- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGab
őstag
Na, most már végképp nem tudom mit gondoljak, mert a brit LG-től is megjött a válasz:
"I can advise you that our TV Monitors all support 1080p 24p playback. Although in some cases this can be subject to the device connected to the unit, our DVD and Blu ray players allow an option to playback at 24p which the TV's can display correctly." -
korcsi
veterán
HTPC-n xbmc-vel nekem is volt kadencia problémám, 3:2 pulldown az rendben volt, de ha több napig futott az xbmc akkor az idő előre haladtával egyre kevésbé tudta tartani a sebességet, 1 hét után már +-5fps is előfordult, azért már az asszony is nyafogott. Ezek szerint nálad is hasonló van, fél óra folyamatos lejátszás után elkezd ingadozni a sebesség. Programból lehet figyelni a "kimenő" fps-t?
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
korcsi
veterán
Milyen szoftvert használsz lejátszásra?
A megfelelő eredményhez az se baj ha a program váltja a médiának megfelelően a frissítést.
Én azt hittem, hogy 72Hz-es driverrel nem lehet baj a 24p megjelenítéssel.[ Szerkesztve ]
-
-
korcsi
veterán
"hogy 1080/24p bemenetet támogat és a monitor 60Hz-es képfrissítéssel fut" szerintem válaszoltak a kérdésedre
"mert simák voltak az oldalirányú mozgások" lehet nem vagy rá érzékeny, és nem zavar a 3:2 pulldown.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest