy a DP egyáltalán létrejött.
Azt sem értem egyébként, hogy miért volt szükség a DP szabványba áramátvitelt betenni (wikipédia jobb oldalt 19-es és 20-as pin), mert egy kolléga pont ezzel szív, hogy a DP-n keresztül a monitora (U2311H) ellátja árammal a házában a világítós ventillátorokat.jilian: Látom eltaláltál ide is. Le ne cseréld ezt a jó kis monitort, a DVI vagy HDMI átalakítót a monitorra csatlakoztatva kipróbáltad már?
[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
A kis elszomorító sztorimon felbuzdulva már kezdek arra hajlani, hogy lecserélem a jelenlegi (U2311H) monitorom.
Már nincs ötletem, hogyan tudnám orvosolni a jelenséget, szinte minden lehetőséget kiaknáztam.
(venti topik / monitor gond topik / alaplap topikok)Mire cseréljem le? (hogy a problémám megoldódjon?)
[ Szerkesztve ]
-
El Kebir
őstag
válasz "Infinity" #22886 üzenetére
én értem miről beszélsz, nekem is U2410-em van, még a kompozitot is használom rajta, meg a hdmi-t is, meg hang is jön a jackből ... de ez már több mint egy monitor felhasználási köre... számítógép mellett nincs szükség hangjelre, mert azt a gép hangkimenetén kell megjelenjen.
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz "Infinity" #22886 üzenetére
Melyik volt az a 27-es DELL, amin két HDMi volt, és hangszóró?
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Isual
veterán
válasz DonThomasino #22887 üzenetére
Érdemes - ha 24"-es IPS-t szeretnél 100k alatt. (Nem igazán, 70k körül mozog, 1-2k ide vagy oda, én aszondom ígykörül venni kell és nem gondolkozni, hogy lesz-e 67k)
Az U2713HM csatlakozik hozzájuk, a meglévőkhöz valszeg idén nem nyúl a Dell.
(#22888) Coolmat: Valóban. Akkor sajnos hosszabban kell kifejtenem. Szóval (nem feltétlen neked mondom) azé nincs a Dell monitorokon (legtöbb Ultrasharpon se) HDMI, mert a Dell policy az (helyesen), hogy nem oda való. Az elsődlegesen a TV-kre kell, VGA-kra is elsődlegesen azért ettek, hogy TV-re tudják a gépüket kötni, s nem ezzel a monitorra. Az, hogy paradox módon az olcsóbb TN-es monitorokon ez elterjedtebb mindössze azért van mert a Dell észből épít kiváló monitorokat (Ultrasharp szériára gondolok nyilván), a legtöbb gyártó, főleg az alsóbb kategóriában meg marketingből (többnyire sz#rokat). S marketing fogásként került be - szvsz feleslegesen korán, még nem kiforrott korában - az ilyen monitorokba a LED, HDMI, meg ráírták még, hogy 2ms, GIGAMEGA kontraszt és GAMER. Ennyi a vásárlók szvsz döntő többségének elég. Ráadásul a TN panel miatt még olcsók is voltak, így elterjedtek a szűkebb kerettel rendelkezők/laikusok/igénytelenek/tudatlanok körében. A Dell ellenben próbál up-to-date lenni, mivel a jövő a PC-s fronton a DP, ezt pakolja a monitorára elsődlegesen, s a legtöbb komoly gyártó is így tesz (NEC, EiZO - már miniDisplayport-ort is) a HDMI "kárára"- mivel mégegyszer mondom, az igazából nem oda való. Ennyi a történet. Tudom, nekem is fáj...
[ Szerkesztve ]
-
petata
őstag
válasz DonThomasino #22887 üzenetére
Milyen új Dell modellek? Tudtommal csak az U2713HM jön hamarosan...
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
DonThomasino
veterán
Üdv!
Érdemes most Dell U2412M et venni? (várható hogy olcsóbb lesz)
Mikorra várhatók új Dell modell ek?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Isual
veterán
válasz "Infinity" #22883 üzenetére
Én nem nagyon konzolozok/tam, de ha egy monitorra rákötsz egy konzolt HDMI-vel, akkor a monitor hogy fog neked danolni?
(#22880) Valdez : nem adnak DP-ot ezekhez az Ultrasharpokhoz, csak a wide gamutosokhoz. Szóval valamilyen DP kábelt mindenképp be kell szereznie, ha szükség lesz a régi monitorára - ha nem, akkor ott a DVI természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
El Kebir
őstag
válasz "Infinity" #22883 üzenetére
monitoron hang?
dvi helyett a dp lesz, a hdmi inkább a különböző "tv-in/out"-okat váltja váltotta le.
[ Szerkesztve ]
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
addikt
válasz "Infinity" #22881 üzenetére
Azért nem csak write onlynak kellene lenni (ez is alap volna a PH fórumán bő két és fél év után)
A hdmi-ért fizetni kell, fölöslegesen növelve a termék árát bizonyos esetekben.
átalakítóval meg meg lehet oldani mindenféle gond nélkül
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
"Infinity"
aktív tag
DP helyett simán tehetnének HDMI-t a Dell 23-24"-es monitorokra. Nem tudom miért nem teszik,mikor a legócskább samsungokon is van,valahol kettő is. Én pl csak emiatt nem veszek dell-t mert nem tudom rákötni az xboxomat. Azért egy 50-80 ezres monitoron alapnak kéne lennie a HDMI-nek szerintem.
-
-
fatallerror
addikt
-
Isual
veterán
válasz BeeNiTTo #22867 üzenetére
Konkrétan mire kéne neked a HDMI bemenet? Képminőséget tekintve kb ugyanaz a Displayport és a HDMI - ha kíváncsi vagy a részletes különbségekre (kétlem), akkor az első hsz végén a linkek között találsz egy hosszabb, s egy rövidebb leírást is erről.
@KAMELOT: ha a fogyasztás ennyire kardinális, akkor mindenképp várd meg az U2713HM-et, az lesz a te monitorod
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz KAMELOT #22872 üzenetére
Pl. DELL U2711, vagy ha vársz egy kicsit, akkor pár héten belül lesz U2713, ami szintén ledes, tehát alacsony fogyasztású (miért ilyen fontos ez egyébként?), és olcsóbb lesz mindkettőnél.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
ArGab
őstag
Na, most már végképp nem tudom mit gondoljak, mert a brit LG-től is megjött a válasz:
"I can advise you that our TV Monitors all support 1080p 24p playback. Although in some cases this can be subject to the device connected to the unit, our DVD and Blu ray players allow an option to playback at 24p which the TV's can display correctly." -
KAMELOT
titán
HP ZR2740w
Erről a monitorról szeretnék kérdezni, hogy kalibrálás után mennyi a fogyasztása???
Oldalon max. 120W, tipikus meg 95W
Ezt valahgoy lehet csökkenteni?
Köszönöm a segítséget!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
BeeNiTTo
tag
hali ,
50 000 Ft körül milyen monitort ajánlottok?
mi a legjobb amit ki lehetne hozzni ebből az árkategóriábol??
(lényeg:inkb a méret mivel filmnézés is lenne a fő cél) -
törölt tag
válasz stranger28 #22862 üzenetére
Köszönöm. Még megfontolom akkor.
-
stranger28
addikt
-
törölt tag
válasz stranger28 #22859 üzenetére
Helo.
Végigolvastam, és eszerint úgy ítélem meg az
LG M2352D jó választás lehet akkor az IPS panel miatt, így széles látószögben szép képet ad, és azért mert beépített tunere van, ami fontos lenne ha később csak tévéként használnám esetleg.
Az ajánlott Dell monitorokból nekem éppen a tuner hiányozna.
Esetleg jobb lenne akkor egy Dell U2312HM külső tv tunerrel? A 60eFt-os keretbe talán így is belefér.Köszönöm.
-
törölt tag
Sziasztok!
23-24"-os monitort szeretnék venni, beépített tv tunerrel, hogy tévézhessek gép bekapcsolása nélkül is.
Két monitort néztem főként:
LG M2380D
LG M2352DAmire főként használnám:
- tv nézés (ágyból, úgyhogy fontos a jó látószög)
- netezés
- hd filmek
- néha-néha játékra is (de ez elenyésző)Max 60eFt-om van rá. Melyiket ajánlanátok a kettő közül?
Esetleg van-e másik alternatívátok?
Köszönöm. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz fatallerror #22855 üzenetére
Úúúúgy tudtam, hogy ezt fogod irni. Oktalan teremtménye az Úrnak
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz fatallerror #22853 üzenetére
Most komolyan... Nem lehet hogy leszállunk erről a k.rva 2713-ról, mig meg nem jelenik mostmár? Vagy konkrétan ekkora szexuális izgalomban tart benneteket ez a dolog?
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
válasz stranger28 #22848 üzenetére
azt hittem h engem szólítasz
már kaphatóa monitorgurunál az u2713as dell, egész korrekt ára lett, 0 ft
don't tell me what i can't do!
-
Destroyer91
tag
Majd még próbálgatom,hátha...azért köszi a helpet
-
orange26
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék monitor-tv-t venni, de olyat, amelyhez nem kell külső HDD.
Létezik olyan, amellyel közvetlenül a számítógép HDD-jére lehet felvenni?
Egy T23B550EW-t néztem volna ki, de úgy látom, csak külső
HDD-vel működik.
Üdv! -
Valdez
őstag
válasz Destroyer91 #22847 üzenetére
Monitorfüggő. Lehet a te monitorod nem bírja, másé meg bírja. Attól, hogy a tied nem bírja még van létjogosultsága, méghozzá eléggé hiánypotló kis progi ez
-
stranger28
addikt
válasz Destroyer91 #22847 üzenetére
Elég sok embernek megy a "házi" driverrel, szóval ennek is lehet/van létjogosultsága. Vagy 2 ember jut eszembe hirtelen, akiknek a nem ment, a sokból.
User error? Próbáld meg az említett driverrel is.
[ Szerkesztve ]
-
Valdez
őstag
válasz Destroyer91 #22845 üzenetére
Hát akkor nem bírja a monitor. Esetleg a 72 helyett a 48-at is megpróbálhatod, hd filmeknek az is ugyanolyan jó.
-
korcsi
veterán
válasz Valdez #22842 üzenetére
Azóta sikerült összehozni, csináltam 960x600-as felbontást próbaképen, de ahhoz képest, hogy fele felbontás a monitornak, mégis homályos lett (gpu skálázással).
A nevét hogy lehet vissza varázsolni a kijelzőnek?referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Valdez
őstag
válasz korcsi #22841 üzenetére
Hát 2 rész van, a detailed resoultions meg standard. Nálam az alap 60hz-es natív felbontás mindkettő részben szerepel. A detalied részhez adhatod hozzá a kívánt felbontást. Beírod a felbontást, kiválasztod, hogy best for lcd, alul meg beírod a frissítést, majd leokézod. Manuális beállításokra is van lehetőség, ez akkor kellhet, ha pl pont 71,928-at akarsz, de a best for lcd opciókkal ez nem lehetséges (mert pl 71,930-at dob ki rá default értékekkel), akkor az alértékeket kell addig variálni (pl valamelyiket lejebb veszed pár számmal), amíg nem jön ki pont az a frissítés.
Ja igen és utána persze újra kell indítani.[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz Destroyer91 #22840 üzenetére
Majd újraindítás után
Mókoltam vele én is, azután következő indításkor nem volt kép, valaki leírhatná, hogy kell használni.
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Valdez
őstag
Hogyhogy mi ez? Különböző felbontásokat tudsz létrehozni eltérő frissítésekkel, pont arra jó, amire neked kell, pl ~72hz-et vagy ~48hz-et vagy akármit létrehozni natív felbontásra.
-
Valdez
őstag
válasz Destroyer91 #22835 üzenetére
Feletted kettővel linkeltem egy progit, amivel bármit tudsz neki adni.
-
korcsi
veterán
válasz < CyberBob > #22834 üzenetére
Pont ellenkezőleg írtam, mivel a plazma "gyorsabb" így az ilyen jellegű hibák talán ici-picit jobban érzékelhetőek, de lehet tévedek, meg kicsit bizonytalan is vagyok, vagy nem...
[ Szerkesztve ]
-
Destroyer91
tag
Hali all!
Nem jött ki már esetleg a Dell U2212HM-hez 70-72 HZ-et tudó driver? Vagy nem működik a 2312 driverével?(keresgettem fórumban,de nem nagyon találtam semmit) Illetve,ha van,valaki leírhatná,hogy kell működésbe hozni Előre is köszi!
-
korcsi
veterán
HTPC-n xbmc-vel nekem is volt kadencia problémám, 3:2 pulldown az rendben volt, de ha több napig futott az xbmc akkor az idő előre haladtával egyre kevésbé tudta tartani a sebességet, 1 hét után már +-5fps is előfordult, azért már az asszony is nyafogott. Ezek szerint nálad is hasonló van, fél óra folyamatos lejátszás után elkezd ingadozni a sebesség. Programból lehet figyelni a "kimenő" fps-t?
[ Szerkesztve ]
-
ArGab
őstag
válasz korcsi #22828 üzenetére
Azt jelenti hogy az addig egyenletes mozgás helyett látni a rángásokat (pl lassabb pásztázásnál), ahogy kiesik 3:3 megjelenítésből, ami szembetűnőbb mint egy folyamatos 2:3 pulldown. MPC osd adataiból egyébként úgy tűnik nem bírja elég stabilan tartani a 71.928-at, ingadozik 71.2xx és 71.98x között. 50 Hz-nél nincsen ilyen gond, az atom-stabil végig a 25p/50i képanyag 2:2 megjelenítése.
-
korcsi
veterán
válasz < CyberBob > #22824 üzenetére
Igazad van, de talán egy LCD-nél kevésbé zavaró, mint gyorsabb megjelenítő típusoknál, pl.: plazma.
@(#22823) ArGab: Az hogy kiesik a szinkronból, azt jelenti, hogy folyamatosan akadozik?
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz MPeter87 #22822 üzenetére
Mondjuk most jut eszembe, hogy ha integrált videóvezérlő van a lapotop-odban, akkor azért lehetnek problémáid az alternatív (nem 60 Hz-es) képfrissítés beállításával... (monitor típustól függetlenül - szóval ezért nem kell más kijelző után nézned)
Az Intel HD Graphics-nél pl. még mindig nem működik a dolog... De ha AMD vagy nVidia megoldás van a laposban, akkor gond nélkül menni fog...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
válasz MPeter87 #22822 üzenetére
Láttam az aprón, hogy azon vagy... És jól is teszed...
Ha megvan, felcsűröd a gépre a mókolt (71,928 Hz-es képfrissítést is tartalmazó) driver-t, és tökéletesen, 3:3-as pulldown-nak fognak menni 23,976 fps-es HD (és egyéb más) filmek... Ha netán 25 fps-es videó is kerülne a képbe, arra meg ott van az 50 Hz (szintén a módosított driverben)...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
< CyberBob >
őstag
-
ArGab
őstag
válasz korcsi #22819 üzenetére
MPC-HC, de próbáltam WMP-t, Spalsh-t, VLC-t is. Ha be is áll szépen egyenletesre, 20-30 perccel később kiesik a szinkronból, ami sajnos szemmel látható. Ekkor egy pause, elindítás párszor hogy szinkronban menjen megoldja a következő 20-30 percre.
BD lejátszásra meg TMT3-5, PDVD11-12. A TMT3 a seamless branchinget nem kezeli jól, hatalmasat rángat minden ilyen jelenetváltásnál, 72Hz megy neki viszont, de újabb lemezeket nem hajlandó lejátszani, nem indul el a film (van aminél kapok egy warningot, hogy frissítsem a lejátszót, mert nem támogatja a lemez lejátszását). TMT5-nél ezek a hibák nincsenek, de több filmet már ez sem tud lejátszani. PDVD11 eddig mindent lejátszott, de pl kiakad az egyik lemez PiP extrájától és szemmel láthatóan nem kedveli a 72Hz-et, mintha a 2:3 pulldown-on átesett 24p-s kép futna a 72Hz-en. PDVD12 jó viszi az összes filmet, 72Hz fekszik neki, fel is ajánlja a váltást a lejátszáskor, de többször is volt már hogy megáll lejátszás közben. Megáll a kép, a lemez pörgetése megszűnik. Ha kilövöm és újra elindítom, akkor jó.
Úgyhogy ebből elegem van, inkább vennék egy asztali BD lejátszót, csak azt nem tudom a Dell-re kötni. Szobámban nincs hely másra, csak max 26-27"-os kijelzőre az íróasztalon, szóval tévé kiesik, ekkora méretben eleve csak HD ready csodákat szoktak árulni. -
MPeter87
őstag
Nemigazán értem, hogy most miről beszéltek, de ha veszek egy Dell U2311H monitort és a Dell laptopom HDMI csatlakozójával kötöm össze (HDMI -> DVI átalakítóval), az jó lesz filmezésre? Vagy inkább az újabb szériából kellene választani? Tetszik az U2311H, eddig jókat olvastam róla, élőben még sajna nem láttam ugyan, de most kicsit összezavart ez a dolog.
-
korcsi
veterán
Milyen szoftvert használsz lejátszásra?
A megfelelő eredményhez az se baj ha a program váltja a médiának megfelelően a frissítést.
Én azt hittem, hogy 72Hz-es driverrel nem lehet baj a 24p megjelenítéssel.[ Szerkesztve ]
-
-
-
raziel01
veterán
válasz petike2014 #22811 üzenetére
Ebben a kategóriában szinte mind ugyan az.
Dell 2212-re vagy Dell 2312-re érdemes lenne spórolni. -
Valdez
őstag
válasz petike2014 #22811 üzenetére
A prad.de azt írja rá, hogy jó [link], tehát gondolom annyira nem lehet vele mellényúlni. A válaszidő kicsit magas talán...
-
korcsi
veterán
"hogy 1080/24p bemenetet támogat és a monitor 60Hz-es képfrissítéssel fut" szerintem válaszoltak a kérdésedre
"mert simák voltak az oldalirányú mozgások" lehet nem vagy rá érzékeny, és nem zavar a 3:2 pulldown.
-
petike2014
aktív tag
Jó napot kívánok!
Szeretnék érdeklődni a hozzáértő kollégáktól,hogy ez ASUS VS229H jelzésű monitor milyen helyet képvisel jelenleg (ajánlott, nem ajánlott?)
Előre is köszönöm. -
ArGab
őstag
válasz kleinguru #22809 üzenetére
Tudom, ez nekem is kiderült már a doksijából, csak egyszerűen nem képesek válaszolni a kérdésemre.
Azért merült fel a gondolat, mert egy ismerős vett pár éve egy Samsungot, márpedig az kezelte a 24p-t és szemmel láthatóan nem 60Hz-en játszotta vissza, és abszolút biztos hogy a tévéadás sem 60Hz-en futott, mert simák voltak az oldalirányú mozgások. -
ArGab
őstag
Az LG M52D Personal TV sorozata szerintetek képes lehet HDMI forrásból (pl blu-ray) natív 24p lejátszásra?
A supportot hiába kérdeztem kétszer is, csak annyit kaptam hogy 1080/24p bemenetet támogat és a monitor 60Hz-es képfrissítéssel fut, amit kicsit nehezen hiszek tévés volta mellett, bár semmi sem lehetetlen. -
d@minator
addikt
válasz El Kebir #22795 üzenetére
Vagy olyan is lehet, hogy ha a fény útjába a hullámhosszával összemérhető tárgy kerül pl. lcd kristály akkor a fény elhajlik így a TN csavarosan elhelyezkedő kristályairól különböző úthosszal érkeznek a szembe és gyengítik egymást.
Itt is van egy ábra az IPS rész alatt de nem vágom annyira. Az tényleg érdekes, hogy a betekintési szög jobb akkor a képminőség is. A panelgyártók biztosan tudják mi miért van. pl. most a Sharp is újít valamit, hogy a kristályok rendezettebbek legyenek. -
Pista0001
addikt
válasz banánocska #22804 üzenetére
Elég sok típus van ami a VESA rögzítőpontokat használja, ha a monitorodon van ilyen akkor ebbe az irányba el tudsz indulni.
-
h.adam.92
őstag
válasz banánocska #22804 üzenetére
legtöbben enciklopédiát használnak
-
Isual
veterán
válasz banánocska #22802 üzenetére
Te tudsz monitortalpakat árusító szakágról? Vagy valami bontóról... én még sosem hallottam semmi ilyenről, s szerintem a legtöbb fórumtárs így van ezzel...
-
banánocska
aktív tag
Akkor valaki tud HKC 2219A talpat valahonnan? Vagy bármilyen monitor talpat ami kompatibilis az előbb említett monitorral?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest