Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz feco70 #70231 üzenetére
Ez nem jó?
Bár tényleg nem olcsó, de ott van 460-ért beszerelve a Mitsubishi FH25VE. -
törölt tag
válasz feco70 #70210 üzenetére
Jól látod, a szigetelés a legfontosabb, az A++ és A+++ között a ~10 megtakarítás kb. sose hozza vissza az árát. Hacsak az nem, hogy a jobb energiahatékonyságú klímák teljesítménye általában nem esik le fűtésben olyan drasztikusan, mint a kevésbé hatékonyaké, amelyeket hirdetnek, hogy 4 kW fűtőteljesítmény, de arról hallgatnak, hogy ez plusz 2 fokra vonatkozik, és -6 foknál kb. a fele, és lehet hogy megfagysz.
Az előző klímánál én is vettem a brikettet, mert fáztam. -
törölt tag
válasz tvamos #70185 üzenetére
Az adatokat az Eurovent Certified product Directoryban találom, a TOL az Temperature Operation Limit rövidítése.
-
törölt tag
válasz ecaddsell #70089 üzenetére
Ha érted, akkor arra reflektálj:
- ugyanaz a helység és a helyiség?
- 3,10-2,74=0,2?
- fütésre ajánlott-e olyan klíma, amire a gyártó is azt írja, hogy (TOL, azaz működési hőmérséklet határa)-10 fok, és önerőből -7 fok (TBIV)?
A fizikai kémiát nem érdekli, hogy jobban teljesít, vagy előre megy, nem hátra, a tények makacs dolgok.. -
törölt tag
válasz DithenS #70038 üzenetére
1, Nem tudom mekkora helységet fűt ki a 2 kW, talán nincs is a világon ilyen kicsi helység.
2, Az a japán gép 369 ezer, az nem 470.
3, A 2 kW és a 3 kW az 150%, tehát simán megfagyhatsz a 2 kW-osnál, amikor a 3 kW-osnál alsónadrágban lehetsz.
+1: Ha valami olcsóbb, az még nem jelenti azt, hogy hazugságokat lehet állítani róla. A fűtésre való gépeknek nem -7 fok a bivalens pontja.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz 7Heads Drago #69972 üzenetére
Az tud válogatni, aki megrendeli a kínai gyárból, nagy tételben: a kiínai megkérdezi, hogy mennyit szánsz rá, 500 dollárért csinál nagyon jót, 400-ért elfogadhatót, de sajnos a legtöbben 200-ért rendelnek tőlük. Laptopokban vagyok inkább jaratos, ugyanazon a gépsoron, ugyanazok az emberek rakják össze a Macbookot, mint a leggagyibb kínai laptopot, csak nem ugyanazokból az alkatrészekből, és nem ugyanazzal a türéshatárral.
-
törölt tag
válasz Lorden #69951 üzenetére
Nekem gyanús az egybeesés, hogy akkor törölték, vagy 1 éve, amikor a kültéri "összement", az újabb pedig fent sincs, gondolom van rá okuk, miért.
A 2,5 kW-os Mitsubishimben miért 1,15 kg a gáz, és miért 37 kg a kültéri vajon? Nem a Dicsőségesben készül, ahol az ötéves TERV tonnában volt meghatározva, és ha látták, hogy nem sikerül, akkor a cuccok tömegét a duplájára emelték, nem véletlenül volt minden szovjet cucc bűn nehéz. A kínai elvtársak már darabszámban terveznek mindent, gyerektől az anyahajóig, így ha a tervhez ragaszkodnak, akkor a tömegen kell spórolniuk, a papír pedig mindent kibír, lehet nem is sokat füllentenek, csak a SCOP spanyol, a SEER pedig izlandi..
A főnököm mindenből a legolcsóbbat veszi, úgyhogy a kínai ipar "remekei" sorban ott vannak, a Whirpooltól a Gree-ig; a ~30 klímából a 2 Gree ami működik, maximum hangos, a többinek max a fele hűt egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Lorden #69949 üzenetére
Nekem azért nehezen hihető, hogy az Oazis Plus az AllEasy kültérijével SCOP 5,3-at tud, talán nem véletlen az Euroventen az Oazis Plusnál a "deleted" felirat.
Persze a kínai SCOP sem ugyanolyan, mint a japán, azokból le kell vonni a barokkos túlzásokat: sajnos otthon a klímákat nehéz lemérni, de eddig még nem találkoztam olyan kínai cuccal, ami tudta volna azt, amit ráírtak, a teljesen feltöltött 10000 mAh-s powerbankom csak 75%-ra tudta feltölteni a 3000 mAhs-telefont, az 5,5 lóerős kínai fűkaszám izzadt, mint postás a kutyakiállításon, akkora fűben, amit az 1,8 lóerős Stihl (20 évesen) még simán levágott. -
törölt tag
Használt valaki austrotherm resolution bodent?
-
-
törölt tag
Süvítő szél nálam a fakeretes ablakoknál sem volt, de az biztos, hogy műanyag, zárt ablakoknál is melegebb volt a házban, mint most, szigetelt falakkal és bukóra nyitott ablakoknál. Vagy szerinted a bukóra nyitott műanyag ablak kerete jobban szigetel, mint a bukóra nyitott ablak fa kerete? Illetve több a 95%-nál az 5%? Miből gondolod, hogy jobb az ablaküveg U=2,8 W/m2K, mint a fal U=0,32 W/m2K?
-
törölt tag
Akkor lenne igazatok, ha üvegházban laknátok, ahol 95% az üvegfelület, és 5% a keret; vagy barlangban, ahol nem volt se ajtó, se ablak: minden más esetben a fizika törvényei érvényesek, azt akarjátok cáfolni, hogy a 5% felületen az egyharmad megtakarítás több, mint a 95% felületen a háromnegyed megtakarítás? Egyébként a nagyon jó műanyag ablak éri el kb. a B30-as fal alap Wm2K értékét.
@pjen: nálam is belülről vették ki az ablakokat, és tették be az újakat, minimális javítanivaló maradt, az is csak belül.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz torma1981 #69857 üzenetére
Azzal kezdi, mert az a legolcsóbb, és leglátványosabb kívülről; de mondom, nálam kb. nem ért semmit, megkockáztatnám, hogy az eredeti fa cuccok, dupla thermoüveggel és gumiszigeteléssel kb. ugyanúgy szigeteltek, mint a mostani dupla műanyag ablakok, legalábbis a hőkamera és a hőmérők szerint. De józan paraszti ésszel végigggondolva sem lehet egy napon említeni az épület alja+teteje+oldalai összegét a nyílászárók összegével.
De meggyőzhető vagyok, ha levezeted, hogy mondjuk egy 10x10 méteres ház határoló ~300 m2-ből a ~15 m2 nyilászárok cseréje mennyit jelent, figyelembe véve, hogy egy B30-as fal 10 cm szigeteléssel az eredeti 1,5-ből lesz kb. 0,4, a ~5% ajtó - ablak pedig 4-ből 2,8 W/(m·K. Vagy szerinted a felület 5%án elért ~30% megtakarítás ugyanaz, mint a 95%-on elért ~75% megtakarítás? -
törölt tag
Azért a szigetelés a legfontosabb: én is ajtó - ablakcserével kezdtem, hatása semmi; viszont ráküldtem a födémre 10 cm. polisztirolt, padlóra xps-t, körbe 10-18 cm polisztirolt, bevakoltam ugyanolyan fehérre, mint volt eredetileg, ez bizonyult hatásosnak, és az esti 29 fok helyett van benn 24-25 fok, klíma nélkül is.
-
törölt tag
válasz Kolondrum #69846 üzenetére
Ebben nem lehet általánosítani, nekem pl. már 1 nap kikapcsolás is megéri, ha nem vagyok otthon, igaz 26 fok fölé nyitott ablaknál sem megy a hőmérséklet, és fél óra alatt visszahűl 24 fokra, kb. 0,4 kWh fogyasztásból. A fürdőszoba/WC külön lett hozzáépítve a házhoz, annak az ablaka mindig nyitva, ajtaja mindig zárva van (leszámítva, amikor bemegy valaki, vagy kijön), ott 25 fok volt a maximum idén nyáron.
-
törölt tag
válasz Tiédetis #69799 üzenetére
Ez a jereváni rádió híre.
Mert nem a Polárnál, hanem a Pannonklímánál, és nem dolgozott, hanem ügyvezető.
Arról sem tehet, ha a vásárlóknál az ár az első szempont, és abban igaza van, hogy a Polar vagy a Fisher jobbak, mint a Tesla, Bosch, Whirpool és egyéb ipari hulladékok. -
törölt tag
válasz 7Heads Drago #69655 üzenetére
+1, nálam is, kb. percre (!) pontosan jöttek a megbeszélt időpontra, miután befejezték a munkát és feltakarítottak, kérték a pénzt.
-
törölt tag
válasz Real_Necro #69469 üzenetére
Nekem a szigetelés előtt is sok lett volna a 2,5 kW-os Mitsubishi hűtésre, így, körbeszigetelés (42 nm) után pedig többet áll, mint megy, igaz 130 watt alá nem tud leszabályozni, úgy látom. 7 óra alatt fél kWh fogyasztás, kinti 33 foknál, benti 23-ra nem sok, van tartalék bőven, hűtésre 120 nm-re [kép] is elég lenne:
-
törölt tag
válasz megane76 #69434 üzenetére
Kipróbáltam az enyémet: 120-130 wattot fogyasztva (5 órából 2,5 órára kikapcsolt) ma 13 fokos levegőt fújt, econo módban, kinti 30, benti 23 foknál. Levettem 16 fokra a célhőmérsékletet, 7,3 fokos levegőt fújt, 380 wattos fogyasztásnál; rátettem a powerfult, így a fogyasztás felment 850 wattra, a kilépő levegő lement 3,1 fokra.
-
törölt tag
válasz DithenS #69346 üzenetére
Ott az aláírásomban.
-
törölt tag
válasz DithenS #69338 üzenetére
Engem is érdekel a saját keretem, de sajnos az nem tudja felülírni a fizika, és a fizikai kémia alaptörvényeit. Ha a lakótér hőigénye, ami kiszámítható, vagy télen pár hősugárzóval lemérhető, magasabb, mint a klíma hőleadása, akkor fázni fogsz, vagy begyújtasz a kandallóba/ Siestába, stb. Volt egy alap Daikin klímám, olyan -5 fokig kifűtötte a viskót, de alatta többet olvasztott, mint fűtött, és 1,96 kW-ot tudott -7 fokon, szemben a házikó ~2,5 Kw-os hőigényével. Így vettem helyette egy olyant, ami -10 fokon tud 3 kW-ot, de -15 fokon is tud 2,5 kW-ot. Mivel nem vet fel azért a pénz, nem mertem kísérletezni kétes kínai kütyükkel, inkább vettem olyant, ami már bizonyított, mert a klíma nem olyan, mint egy Adios tréningatya, ha nem jön be, kib....szom a kukába, és veszek egy óccó Pamu-t.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekem is FH25 van, merem bátran ajánlani. 42 nm-es házat fűtök vele, néha kipróbáltam, mit tud: ~60 fokos levegőt is ki lehet belőle szedni, igaz akkor kiránt 1500 wattot a konnektorból, de látod, ahogy a higanyszál megy felfelé. Nekem a Pannonklíma rakta fel 460K volt decemberben, tokkal-vonóval.
-
törölt tag
válasz Rommel6600 #69201 üzenetére
Az, hogy csak pár posztot találtál, attól még szériahiba, a többiek elolvasták, vettek forrasztótállomást, és átforrasztották a panelt, vagy a szerviz megcsinálta garanciában. Pár helyen a Panasonic klímákhoz gratis Parkside forrasztóállomást is adtak.
Szóval ha Panasonic klímát akar venni valaki, tanuljon meg panelt forrasztani - ezt is írhatnák. -
törölt tag
válasz Rommel6600 #69196 üzenetére
"3 db. Z25-VKE és 1 db. Z35-VKE közül (2 évesek a klímák, nem sokat vannak használva) az egyik 2.5-es, valamint a 3.5-es leáll időnként H97-es hibakóddal, ami kültéri ventilátor hibát jelent. Ha áramtalanítom a klímákat, akkor egy ideig (akár napokig is) rendben működnek. A ventilátor nem szorul, ezt ellenőriztem. A 2.5-es rendre éjjel áll meg ezzel a hibával, nap közben megy hiba nélkül."
Minta.
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha tartós darabot keres valaki, akkor ne a legolcsóbbak között válogasson.
Ugyanez igaz a wifire is: ha esetleg sikerül a teszkógazdaságos kategóriában wifiset találni, esélyes, hogy a wifije nem fog semmihez csatlakozni, ha mégis, sokra méssz a wifivel -20 fokban, vagy +40-ben, amíg vársz az alkatrészre ~ 6 hónapot. -
törölt tag
Nem mondanám, hogy elszálltak az árak a Pannonklímánál, nekem az FH25VE2 369-be fájt, plusz a szerelés+ kiszállás mindenestől 75-be. Hogy windy ritkán jár erre, azt is meg tudom érteni. Ja, és ez a 2,5-ös megeszi reggelire az alap 3,5-ös Daikint, 30 nm, ha van fal és ablak, nem gond neki.
-
törölt tag
Azért jó lenne kipróbálni, hogy hűteni is tud-e a Mitsubishi FH, de eddig nem volt rá igény, hogy kipróbáljam. Vidéki ház, velencei hegység, hegytető, az elmúlt 3 évben raktam a födémre: 10 cm eps+ OSB + padlószőnyeg, a falakra körbe: 10 cm eps+akrilvakolat, alul 2cm xps + laminált padló, pince plafonra 10 cm eps-t. A két hálószoba hőmérő adatai a képen, min/max.
-
törölt tag
válasz schneitomi #68488 üzenetére
Én a Perferát venném, a Fisherre talán azért nincs táblázat, mert olyan gyártó nincs, és éppen azt matricáztatják fel, amihez olcsóbban hozzájutnak.
-
törölt tag
válasz mjani1172 #68425 üzenetére
Azért az, hogy a ventillátoron csak 3 fokozat van, és az oldalirányú legyezést nem tudja változtatni, még nem azt jelenti, hogy csak ki/bekapcsolni lehet; viszont hűtésnél/fűtésnél hőfokot, módot lehet állítani. Ha szerinted ez azt jelenti, hogy csak ki/bekapcsolni lehet vele, akkor felesleges a szócséplés: ezeket amit írtam, tudja, sok gyári wifis még ennyit sem tud.
-
törölt tag
válasz kgaboka #68407 üzenetére
Azért a wifi modulért a 20K is pénzkidobás, amikor 4-5 ezerből meg lehet oldani a távolból elérést.
-
törölt tag
válasz feco70 #68333 üzenetére
Nekem is ez volt a meglátásom, így az alap Daikin helyett felkerült az aláírásomban szereplő Mitsubishi, annak a 40 m2 kifűtése már gyerekjáték volt akkor is, amikor még nem raktam fel körbe 10cm polisztirolt. Így már elég lenne az alap Daikin, de azért a Mitsu FH másik liga.
-
törölt tag
Fűtésnél érződik jobban, ahol a SEER ilyen magas, ott a SCOP is magas szokott lenni. Esetemben fűtés kb. 1500 kWh, a hűtés kb. 50 kWh évente. Szóval ha a SEER 9,5, vagy 6, az nem oszt, nem szoroz, de SCOP esetén az enyém 5,1-e, egy ~4-eshez képest már áramár ugrást okozna.
-
törölt tag
válasz schneitomi #68210 üzenetére
Ott vannak a boltok a linken, kérdezd meg tőlük.
-
törölt tag
válasz Fantomas80 #68006 üzenetére
Adok érte egy hibátlan, keveset használt Daikint konzolosól, ha ráteszel 2 kilót. A kínait nem kell odaadnod.
-
törölt tag
válasz ftamas0201 #67988 üzenetére
Nálam a Mitsubishi is megeszik ennyit, mondjuk az a szobát fűti vele, nem az udvart.
-
törölt tag
válasz Neil Watts #67947 üzenetére
Ha a szobaajtókat nyitva lehet hagyni, hűtésre elég lenne egy 3,5 kW-os, ha nem lehet az ajtókat nyitva hagyni, akkor egy 3,5-ös kültéri, két beltérivel is elég lehet. Múlt héten fejeztem be a hegyi házikóm körbeszigetelését (már az akrilvakolatot is rávittem), de a 3,5 kW-os Daikin Comfort tavaly is kb.sok volt a 40 nm lehűtésére, többet állt, mint ment, havi 25 kWh-t sem érte el a fogyasztása.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Akkor ez olyan, mint a falusi borverseny: mindegyik nevezett aranyérmet kap, az iható Nagyaranyat.
Írtam a Mitsubishiről is:
A Mitsubishi klímák általában jó minőségűek és megbízhatóak. A vállalat hosszú évek óta gyárt klímaberendezéseket, és azokat folyamatosan fejleszti, hogy azok még hatékonyabbak és energiatakarékosabbak legyenek. A Mitsubishi klímák általában csendesek és könnyen karbantarthatóak, így népszerűek a felhasználók körében. Azonban fontos megjegyezni, hogy a klímaberendezések minősége nem csak a márka alapján határozható meg, hanem a modelltől és az adott készülék specifikációjától is függ. Ajánlott tehát alaposan tájékozódni a kívánt klíma modellről, mielőtt vásárolni szeretnénk. -
-
törölt tag
válasz TaNbEaRo #67690 üzenetére
Vegyél egy 3 éves, használt Daikint, okostelefonról vezérelhetőség megoldható bármelyik klíma távirányítóhoz kb. 5 ezer forintból, az ne legyen szempont.
Az ára pedig minek nem ment fel 3 év alatt?
A kínai cuccokra azért is kevesebb a panasz, mert aki a legolcsóbbat veszi, annak eleve nincsenek nagy elvárásai, és ha valami nem működik, legyint rá, mint a szomszéd a Polárjának a nem működő wifijére. -
törölt tag
válasz Rommel6600 #67634 üzenetére
Az enyémek is így vannak, "comfort" módban nem hallani, persze felfűtésben, 3-4-es ventillátor fokozaton igen, de olyankor nem szoktam aludni. Persze el tudok képzelni olyan vacak falat, vagy födémet, ami felerősíti a zajt, illetve lehet más, kézzelfogható (vagy éppen kézzel sem fogható) oka annak, ha sem a feleség, sem az ember nem tud éjjel aludni, és a klímára fogják a "csütörtököt".
A kültérit sokat hallottam múlt héten, amikor mellette simogattam az akrilvakolatot, de nem volt olyan hangos, hogy ne halljam a vakolatot, hogy mikor kész a dörzsölés, illetve a madárcsicsergés és a tücsökciripelés 5 méterre a kültéritől már hangosabb volt. -
-
törölt tag
válasz Rommel6600 #67617 üzenetére
Nekem a 3,5 kW-os, legalapabb Daikin van, 0,8m csővel, semmi hangja nincs, még annyi sem, mint a 2.5-ös Mitsubishimnek, 3 méter csővel (mondjuk annak a kültérije is majdnem kétszerolyan nehéz). Csak a fogyasztásmérőből tudom, hogy megy, vagy odaállok a beltéri alá.
-
törölt tag
válasz Miklósbácsi #67517 üzenetére
Az a cseh Daikin Comfort 3,5 kW-os nagyon eltalált darab, nekem már csak tartalékként várja sorsa jobbrafordulását, de sajnálom eladni, elfér a pincében. Szintén régi, részlegesen szigetelt hétvégi házban szolgált 2 évet (télen csak hébe-hóba), 40 nm-t játszva, hangtalan módban hűvösen tartott, és nagyon keveset fogyasztott (képen a 2022-es fogyasztása). Nagyon mínuszokban már kevés volt azért 40 négyzetméterre, nem úgy, mint utódja, a 2,5-ös Mitsubishi.
-
törölt tag
válasz Viiktor1989 #67507 üzenetére
Szerintem a Daikin, de a 20 nm-re sok a 3,5-es, elég lenne a 2-es, pláne ha szigetelve is lesz. Nekem alap Daikin a szigetelés előtt is úgy lehűtötte a ~40 nm. házat, hogy hébe-hóba kapcsolt csak be, és a hangját nem is lehetett hallani, csak 1-2 méterről.
-
törölt tag
válasz PROTRON #67503 üzenetére
Jogos, nem tudhatjuk, mire gondolt a költő, plusz lehet egy szoba 4x3x2,5 méter, azaz 30 légköbméter, de lehet 6x6x4 méter, vagyis azaz 136 m3, az se mindegy. Akkor még a szigetelésről, fekvésről, földrajzi helyről ne is beszéljünk, és az alsó polcos klímákra nem éppen a megbízhatóság és a csendesség a fő jellemző: csirkefarhátból is lehet tatárbifszteket csinálni, de nem az igazi.
-
törölt tag
válasz Kolondrum #67450 üzenetére
A SCOP inkább a kínai klímáknál csalóka, akik a spanyol SCOP értékekkel hirdetik a klímákat Magyarországon (az Euroventről pedig kib...szák őket az első trükközés után, kerülik is, mint ördög a tömjénszagot legtöbben), és még nagy különbség van mondjuk a velencei hegység (téli min. ~ -7 fok, nyári maximum ~ +33 fok és mondjuk az Alföld téli ~ -15 és nyári ~ + 40 ) között is. Mobil példánál maradva inkább a net sebességhez hasonlít, nem mindegy, hogy 2G, 3G, 4G, vagy 5G van az adott helyen, amikor online meccset néznél.
Én kimondottan a SCOP alapján választottam a klímát, az épület földrajzi helyét belekalkulálva, mert a házat körbe tudtam szigetelni itt a hegyen, de letolni nem tudom nyáron Zabarrra, télen meg Marbellára. -
törölt tag
válasz rmihaly #67436 üzenetére
Igen, ez papíron 2,5 kW, de kb. 50%-kal több áramot képes felvenni, mint a 3,5 kW-os Daikinem, és kb. fele idő alatt felfűti a házat, ami hihető is, +50% áramfelvétel, +50% COP. Azt sejtem azért, hogy a COP padlógázon már nem ilyen, mert ez a maximális leszabályozásnak tűnik a ~200 Watt fogyasztásból kiindulva:
-
törölt tag
válasz rmihaly #67434 üzenetére
Lehet hogy akkor én rosszul számolom? Nekem ez az eurovent adat:
Én úgy számolom, hogy -10 fokon maximum 3 kW hőt tud leadni, és ha elosztom a 3 kW/3.10 COP= 967 wattot vesz fel a hálózatból.
Most pedig +7 fokon:
1400/6.6= 212 Watt, ami kb a konnektoros mérővel is hasonló értéket mutat, már amikor nem kapcsol ki (az aláírásomban szereplő cucc). Bár nem egészen értem, mert egyik nap hajat akartam a klímával szárítani, felemeltem a hőmérsékletet 30 fokra, rögtön kirántott 1550 wattot a konnektorból, és fújta a 61 fokos levegőt. max ventillátor sebességen. -
törölt tag
válasz rmihaly #67424 üzenetére
Szerintem is jól látod a dolgokat, ritka, hogy valaminek lejjebb megy az ára, és ez a csapból is folyó inflációcsökkenés 25,6-ról 25,2%-ra azért még nem a Kánaán; hiába lett olcsóbb a Tesla és a 4K TV, azokat a széles tömegek úgyse veszik, amíg a mindennapi kenyér meg felment 1 év alatt 500-ról 1000 forintra, kevesebb marad mondjuk klímára is.
Gondolom a Greenél rájöttek hogy nem a kiemelkedő minőség miatt lettek piacvezetők, és ha ugyanannyit kérnek a klímáikért, mint a japánok, akkor byebye piacvezetés. Nem hiszem, hogy a 3 ezer forintos Adios cipőért tolonganának az emberek a piacon, ha ugyanúgy 30 ezerbe kerülne, mint egy középkategóriás Adidas. -
törölt tag
válasz woci01 #67398 üzenetére
Főleg a kisebb cégek 1 termékből bevásárolnak raklapszámra, és mindig az a legjobb, amiből áll raktáron egy halommal. Biztosabb olyan céget választani, akinek mindegy, melyiket rakja fel, és tudja, hogy milyen teljesítményre van szükség az adott célra az adott paraméterek mellett. A többi kb. hit és pénztárca kérdés.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest