Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rengete
aktív tag
válasz Coolmat #110290 üzenetére
Egyébként ha bármelyiket veszem meg, hoz érezhető változást játékban a válaszidő és a képfrissítés a tv-hez képest amit most használok? Fentebb írtam hogy egy LG 43uk6750pld. Már csak azt nem tudom, hogy hdmi-n is tudja e a 120hz-et amit az xbox tud full hd-n. A g-sync azért lenne fontos, mert a pc-mben meg egy 1080 van.
[ Szerkesztve ]
-
Rengete
aktív tag
válasz Coolmat #110288 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!!!
És ha ragaszkodnék a 32-eshez? 43col utána már ez is hatalmas változás... A 27-es már nagyon kicsi lenne....
Soha nem leszek verseny játékos de szeretném itthonra kihozni a maximumot....
Azért vagyok ennyire felajzva a dologra, mert nem gondoltam volna, hogy ennyit számít a normális válaszidejű egér és billentyűzet... most a monitor magasabb hz és alacsonyabb válaszidejében látom a következő fejlődésemet... -
Trojan64
csendes tag
válasz Coolmat #76532 üzenetére
Köszönöm szépen! Az LG oldalán néztem, de jó a megerősítés. Akkor BenQ GW2760HS helyett az LG lesz. Tudnál mondani véleményt a feketéjéről? Nem az IPS panel erőssége, de nem az a fakó fekete ügye?
UI: olvastam olyan hozzászólást, hogy ilyen felbontás/átló mellett nincs elsimítás rendesen a játékokban. Ezt meg tudod erősíteni?
[ Szerkesztve ]
-
giornalista
senior tag
válasz Coolmat #72921 üzenetére
ehh... kicsit sokat ültem valószínűleg monitor előtt az elmúlt napokban, hogy AOC-nak olvastam az LG monitort... sry.
v-sync: ha bekapcsolod, akkor megint input laged lesz, ugyanúgy, mintha Freesync nélkül kapcsolnád be, tehát ez a megoldás sem az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
giornalista
senior tag
válasz Coolmat #72913 üzenetére
trükkös dolog ez.
75 Hz-ig működik a freesync, utána viszont ugyanúgy nem, mintha nélküle vennéd a monitort. a 75 Hz-et persze megkapod, de ennyi. én is néztem ezt az AOC monitort, de épp emiatt végül kizártam, túl szűk és így használhatatlan is ez a freesync-tartomány. 100 FPS-nél ugyanúgy szaggat majd a kép, akkor meg mi értelme?
egy tesztben azt is olvastam róla, hogy elég magas az input lagje, de már nem tudom, melyikben.
ettől még lehet jó monitor, ez csak az én véleményem
-
Johnie
tag
válasz Coolmat #36252 üzenetére
Köszönöm szépen.
Vettem is gyorsan hozzá egy DVI-D kábelt, most azzal használom. Külömbséget nem vélek felfedezni a kettő között, persze az én szemem nem olyan szakavatottIntel i5 4460, Xigmatek Loki 963, AsRock H97 PRO4, 2x4GB HyperX 1600MHz, Kingston 120GB SSD, Samsung 500GB HDD, Samsung ODD, Radeon HD 7770, FSP Hyper 600W, Cooler Master Elite 330.
-
joker1220
őstag
válasz Coolmat #36059 üzenetére
Köszi a választ!
Magyarán 40 ért nem érdemes 24colos monitorokat nézegetni
Mondjuk a 22col is elég nagy ugrás lesz az analóg kocka után
Melóba egy LG L222WS-t nézegetek egész nap mondjuk ez pont TN
paneles ha jól tudom és emlékszem hogy napokig állítgattam mire
sikerült elérni hogy ne fájduljon meg tőle a fejem, valahogy akár
mit csináltam homályosnak tűnt a kép:SAhhoz képest hogy ez 60k körül volt elég gyenge beállítási lehetőségei
vannak:S,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
Coolmat
őstag
válasz Coolmat #26426 üzenetére
Kis javítás: most vettem csak észre, hogy az ebayes tuner amit linkeltem nem jó nálunk, mert nem tudja az mpeg4-et (ami fura, mert tök ugyanilyet rendeltem még régen szintén ebayről, és azzal kifogástalanul működik a mindigtv). Lényeg, hogy kaphatók ilyenek nálunk is már 4000Ft-tól, jobban megéri egy ilyet venni, mint egy tv tuneres monitort, ami minden más paraméterében alulmarad a Dell-el szemben.
-
margithid
veterán
válasz Coolmat #24688 üzenetére
Amúgy mi a probléma vele? Azon kivül, hogy ronda az álványa.
Az a baj egy IPS-es monitor plussz 10k minimum, 22-23e Ft-nál meg nem nagyon van monitor, igy ez elégé megérné, full HD, DVI, 21.5".
Nem játékra kell, filmre is csak akkor mikor lusta vagyok elmenni a TV-igFüleske
De ebben van DVI.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Coolmat #24688 üzenetére
Vagy használtan nézni egy jobbfajta monitort.
Láttam van fent egy 2410-es 85k-ért, hogy-hogy nem vette még meg senki?! -
bajtokarpi
őstag
válasz Coolmat #24400 üzenetére
Szia!
Szerintem Dell lesz ebből. Nagyon szimpi az a 3 év gari. Most jelen pillanatban ahol venném ott 51k. Pixelhiba gari, és kalibráció +3k. Tehát így 54k. Számomra egy megnyugvás az a 3 év garancia, pláne, hogy elolvastam stranger28 fórum társ blogját.
Köszi
battletag: bossi#2666
-
Raz3raddict
tag
válasz Coolmat #23792 üzenetére
szia,
köszi, igazából vaciláltam rajta sokat, 51k-ért hoznák ide nekem holnapra ( helyi bolt)
munkám végett ne mtudnék itthon lenni mire hoznák, pl ipontól, ahol lényegesebben olcsóbban megkapnék talán jobbat is, mint ez.
Bár talán meg tudnám oldani, ipontól tudnátok valamit ajánlani, max 50k-rt rendeléssel együtt vagy inkább vegyem meg a feljebb említett monitort?
Nagy dilemmába vok
-
Isual
veterán
válasz Coolmat #22895 üzenetére
"...sajnos hosszabban kell kifejtenem. Szóval (nem feltétlen neked mondom) azé nincs..."
Inkább Infinity-nek szólt ez, csak rajtad felbuzdulva írtam le... de köszi a litániát, szeretem ezeket!Van benne valami, amit mondasz, de ez már így alakult, van HDMI és DP - igazából nem ezzel van a gond, hanem azzal, ahogy ezt pár gyártó marketingelte... ennyi az egész. A Dell policy tiszta, csak éppen nincs kirakva minden monitor mellé a Media Marktban...
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Füleske
addikt
válasz Coolmat #19825 üzenetére
"35k-ért vitték mint a cukrot"
Érdekes , pár hete amikor linkeltem még 30 - ért adták ezeket , a 22 colost meg 28 - ért.Annyira azért nem jó ez az LG , sokkal lassabb mint a Dell - ek.Más :
Olvasgatom az itthon még meg nem jelent IPS - es Acer manual - ját és rájöttem hogy ebből is sikerült kihagyni valami fontosat : nincs gomb a bemenetváltáshoz.
A végén még valami retek Dell - t leszek kénytelen venni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest