Hirdetés
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- PlayStation 5
- Old Skies teszt
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
- Minecraft
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ecaddsell #72427 üzenetére
Igen, de ez a manual a 12-es gépre vonatkozik, ő meg a 18-as gépről beszél - bár a legelső hsz-ben 3.5-nek írta, valójában ez egy 5.3-as gép, amiről szó van (ami azért nem mindegy). Ettől függetlenül a 6.6kW fűtés mínusz 10-ben még így is erős. Ez a diagram a GWH18YE manualból van:
Ezen látszik, hogy a 100%-os fűtési teljesítmény (ami 5570W) kb. 5 °C-nál jön meg. -10 fokban a fűtési teljesítménye valahol 95% körül lehet a görbe szerint, így -10-ben a max. fűtési teljesítménye kb. 5,3 kW körül lehet. De mondom, most a 5.3-as gépről beszélek, amiről a poszt írója is, nem pedig a 3.5-es gépről, amiről az első hozzászólásomat írtam (mert én úgy értelmeztem, hogy a 3.5-es Amber Royal-ról van szó, de természetesen annak a fűtési kapacitása ettől csak kisebb lehet).
@ecaddsell: a Daikin egy 1 milliós gép, ez a Gree meg ennek pont a fele. Egy milliós géptől én is magasabb COP értékeket várnék, mint egy félmillióstól.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest