Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz Kolondrum #67499 üzenetére
Most azt akarod mondani hogy szóljunk rá az asszonyra, ne merészeljen szárítót járatni, mert csak nehezíti a klíma választásod? Hát jó, átugorhatok leteremteni a kedvesed. : O
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Itt örlődök, h milyen klímám legyen (már ez sem igaz, mert árra várok csak), aztán ilyen 12-15 fokban ha este becsukom a bejárati ajtót (kertes ház, sokat van nyitva), meg asszony elindítja a szárítót ami lakótérben van, akkor bent pikk pakk 21 fok lesz. még, hogy nem fűti ki télen a sima klíma, a gyertya ki fogja ha meggyújtom.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Midway
senior tag
Hello
Budapesten 20nm szobába szeretnék (általános) fali klímát (kertes ház, 2,6 m belmagasság ).
Hűtő fűtő , a hangsúly a hűtésen van, fűtés megoldott.
Nincs kedvezményes tarifás áram nálam, se éjszakai se más ,ezért jó hatásfokú kellene.Tudnátok javasolni valami konkrét típust gree , daikin stb vagy megbízható céget?
A legjobb lenne ha akitől venném azok fel is szerelnék.
Nem csúcskategória kell, árban megfizethető inkább.köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
Szerintetek egy olyan vállalkozás, ami nem jogosult telepítésre (alulról a második sor), végezhet éves klímatisztítást? Amiről számlát ad, a klíma garanciája miatt. Nem ez a vállalkozó telepítette a klímát.
Tehát a garancia szempontjából évényes lesz ez a tisztítás számla egy esetleges garanciális problémakor a jövőben? Vagy nem nézik ki adta a számlát, csak legyenek meg az évenkénti szükséges számú tisztításról a számlák?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Asike
csendes tag
Üdv. Tavaly nem jött össze a klíma vétel, viszont most meg lesz végre a csere. A kinézett klíma már nincs készleten csak az utóda: MITSUBISHI 5 kW MSZ/MUZ-AY50VG
Ez is olyan jó vajon mint az AP? Bár idei modell szóval túl sok tapasztalat gondolom nincs még vele. A másik gép egy : FUJITSU DESIGN KG 3,4 kW ASYG12KGTB / AOYG12KGCA amit néztem, bár ez kisebb teljesítményű. 60nm tetőteret kell hűteni/fűteni amit egy vegyes tüzelésű kazán segít télen. Szóval hőmérséklet tartás lesz a feladata inkább a hidegebb időszakban. Gondolom a mitsu jobb választás lenne? Árban kb egyforma a kettő. -
karasz_att
csendes újonc
Sziasztok! Scroll kompresszorok tartósak, jók?
-
E.Kaufmann
veterán
-
arnyekxxx
veterán
Egy picit talán növelné a bizalmat ha nem a G translate fordította volna a magyar weboldalukat.
20évek tapasztalat
Szabadalmi Tanúsítvány
Az AOKOL-nak van nemzetisége CCC tanúsítás
2018-ban, 2019-ben és 2020-ban elnyertük a "Kiváló márkaA Kínai Energiatakarékossági Szövetség Hőszivattyús Szakmai Bizottsága ítélte oda 3 egymást követő évben! -
Csepy
őstag
válasz BlackJack21 #67482 üzenetére
Nem, nincs elírva, tényleg aokol.
Van adatlap is hozzá az oldalon.
Ez a cég csinálja a házunkban az uniós támogatott klíma projektet és csak ez a márka több darabja van a kínálatukban.Megtaláltam a hivatalos AOKOL honlapot is. Itt azt írják, 20+ éve a piacon vannak. (ja, csak melyiken? Az ecserin?)
[ Szerkesztve ]
Regards: Csepy
-
Elemental
addikt
Sziasztok!
A Fisher valamelyik cég almárkája?
-
arnyekxxx
veterán
válasz E.Kaufmann #67478 üzenetére
Ő csak egy szőke nő, az ilyenek véleményére nem adunk, Jim viszont láthatóan egy komoly férfi aki ért ezekhez a dolgokhoz
-
válasz #72755712 #67455 üzenetére
Az a vicces, hogy az AP42VG-nek a 4.7-es SCOP nem ide szól szín szerint. És ahová szól oda nincs is megadva szám. Most akkor minden netes info hazudik a 4.7-ről?
K végződésűnek nem találtam erre adatlapot, nem is tudom miben más a VG meg a VGK. [kép][ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
válasz polonic #67461 üzenetére
Papírtörlővel letörlöd a kezedet, ami lejön lejön, ami nem nem, utána egy alapos kézmosás valami erősebb cuccal, mondjuk UltraDerm, ami meg rajta maradt, ha megszárad pár óra, max egy nap alatt magától lejön a bőr zsirosságától.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
polonic
félisten
válasz BlackJack21 #67460 üzenetére
Igen, használtam én azt. De hát az annyit is ért.
-
polonic
félisten
válasz BlackJack21 #67458 üzenetére
Okés.
Nyilván nem direkt lett purhabos a kezem. De mit okoz egyébként? Mert semmit nem érzek, csak ragad. -
polonic
félisten
hagy kérdezzem meg itt offban
purhab mivel jön le a kezemről? milyen oldószer kell hozzá?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kolondrum #67450 üzenetére
A SCOP inkább a kínai klímáknál csalóka, akik a spanyol SCOP értékekkel hirdetik a klímákat Magyarországon (az Euroventről pedig kib...szák őket az első trükközés után, kerülik is, mint ördög a tömjénszagot legtöbben), és még nagy különbség van mondjuk a velencei hegység (téli min. ~ -7 fok, nyári maximum ~ +33 fok és mondjuk az Alföld téli ~ -15 és nyári ~ + 40 ) között is. Mobil példánál maradva inkább a net sebességhez hasonlít, nem mindegy, hogy 2G, 3G, 4G, vagy 5G van az adott helyen, amikor online meccset néznél.
Én kimondottan a SCOP alapján választottam a klímát, az épület földrajzi helyét belekalkulálva, mert a házat körbe tudtam szigetelni itt a hegyen, de letolni nem tudom nyáron Zabarrra, télen meg Marbellára. -
arnyekxxx
veterán
válasz Kolondrum #67450 üzenetére
Ez valami olyan lehet, mint a telefonoknál a megapixel.
Nem olyan. A SCOP az ami fontosabb, nem azon a 2 éjszakán múlik a téli szezon fogyasztása amikor -10 fok van másfél óráig hajnal 4kor és csak cop2-t tud a klíma abban a kétszer 1,5 órában hanem azokon a hónapokon amikor éjjel esetleg épphogy fagy, nappal meg van +5
[ Szerkesztve ]
-
-
Csepy
őstag
Mi a véleményetek az AOKOL márkájú klímákról.
Regards: Csepy
-
KMT
addikt
Új Daikin FTXF-nél mennyire normális bekapcsoláskor "amperszag" a beltériből?
-
RudY
addikt
válasz Kolondrum #67444 üzenetére
Messze van a gyatrától, de végre az "általános" összevetések után előtérbe kerülhetnek a műszaki képességek is, amik némileg reálisabban jelzik az árkülönbségeket is, különösen azoknak akik évekre terveznek fő fűtésre.
Összehasonlításképp némi bogarásznivaló:
Daikin Perfera 3.4 kW RXM35R9/FTXM35R
(részletek)
Szükség esetén -20 °C-ig eldöcög 2.14 kW 2.5 COP mellett.Fujitsu AOYG09KGCA/ASYG09KGTE 2.5 kW
[részletek] -
Megtaláltam a neten elásva a kiszemelt műszaki adatait mélyebben részletezve. Ha jól értem a 3.4Kw fűtőteljesítményt tud magból kipréselni -7 fokon és eközben 1.17Kw-ot fog enni?
[kép]
Igazából a többi nem fontos, a hideg érdekel.
Ez mondjuk nektek mit mond? Gyatra?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz rmihaly #67436 üzenetére
Igen, ez papíron 2,5 kW, de kb. 50%-kal több áramot képes felvenni, mint a 3,5 kW-os Daikinem, és kb. fele idő alatt felfűti a házat, ami hihető is, +50% áramfelvétel, +50% COP. Azt sejtem azért, hogy a COP padlógázon már nem ilyen, mert ez a maximális leszabályozásnak tűnik a ~200 Watt fogyasztásból kiindulva:
-
woci01
tag
válasz Rommel6600 #67403 üzenetére
Ez a törökök gyártják egyes Daikin modelleket és nem olyan minőség mennyire állja meg a helyét?
Comfora megéri azt a majdnem dupla pénzt az FTXC-D-hez képest?
Comfora:
- 3D air flow
-Whisper quiet (down to 19dBA)
- Practically inaudable
- Comfort mode
- Indoor unit silent operation
- Horizontal auto swing
FTXC-D:
- Comfortable sleeping modeEzeket a különbségeket találtam, ebből talán egyedül a horizontal auto swing az aminek látom értelmét.
Halk/nem halk, 1-2 dB különbség van köztük az éjszkai/silent módban.
De ha van valakinek tapasztalata/ellenvéleménye akkor azokat szívesen fogadom. -
csuzso72
tag
Sziasztok!
Most szeretnék egy 3,5-ös klímát venni (egy másik 5,2-es rcool mellé). Cél lenne a fűtés is. Három gépet néztem ki:
Midea Xtreme Save Pro, Gree Comfort X, és Aux Delta 2. hatékonyság miatt a Midea felé húzok, de még meggyőzhető vagyok Melyiket ajánlanátok és miért (előnyök hátrányok). Sokat olvastam, de már elvesztem az adatokban Előre is kösz! -
rmihaly
tag
válasz #72755712 #67435 üzenetére
Ugyanazt számolod amít leírtam.
Annyiban nem volt pontos az előző leírás, hogy amennyiben a klíma üzemi paraméterei a határértékek közt vannak, akkor természetesen képes nagyobb teljesítmény leadásrára is.
Tehát nem fogja azt nézni, hogy jaj 3,5kW-os vagyok, nehogy 4,6kW-ot adjak le és vissza szabályoz.
A tényleges leadott hőteljesítmény sok paramétertől függ.
- kompresszor teljesítménye
- nyomásviszonyok a gázkörben
- hőmérséklet viszonyok kültérinél, beltérinél, és kültéri és beltéri között
- választott ventilátor fokozat
- hőcserélők tisztasága
- levegő páratartalmaHa a te klímád le tud adni 6kW-t és ennyit kérsz tőle (mert 30C-ra állítod a fűtést) akkor ha tud ilyen teljesítményen menni, akkor menni is fog.
Mint írod a klímád simán felmegy 1500W-ra, ezt hidegben is megteszi - ha kell.
Tehát -10C-on akár 4,5kW-ot is le tud adni (de ez valószínűleg a normálnál nagyobb fokozat, így lehet az elektronika ezt korlátozott ideig engedi)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz rmihaly #67434 üzenetére
Lehet hogy akkor én rosszul számolom? Nekem ez az eurovent adat:
Én úgy számolom, hogy -10 fokon maximum 3 kW hőt tud leadni, és ha elosztom a 3 kW/3.10 COP= 967 wattot vesz fel a hálózatból.
Most pedig +7 fokon:
1400/6.6= 212 Watt, ami kb a konnektoros mérővel is hasonló értéket mutat, már amikor nem kapcsol ki (az aláírásomban szereplő cucc). Bár nem egészen értem, mert egyik nap hajat akartam a klímával szárítani, felemeltem a hőmérsékletet 30 fokra, rögtön kirántott 1550 wattot a konnektorból, és fújta a 61 fokos levegőt. max ventillátor sebességen. -
rmihaly
tag
válasz moja007 #67433 üzenetére
Szia!
A klíma adatlapján szereplő max villamos teljesítményt (kb 1,2kW) megszorzod az adott hőmérsékleten mért COP-al (eurovent Heating cond A-D), meglesz az adott hőmérsékleten leadható maximum érték.
Ha ez meghaladja a névleges értéket, akkor értelemszerűen az adatlapon megadott névleges teljesítményt fogja leadni és nem 2x nagyobbat (nem fog 1,2kW-on pörögni).Hűtésnél ugyanez a logika csak ott a Cooling sorokat kell nézni.
-
moja007
csendes tag
válasz ftamas0201 #67417 üzenetére
Én most állok telepítés előtt és kiírt árakhoz képest mindenhol 15-20%-al olcsóbb árat adnak a klímákra. Állítólag pang a piac.
-
moja007
csendes tag
SZiasztok!
Tudna valaki segíteni abban hol találhatom meg a Fisher Nordic fűtési, hűtési teljesítménygörbéjét? Gree-t megtalálom, de Fishert nem.
Arra lennék kíváncsi a néveleges teljesítménye hogy csökken fűtésben ha csökken a külső hőmérséklet.
előre is köszi. -
törölt tag
válasz rmihaly #67424 üzenetére
Szerintem is jól látod a dolgokat, ritka, hogy valaminek lejjebb megy az ára, és ez a csapból is folyó inflációcsökkenés 25,6-ról 25,2%-ra azért még nem a Kánaán; hiába lett olcsóbb a Tesla és a 4K TV, azokat a széles tömegek úgyse veszik, amíg a mindennapi kenyér meg felment 1 év alatt 500-ról 1000 forintra, kevesebb marad mondjuk klímára is.
Gondolom a Greenél rájöttek hogy nem a kiemelkedő minőség miatt lettek piacvezetők, és ha ugyanannyit kérnek a klímáikért, mint a japánok, akkor byebye piacvezetés. Nem hiszem, hogy a 3 ezer forintos Adios cipőért tolonganának az emberek a piacon, ha ugyanúgy 30 ezerbe kerülne, mint egy középkategóriás Adidas. -
Rommel6600
őstag
válasz torma1981 #67427 üzenetére
Ez nem nálam van, hanem a szűkebb családban, szóval majd kínlódik vele más
Azóta tudom, hogy volt már javítva (beltéri egységben motorcsere), de pont ma délelőtt néztem, hogy 24⁰C volt rajta beállítva és nagyon nem volt annyi bent. A hangja jobb lett az új motorral, de még mindig nem Pana szint. Viszont abban igazad van, hogy az árban is volt különbség: én a Pana TZ-t asszem 320-ért vettem, az LG Silence Plus meg talán 260 volt. ☝️ -
torma1981
veterán
válasz Rommel6600 #67426 üzenetére
Pana gondolom nem is annyi volt mint az LG. Nálad akkor lehet gong. Mint írtam nálunk végig megy és nem szabályoz le. Ennyi. Valami nem jól van beállítva vagy hibás a tiéd. Nézz utána.
-
Rommel6600
őstag
válasz torma1981 #67405 üzenetére
"Nem tudom mit vársz egy nem fűtésre optimalizált klímától??"
Nem mintha lenne jelentősége annak, hogy nem fűtésre optimalizált, de ha 30⁰C-ot állítok be rajta, akkor elvárom, hogy ne 21⁰C-nél kapcsoljon le! Kiegészítő fűtésnek van csak feltéve (ha már tud fűteni alapon...), mert elsődlegesen a hűtés miatt került tavaly nyár előtt fel.
Egy-két napra rá az összehasonlítás kedvéért az én egyik Panasonicomat is kipróbáltam fűtés módban ezután a "remek" LG-s fűtésélmény után (ez valamikor 2022 szept-október lehetett), és az nem így viselkedett. 24⁰C-ot állítottam be, és szépen tolta a meleget, érzésre inkább túl is fűtötte a szobát(ami nem baj, mert szerencsétlen helyre lehetett csak felszerelni, de így legalább van esély rá, hogy kijön a szobából a meleg, ha ezzel kéne fűteni), mint alul, és sikeresen tudtam override-olni is, nem úgy mint az LG-t. (Az ha úgy akarta, hogy nem fűt, akkor hideget fújt tovább, a Pana viszont ha beállítottam mondjuk a közepes befúvást, akkor úgy tolta addig amíg le nem lőttem. Leolvasztási fázist ne kavarjuk ide☝️) -
RudY
addikt
Messze nem klímásként, de importőrként elképzelhetőnek tartom az - átmeneti - árcsökkenést, viszont a környezetvédelmi termékdíjaknál bejön a képbe az EPR is júliustól. A plusz bevallások és a módosítások jelentenek némi plusz költséget a gyártóknak, az importőröknek vagy az első belföldi forgalmazónak, de aki eddig is normálisan végezte, annak nem igazán jelent problémát, mert többnyire képviseletet foglalkoztatnak. Inkább azoknál lesz érdekes, akik mindezt kikerülve hoztak be készülékeket (nyilván kedvezőbb áron), mert lényegesen nagyobb figyelmet kapnak az ellenőrzési rendszerben, így ők esetleg lemorzsolódhatnak. Főleg akkor, ha visszamenőlegesen is fizetniük kell a becsült befizetési elmaradásokat a durva büntetések mellett.
-
rmihaly
tag
válasz mjani1172 #67423 üzenetére
Biztos van olyan termék és példa, ami igazolja a versenyárképzést, de én a környezetemben ebből nem veszek észre semmit.
Az hogy olcsóbb lett benzin, vagy egy cégnek a gáz nem fog a fogyasztói árban nagyon sokáig jelentkezni, mert eddig is vagy 200Ft/L felárat kellett fizetniük, ill gáz esetében kb 10x-es árat. Ezt ők veszteségnek, profit kiesésnek veszik és mivel 4 havonta új árak vannak kockázatnak is. Tehát nem fogja a termék szolgaltatás árát azonnal igazítani ezek csökkenéséhez.
Magyarországon nincs érdemi verseny, viszonylag nagy a kereslet így magasak az árak, amire nincs nagy kereslet az meg luxustermék...Itt befejeztem, nem ehhez a témához tartozik.
Csak arra akartam reagálni, hogy akkor most vegyene valaki klímát, vagy várjon X hónapot/évet, mert akkor lehet, hogy 50eFt-al olcsóbb lesz a kinézett termék.
Amúgy én is veled értek egyet, ha kell meg kell venni, kár évekig várni a csodát, hogy egyszer majd olcsóbb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz rmihaly #67419 üzenetére
Ez azért nem így van.
Tesla alap, 23 millió volt, most 18. A többi hasonló gyártó is követi, vagy bedőlnek.
Építési fa 240.000/ m3 is volt most 160.000.
A szigetelőanyag is olcsóbb mint januárban.Kb 10.-15 éve az ingatlanárak is bezuhantak, és most is olcsóbb (és több az ingatlan (budán szép lakás van jó helyen 800.000/m2 ért), tavaly 1,2 millió alatt nem is hirdettek, és több is, mint tavaly.
Olcsóbb a benzin, a gáz. Az euro.
Most hogy a klímával mi lesz nem tudni, sok tényező befolyásolja, én nem szoktam várni, (rossz tulajdonság) ha kell akkor kell.[ Szerkesztve ]
-
mrmft
senior tag
Magyarul beismertek, hogy eddig tularaztak a "piacvezeto csodajukat"... Ez egy promo cikk, szerzo nelkul. Argep es latod az arakat, hogy merre mennek.
-
rmihaly
tag
Olyan még nem volt, hogy ami egyszer magas árkategóriába került annak árát jelentősen visszamérsékelte volna a piac.
Rengeteg olyan dolgot tudnék felsorolni ami, az áremelést kiváltó ok megszűnése, vagy mérséklése után semmit se csökkent (pl. pékáru, építőanyag, kiskereskedelmi termékek, szolgáltatások árai stb).
Ha tegnap a FT-euro árfolyam miatt volt magas az ár, holnap a tranzit díjakra hivatkozva lesz ugyanazon az árszinten tartva.
Senki nem fogja a termékét piacszerzés miatt jelentősen olcsóbban adni.
A Gree 50e-rel olcsóbban adja mert 5x annyit vesznek belőle és így is 1,5-2x áron tudja adni mint áremelés előtt.A jelenlegi árképzés alapján kizárólag a hőszivattyús/klímás fűtés az, ami nagyobb lakások gazdaságos fűtését biztosítani tudja. Szerintem a kereslet ugyanúgy nagy lesz a klímákra, emiatt meg magas lesz az ára.
A napelemes pályázatok kifizetését is idén kezdené meg a kormány, ha fent lesz a napelem akkor ingyenesen/olcsóbban tud majd nagyon sok háztartás fűteni klímával, vagy villannyal.Pár hozzászólással előbb a román klímák ársávja vs magyar árakat elnézve eléggé elszomorító a helyzet. Ez nem fog 1 év alatt normalizálódni.
[ Szerkesztve ]
-
Ha ez így van én várok, nekem a tél a fontos. Nyáron nagyon ritkán kell,.max ha bejön az a durva meleg 1-2 hetet.
Sőt, addigra az EON is lép és kész lesz hozzá a kábel a tetőtérbe.[ Szerkesztve ]
-
ftamas0201
senior tag
Komoly áresés várható a klíma piacon
Mit szóltok ehhez? Esetleg az itt lévő telepítők ezt meg tudják erősíteni vagy cáfolni? -
pjen
félisten
Nekem egyszer egy öreg klímás azt mondta egy vízköpennyel levegő víz hőszivattyúvá alakítható. Csak egy ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz fecke78 #67413 üzenetére
A klímás aki leszerelte feltette klímás csoportokba ( állítólag ) először 100e, majd 50e Ft-ért. Senki
nem jelentkezett. A Marketplace-en fent van ugyanennek a duál verziója 30e Ft-ért , az sem kell senkinek. Szóval ez már itt a “ha nem, akkor adnám ingyé”[ Szerkesztve ]
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
fecke78
senior tag
-
-
torma1981
veterán
válasz Rommel6600 #67403 üzenetére
Nekem tavaly nyár óta van 2 db LG Silence 3,5-es. Igaz nem plusz, de szerintem jó cucc. Csak a wifi nincs benne.
Hűtésben még nem sokat használtuk, de fűtésben szuper. Nem tudom mit vársz egy nem fűtésre optimalizált klímától?? Kiegészítésre nagyon jó. Nálunk folyamatosan fűtött nem szabályzott le 30fokon. Fűtött folyamatosan. Nem ezzel kell fűteni természetesen végig. Nem erre lett kitalálva. És szerintem elég csendes is. Ja és árban 215k volt/db. A Daikin akkor 310k volt. Annyit tuti nem ér pluszban. Főleg, hogy csomóan panaszkodtak a csobogó hangra.[ Szerkesztve ]
-
Rommel6600
őstag
válasz woci01 #67389 üzenetére
Viccelsz? Daikin.
Van LG Silence plus a családban, nem vagyok elájulva tőle, egyáltalán. Fancy, hogy kijelzi a beállított hőmérsékletet, de maga a szabályzása nagyon gagyi, télen volt, hogy 30⁰C-ot állítottam be rajta, hogy ne kapcsoljon le, mert 3m-re ülve is a szobában csak 21⁰C volt, de még így is leszabályzott, mert "szerinte már el lett érve a beállított hőmérséklet"...
Hűtésüzemben se annyira "silent" mint a neve sugallja, legalábbis az én Panasonicomhoz képest nézve.
Arról nem is beszélve, hogy 8 hónap után a beltéri egységében motort kellett cserélni... A 10 év inverter garancia meg a szokásos LG hablaty, minden elektromos készülékükre rányomják ezt a plecsnit, de ahogy a mellékelt ábra is mutatja, nem ez lesz a hűtőkör gyenge láncszeme.
Schlusspoén: Az LG app (ThinQ) meg egy 5évvel ezelőtti google translate-el lemagyarított alkalmazás, jópárszor vissza kellett magamban fordítani angolra, hogy rájöjjek mire gondolt a költő...NB: Elég érdekes a klímásod árképzése, ha az LG Silence Plus egy kilóval drágább mint bármelyik Daikin...
-
Orlin
addikt
Sziasztok.
Lassan aktuális lesz az éves karbantartás.
Fejér megyében tudnátok ajánlani megbízható szakit aki vállalja?
Vagy olyant aki máshonnan is jönne.A mókuskerék is kattog ismét az egyiknél.Mivel van rajta még garancia azt is jó lenne megnézetni.
Keresgettem a levelezésben valaki anno ajánlott szerződött Daikin szakit,de nem találom a levelet...
Alba klíma csinálta tavaly.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Napelem
- CNC topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ventilátorok nélkül érkezik a Lian Li legújabb vízhűtése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.