Új hozzászólás Aktív témák

• f.begbie

tag

Hello!

A véleményeteket kérném, mivel a Pannonál készülök előfizetéses telót venni.

30 ezernél sokkal többet nem szánok rá. Fontos, hogy korrektül zenéljen, normális kamerája legyen (nem kell 120 Mpx, 3 is bőven elég), az se baj, ha nem kell naponta tölteni.
    A kinézet is fontos nekem, de persze szubjektivitása okán, nálatok nem szempont.

Nézegettem az árlistát, olvasgattam a teszteket és ez alapján kiválasztottám néhány telefont.

Nokia 3600 slide: Talán ez tetszik a legjobban, az ára sem rossz annyira, de a 2 hüvelykes kijelző egy kicsit aggaszt + nemrég emelte apanno az árát:(

Nokia 6120c: Nagy előnye az s60, a zenélés, de sok rosszat hallottam a gyenge anyagminőségről és összeszerelésről, ráadásul a kamera is elég kutyaütő ebben a modellben.

SE C702: Mindenképpen érdekes, úgyh. jó lenne ha valaki írna róla pár sort. A tesztben kicsit lehúzták a kamerát, illettve érdekelne, hogy a GPS-t lehet-e normálisan használni, van-e olyan progi rá ami tervez is? lehet-e előre letöltött térképet használni hozzá?

Persze ha Pannon jelenlegi kínálatából mást ajánlanátok arra is kíváncsi vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák