-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
f.begbie
tag
Hello!
A véleményeteket kérném, mivel a Pannonál készülök előfizetéses telót venni.
30 ezernél sokkal többet nem szánok rá. Fontos, hogy korrektül zenéljen, normális kamerája legyen (nem kell 120 Mpx, 3 is bőven elég), az se baj, ha nem kell naponta tölteni.
A kinézet is fontos nekem, de persze szubjektivitása okán, nálatok nem szempont.Nézegettem az árlistát, olvasgattam a teszteket és ez alapján kiválasztottám néhány telefont.
Nokia 3600 slide: Talán ez tetszik a legjobban, az ára sem rossz annyira, de a 2 hüvelykes kijelző egy kicsit aggaszt + nemrég emelte apanno az árát
Nokia 6120c: Nagy előnye az s60, a zenélés, de sok rosszat hallottam a gyenge anyagminőségről és összeszerelésről, ráadásul a kamera is elég kutyaütő ebben a modellben.
SE C702: Mindenképpen érdekes, úgyh. jó lenne ha valaki írna róla pár sort. A tesztben kicsit lehúzták a kamerát, illettve érdekelne, hogy a GPS-t lehet-e normálisan használni, van-e olyan progi rá ami tervez is? lehet-e előre letöltött térképet használni hozzá?
Persze ha Pannon jelenlegi kínálatából mást ajánlanátok arra is kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Külpolitika
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest