Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz mandleee #75232 üzenetére
Nyugodtan veheted
Ismét leírom hogy múlt héten egy dohány bolt klímáját mostam
Igazi fapados alsó polcos MDV és azzal fűtik egész télen a 18nm dohányboltot folyamatosan aztán mégis bírja
Most a héten ugyanannak a tulajnak a kispesti másik dohányboltját mostam ott meg egy Gree Lomo alap kapilláris csöves gép fűt végig meg hűt egész nyáron.
Full mocsok volt mindkettő de fűtenek hűtenek ahogy kellTúl izguljátok ezt a fűtést Idén télen volt talán 3nap amikor -5fok volt az is hajnalban. Napközben csomószor napsütés meg plusz 3-5fok amit elbírnak a gépek.
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz mandleee #75195 üzenetére
Évek óta bármelyik géppel végig fűthetsz egy komplett lakást röhögve
Daikin Sensira bár nem fűtésre van tervezve de mivel elektronikus adagolós még így is sokkal jobb mint egy mezei kapilláris csöves gép.
Szóval nem kell aggódni lazán fűt az ha kell.
Olvass vissza írtam tegnap hogy egy 18nm földszinti dohányboltban nálunk egy alsó polcos fostos MDV van évek óta és azzal fűtenek télen, nyáron meg hűtenek végig.
Ha az bírja akkor bármiMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- OTP Bank topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest