Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Xbox Series X|S
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Steam topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Bandi821 #99097 üzenetére
Szia,
Thermalright Phantom Spirit 120 SE - 17k (nem teljesen fekete, a borda festetlen)
ID-COOLING FROZN A620 BLACK - 20k
Zalman CNPS14X Duo Black - 22k
Deepcool AK620 ZERO DARK (R-AK620-BKNNMT-G-1) - 27-28kAz emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Tsabi84
tag
válasz Bandi821 #63248 üzenetére
Igen az Eisberg-nek baromi hangos a szivattyúja, elvileg kapsz hozzá szabályzókat 7V és 5V. A 240esnél a 7V-os szabályzó bekötése után sem lett gyengébb a hűtés, viszont valamivel halkabb lett.
[ Szerkesztve ]
| BF4: Tsabi1984 | BF3: Tsabi1984 | Origin: Tsabi1984 | Steam: Tsabi84
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz Bandi821 #63248 üzenetére
Lehet az illetékes jobban tudja: Cooler Master topic és hasznos javaslattal is szolgálhat pl. garanciáztatás.
- Glaz-doz-fhut -
-
betyarr
veterán
válasz Bandi821 #52190 üzenetére
sűrített levegős sprayvel akár
próbáltam,de pár fújás után "befagy" és csak lassan lehet haladni.a legjobb egy gumimatrachoz használt lábpumpa kézzel hajtva.kell egy kis bicepsz hozzá,de nagyon jól teljesít!legjobb,ha két ember csinálja: az egyik pumpál,a másik irányítja a levegőt.
persze egy jó kompresszornak nincs párja... -
-
proof88
addikt
válasz Bandi821 #52157 üzenetére
A Merlin boltról tudok, nézegetem a webshopjukat.
Csak sokan itt úgy említik mintha személyes haverjuk lenne, azért kérdezem.
Meg hogy miben más a Merlin Edition, csak kinézetben?Következő kérdésem: ismerősnek keresek AM2 procihoz hűtőt. Athlon 64 X2 4450e-hez egészen pontosan. Gyári hűtője van, az meg már adja ki magából a fura hangokat, gondolom megkopott már kicsit. Nem lesz tuning, azt szeretné hogy halk legyen. Én valami egyszerűbb hőcsöves hűtőre gondoltam, gondolom úgy könnyebb elvezetni a hőt, mintha csak bordázat lenne. Összegyűjtöttem néhányat, és véleményezést kérek, hogy ehhez a procihoz milyen hűtőt lenne érdemes venni, figyelembe véve hogy jövő nyáron is lesz kánikula. Nem tudom azt se hogy a felsoroltak közül melyiknek halkabb és időtállóbb a ventije, ebben is kérem a segítséget (kerekített árak szerint sorrendben):
AVC Hurricane - 1200
EKL Cold Tower Merlin Edition - 3500
LC-Power Cosmo Cool - 3900
Xilence COO-XPCPU.M302 - 4400
Alpenföhn Civetta - 4500
Cooler Master Blizzard T2 - 4700
Zalman CNPS5X Performa - 5000
RAIJINTEK Aidos - 5100
Xigmatek Loki II - 5100
Xigmatek Loki SD963 - 5200
Alpenföhn Sella - 5600
Thermaltake Contact 16 - 5800
Arctic Freezer 7 PRO Rev..2 92mm - 6200
Arctic Freezer 64 PRO 92mm - 6300
Cooler Master Hyper TX3 Evo - 6300
Akasa AK-CC4009EP01 Venom Pico - 6400Árban feljebb nem szeretnénk menni. Meg az is feltétel lenne, hogy ne legyen kötelező a hátoldali rögzítő használata, ne kelljen kivenni az alaplapot emiatt.
-
betyarr
veterán
válasz Bandi821 #52154 üzenetére
hát,most úgy néz ki hogy az ashura a bejövős,mert elég keskeny,jól odafér a ram mellé,illetve mert 14-es ventije van,így kisebb hang mellett is jobban hűt.
nézegettem a neten a manualját és sztem egyáltalán nem gond felrakni.igaz,majd a gyakorlatban fog kiderülni.sose csináltam még.
a pasztázást kéne jól megcsinálni.attól tartok egy kicsit.néztem elég sok videót róla és a "pasztapötty a cpu közepére" módszer tűnik a leghatásosabbnak.csak ugye akkor lenne az igazi,ha elsőre sikerülne úgy ráilleszteni a hűtőborda talpát a cpu-ra,hogy utána már semennyit ne moccanjon meg,míg minden csavar a helyére nem kerül,mert ugye,ha mozog,akkor levegő kerülhet alá és akkor nem lesz tökéletes a hőátadás.
amúgy melyik paszta a legajánlottabb?olyan kellene ami jó hővezető és nem lesz belőle beton idővel.
illetve mi a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás a letisztítására?aceton?patika benzin?házipálinka?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- 0 perces RGB-s JONSBO CR-1200E processzorhűtők garanciával/számlával! (Intel+AMD!) 3999-4999 Ft/db!
- Jonsbo CR-2000GT Dual Tower 2x120mm PWM ARGB processzor hűtés (új, bontatlan, garancia)
- Noctua NH-U12S SE (Garancia, AM4, AM5)
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500 ZERO DARK univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest