Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

válasz Muerte68 #36457 üzenetére

nyilván az, hogy az árért nincs jobb, az egy teljesen elfogadható érv, az viszont, hogy a másik (olcsóbb és nem is 1 kategória) szarabb, az nem érv, főleg, hogy a drágább, de vele egy kategória meg jobb.

jjeahh: nem tudom, biztos, nincs egyik sem. miért, mi volt a gond?

ja látom, a melegedésre gondolsz? az van, de az van még a nagy dslr-eknél is. ezek nem videózásra valók, vagy ha igen, akkor kell hozzá olyan felszerelés, amivel ki lehet küszöbölni ezt.

amúgy gond még a belső buffer kis mérete is, amivel hiába tudsz tizeniksz fps-el fotózni, ha 1.5 mp után belassul, mert megtelt a buffer - és sorolhatnánk.

csak arra próbáltam célozni, hogy a pana nem jobb, mint a sony, egyszerűen csak azért az árért, amiért árulják a kitobival, nem igazán lehet jobb vételt csinálni. ha viszont rátérünk az obira, a fókuszsebességre, és a többire, akkor máris nem biztos, hogy a pana a legjobb vétel. ezért modntam, hogy rendszert nem veszünk egy kit akciós ára alapján.

rolling shutter (6. perctől) - cmos sajátosság, szar mind a kettő, de az összes dslr is.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés