Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz csacsi77 #38263 üzenetére
Van, gh2 hackelve. G5 videója nem tudom mennyire testreszabható, de a videóminősége nem éri el szerintem a g6-ét, a G3 videója szintén gyengébb, + az full automata, ami nagyon lekorlátozza a kreativitást. A GH2 viszont elképesztő videót tud ha meghackeled, szerintem a g6-nál jobb, de csak 24p-ben az igazi, 50fps-t nem is tud, tehát a lassításokról le kell mondani, no meg az olyan g6-ban már megtalálható úri ficsőrök, mint a timelapse, stop motion, e-shutter stb hiányoznak belőle. Mondjuk cserébe multiaszpi szenzor van benne, ami szerintem nagyon frankó dolog és a kezelőszervei is számomra tökéletesek, szinte soha nem kell a gyorsmenüben sem nyúlkálni...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest