Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
Sounds like your fix is worse than your problem...
-
Steve-0
őstag
válasz adam.szennai #4196 üzenetére
most íg gyorsan:
Arctic Cooling Copper Silent 3
GlacialTech 2520 Lightaprók között: link
nézz körül apók között, max. csak megnézed mik vannak, és megveszed újan ha semmikép nem szeretnél használtat.
[ Szerkesztve ]
-
adam.szennai
csendes tag
Sziasztok,
Van egy régi gépem 2800+ barton procival (Socket A), erre kellene vmi értelmes hűtőt találnom, a régi spire már gyengélkedik és elég hangos is.
Van egy Thermaltake volcano9-es bordám, szerintetek érdemes arra keresni vmi jó ventit, vagy ezt inkább felejtsem el?köszi
-
zsoltbo
csendes tag
Sziasztok tudnátok ajánlani Evéga 8800gt-re valami jó hütöt??? ami nem tul nagy,
de azért ér valamit is.Illetve proci hütöt E6750-re (alaplap az gigabyte p35c ds3r).
Ha tudnátok valami jót létszi irjatok. köszönöm.ASUS P5Q PRO CORE 2 DUO E8400 2*1 CSX 1066 GAINWARD 4850
-
dudi
senior tag
celeron 440-re milyen hűtőt ajánlotok, ami elbírja teljesen passzívan? Főleg az "ingyenes" megoldások érdekelnek
(zalman 9700 elbírja, de nem hozza az árát azért, vagyis kb 2-3ezres hűtőt szeretnék passzívként használni)Sounds like your fix is worse than your problem...
-
MEKK
aktív tag
COOLERMASTER Hyper TX2 RR-CCH-L9U1-GP vs.GIGABYTE Volar 4
Intel Core2 Duo E6300/2M/1066
Melyik hűtő a jobb sztetek ?
Jelenleg egy ilyen procihoz de a későbbiekben ez csak nőni fog.
(minimális tuning) -
G@ß!
őstag
Sziasztok!
A régi gépemen nagyon rossz már a hűtő.
Le szeretném cserélni, valami ultrahalkra.
A gépem:
Throughbed 2200+
vagyis socket A -s kellene.Remélem valaki tud ebben segíteni.
Köszi!u.i.:Az előző hűtőm valami spire volt, de olyan hangos, mint egy repülőtér...
-
Krissz87
csendes tag
Sziasztok!!!
Szerintetek Asus Silent Square Pro hűtő felmegy a ds4 emre?
Vagy tudtok valami jót mondani ha esetleg nem?Előre is köszi!!
-
-
Theodolit
tag
hi!
Mennyit tud hüteni egy 64cfm levegő szállitásü 12cm-es házventillátor az alkatrészeken meg ugy eggyütt az egészen??1-2C fokot?
Jah és melyik a legjobb ház hűtő ami nem vízhűtés?tudtok valami teszt félét?[ Szerkesztve ]
Az élet 10%-al a ponthatár alatt kezdődik!
-
Radnóti
csendes tag
Az a baj a foglalatom 478-as..azért kösz.
-
luw2win
őstag
Hali!
Kellene egy jó hűtő egy E8300-ra (tuningra), vmi ütős 16k max
Üdv.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Radnóti
csendes tag
Segítsetek nekem!
2 es cerkára szeretnék hűtőbordát tenni!
Ezt rá lehe tenni,kompatibilis?
http://www.gepbolt.hu/termekek/58730840/Zalman_ZM_NBF47_chipset_hutoborda.html -
B4nd1t4
tag
THX...
Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)
-
Pubszon
veterán
válasz B4nd1t4 #4171 üzenetére
Alapon használva sztem is elég, de olcsón tudnál venni még Hyper TX2-t, ami alapon szintén elbírná.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
B4nd1t4
tag
Sziasztok!
A kövi lenne a problémám. Van nekem egy 9600-as Phenom-om, alapon hajtva.
Egy Zalman 9500-as le tudná hűteni? Csak mert fillérekért tudok hozzájutni egyhez....
És nem akarok sújos pénzeket kidobni, ha ez is elég neki...Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)
-
Gorneck
legenda
Van jobb ami legalább kapható... Amúgy beszerzése elég necces...Itt érdeklődj...hátha hoznak...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
codec
senior tag
válasz old gray #4166 üzenetére
Az ilyen jellegű hozzászólásaidat nyugodtan megtarthatod magadnak.
Konkrétan ezt a típust keresem:
AURAS TwinW SMF-660
Ha valaki ismer olyan hazai üzletet amelyik forgalmazza kérem jelezze.
Thx!Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
codec
senior tag
Üdv!
Foglalkozik valaki Auras CPU hűtők forgalmazásával?Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Passzív processzorhűtőt akarok venni mert csendesíteném a gépemet. A proci jelenleg egy 3ghz-es cedar mil magos P4, alapon hajtva. Később lehetséges, hogy váltanák core 2-re ezért nem lenne rossz ha a leendő hűtő ezzel is megbírkózna. Tuningolni nem akarok. Segítsetek választani.
-
mc-4
aktív tag
Szasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy a Ninja Plus vagy a Scythe Mugen a hatékonyabb.
A kető közül nem tudom melyiket válasszam. -
tom_tol
addikt
monjatok nekem egy nagyon jó cpu hűtőt hyper212 és 9700NT kilőve S.O.S
-
jozef11
csendes tag
válasz Lespaulka001 #4155 üzenetére
A cooler master hyper 212, nagyon jó hűtési teljesítményű és 19dBA a zaj kibocsátása.
-
Lespaulka001
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.C2D E6550-re szeretném a lehető leghalkabb hűtőt, ami túlhajtás esetén se lenne nagyon hallható. (Megy a cucc 3.5ghz-en is) Mégpedig lehetőleg 10e ft-os kategória alatt.
Előre is köszi a javaslatokat.
üdv -
Kombat
őstag
válasz elfelejtette #4153 üzenetére
25cm-s ventis házat én nem bántanám. Nem hallottam jókat a hangjukról!
Valamelyik CM hában viszont el tudok képzelni egy passzív hűtést, elöl-hátul-felül 1-1 12cm-s AC ventivel!CPU hűtőt másra bíznám, én nem ismerem őket annyira!
-
elfelejtette
veterán
De szted érdemes foglalkozni a passzív hütéssel, meg a 25 centis ventis házzal? Vagy vegyek CM 534-590-690-et, meg egy fentebb említett ASUS hütöt?
MOD. Vagy te melyik hütöt ajánlanád max. 10k-ig?[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Kombat
őstag
válasz elfelejtette #4151 üzenetére
Az biztos, hogy sok olyan aktív proci hűtő van, aminek szinte nincs is hangja.
Nem ismerem ezt az Asus-t, de ha tesztek alapján halk, akkor szerintem jó választás lehet!(Én olyat vennék, amin cserélhető a venti!)
-
elfelejtette
veterán
Vagy ne vacakoljak a passzív hütéssel, inkább vegyek egy ASUS SILENT KNIGHT 2-t?
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
Persze, én is bohóckodtam anno a kis S754 Sempivel, passzívan is simán vitte a GT IGLOO 7300. Csak most lesz a proci alatt egy passzív 9600GT! Kérdés, hogy az alaplap körüli alkatrészeket nem fedi-e le annyira a GeminII, hogy vmi túlmelexik a légmozgás hiánya miatt. Ezért jobb megoldás a Gorneck által javasolt 2 hütö.
-
Kombat
őstag
válasz elfelejtette #4148 üzenetére
(Átjövök inkább ide, ne a házas topicban szemeteljünk!)
Nekem az E4300-at még egy AC Freezer 7 PRO is viszi passzívan! E8200 sem melegszik jobban ahogy hallottam...
-
elfelejtette
veterán
-
Gorneck
legenda
válasz elfelejtette #4146 üzenetére
Gemin2 nem passzív hűtő és aszhem nem is jár hozzá venti...amiket felsoroltam tökéletesen jók...azokkal szemezz inkább.
A másik meg, hogy nem kell túlzásba esni 8200hoz hűtés ügyben...Gorneck#1239
-
elfelejtette
veterán
válasz Gorneck #4145 üzenetére
És a CM GeminII a két venti nélkül? Nem lenne elég közel hozzá az oldallap 25-ös ventije? A GeminII két ventijét meg betenném elölre meg hátulra. Vagy ez hülye ötlet?
-
Gorneck
legenda
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Én is a szokásos kérdéssel jövök.
Halk gépet szeretnék építeni, kérdésem, hogy ha veszek egy olyan házat, aminek 25-ös venti van az oldalán (pl. Sharkoon Rebel 9 Value), akkor tehetek-e bele egy venti nélküli höcsöves procihütöt, és egy passzív hütésü 9600GT-t? A proci egy E8200 lenne, aminek az alapfeszét levinném annyira, amennyire csak tudom úgy, hogy még stabilan menjen alapórajelen.
Ha szerintetek ez lehetséges, akkor milyen procihütöt ajánlanátok?
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Pubszon
veterán
válasz Gorneck #4142 üzenetére
Én sem nagyon vagyok a ledes ventikért, 1 van a gépembe gyárilag, illetve ami a VGA-n van de az meg csak 3D-ben megy, akkor meg nem zavar.
Gondolkozok rajta hogy szinte minden ventit lecseréljek ilyen fekete AC-ra.
Csak jókat hallok róluk, és még az áruk is kedvező.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Gorneck
legenda
válasz jozef11 #4139 üzenetére
CM Hyper 212, Noctua, Coolink Silentator kb egy szint. 1 és 2 ventivel is (persze azonos)...több tesztben is ez jött ki...felfogatásuk miatt őket ajánlom, mint a Xigmateket hisz annak műanyag pöckös, mint a gyárié és nincs ezáltal hátsó merevítés...mondjuk a CM-nél sincs, de legalább csavaros...
Gorneck#1239
-
jozef11
csendes tag
válasz Gorneck #4138 üzenetére
Helló Gorneck23 a hyper 212-vel kapcsolatban igazad van ,hogy hasonló hűtési teljesítménnyel bír mint a Noctua érdemes rajta elgondolkodnom. Csak a felfogatásával kapcsolatban ha már volt vele tapasztalatod menyire macerás a felrakása? Ha jól tudom akkor csavaros a fellfogatása hátlapot adnak hozzá? Mert nekem mindenféleképpen ilyen kellene ami fixen biztosan rögzíthető. Azt mondod ,hogy a Xigmatek jobb ezeknél tudsz valami jó tesztoldalt ahol letesztelik?
Alapos akarok lenni nem akarok már még egy hűtőt venni erre a procira kell egy nagyon nagyon jól hűtő és viszonylag halk cuc.
Köszi a választ! -
Gorneck
legenda
válasz Pubszon #4134 üzenetére
Gyártó oldalán csekkolhatod. De jól beállítva jó szellőzéssel normális rpm-en lehet tartani.
De ha olyan quad-ot fogsz ki mint haver amit még vízzel sem lehetett meghűteni, akkor mind1 mik az elképzelései az embernek.jozef11: Nahh akkor 1-2 infó. laci06 már leírta a Noctua előnyeit: halk, jó paszta jár hozzá. Coolermaster Hyper 212 szint csak drágábban. Volt dolgom mind2 hűtővel...CM olcsóbb és hangban uaz szinte kettő és hőfokra is. Xigmatek ennél jobb még azonos ventivel is, pláne az Achilles ami TRUE-t is lenyomja pár fokkal...de az elvárásaid alapján 5k-s hűtő is jó lehet...ezért írtam a CM Hyper 212öt aminek gyárilag olyan a kiképzése, hogy 2 venti is szerelhető rá éésés az egyik legjobb ár/teljesítményű hűtő a piacon a maga 7,5-8k-s árával. Sztem best buy.
Gorneck#1239
-
jozef11
csendes tag
Köszi mindenkinek a tanácsokat megnéztem ezt a Xigmateck Achillest de szerintem jobb a Noctua valszeg akkori inkább maradok nála 2 ventivel csak lehűti a Q6600-at 3.3Ghz-en!
-
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában gondolkozom egy új processzorhűtő vásárlásán. A proci, amire kéne egy P4 2.8 GHz-es (Northwood magos) S478-as foglalatú.
Mindenképp olyan hűtőt szeretnék, ami nem nehéz (nem kéne 800g körüli ), valamint nagyon halk. Egy Arctic-Cooling hűtőt néztem ki [link], esetleg lenne valakinek erről véleménye, tapasztalata? Vagy ha ez nem annyira jó, akkor esetleg valami hasznos tipp, hogy milyet?
Minden hozzászólást szívesen fogadok. Előre is köszönöm a segítségeteket.Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
laci06
senior tag
válasz jozef11 #4124 üzenetére
Nekem Noctua-m van, ha fontos a hang, és nem zavar a venti szine, akkor mindenképpen...
Amit én néztem eddig teszteket, ott az általad emlitett két hütő nagyjából egy szinten van, hol az egyik veri a másikat, hol forditva, de valószinü, hogy a TRUE 1-2 fokkal jobb a noctuánál...
Szerintem a Noctua a Xigmatek-nél, és a CM Hypernél jobb(legalábbis a frostytech.com-os tesztet kivéve), lehet, hogy drágább, de a noctuához adnak egy pasztát, ami a AS5, és az MX2-vel van egy szinten(AS5-t veri, MX2-t hol veri, hol nem, de kb 1 fokkal lehet jobb az MX2, eddig én kb 5-6szor pasztáztam újra a procit, mert cserélgetem, de még mindig van belőle), és kapsz hozzá egy nagyon jó minőségü ventit...
Itt raktáron van 11490-ért.
A Quad-ot simán le fogja tudni hüteni, és tök kussban...[ Szerkesztve ]
-
csokisbugyi
tag
koszke, felpoliroztam mind a procit mind a Tr-t. Tükör lett mind a 2. Lehet bena vagyok, de alapon megy a cucc, mar kiszedtem az asztalra.Es 10 perc prime utan 55 C osak a magok.................
S Flex 800 as van rajta... Szentem ez az eredmeny ultra rossz.
A pasztazas lenne az oka? tul sok pasztat tettem volna ala?
nem tudom, de ma addig nem fekszek le mig valami jobbat nem produkall.....javitva : ja es meg 5 forintost is tettem a raszorito es a borda koze, mert olvastam hogy ugy jobban raszoritja.
[ Szerkesztve ]
MSI Leopard 76, Ninebot G30 Tunned, Bambu X1CC
-
jozef11
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam egy pár hozzászólást ebben a hűtéstémában. Nos én eddig egy Noctua NH-U 12P vagy egy TR U Extreme-t akartam venni. De ezek szerint a TR-U E nem a legjobb választás lenne "kidolgozatlan az alja." A célom egy Q6600-as 3.3-3.4Ghz közötti üzemeltetése. Bír enyit a proci már kipróbáltam csak a jelenlegi hűtőm már kevés neki főleg nyáron.
Szóval valakinek lenne ötlete milyen léghűtő lenne nekem jó a Nocután kivűl?
Előre is köszi. -
more
tag
Sziasztok!
Van egy elég "régi" gépem ami iszonyú hangos már nagyon elegem van belöle.
Tudtok valami jó proci hütöt ajánlani ami halk és viszonylag olcsó is.
A gépem: abit ic7 + 2,4ghz@2,9ghz (nw) -
Qru
MODERÁTOR
válasz csokisbugyi #4120 üzenetére
TR Ultram-van annak is egy rakás... a kidolgozása, úgyan az, mint nálad. Kicsit több pasztát kapott és kész (hogy a réseket kitöltse de polír jobb az tuti).
Procinak nem, csak ki kell szárítani rendesen milőtt beüzemeled. Amíg nem kap áramot, nem kap rövidzárt se. De SubaruWRC kollégát keresd meg, ő profi polír témában.
#nincsbennetarcsi
-
csokisbugyi
tag
*ajak - aljának lett volna, csak kegyetlen lassu ez a gep amirol irok, es hiaba nyomom le a billt, nem irja... Sry az off-ert
-
csokisbugyi
tag
Rajottem a tegnapi problemara. A Tr extrem ajak a kidolgozasa = a nullaval. Nem tudom hogy akinek van, annak is ilyen rosz volt, de nekem a kormommel citerazni lehetett a melyedesekbe.Ugy volt hagyva ahogy lemaroztak.Ma bevittem a suliba, es nagyon ovatosan felpoliroztam, hat valami meseszep ahogyan kinez
full tukor. Igaz meg nem volt lehetosegem kitesztelni, mert nem vagyok ma otthon, de holnap kifogom !!!Viszont lenne kerdesem : a procit lehet nedvesen polirozni? mert en bevallalom a gari vesztest, holnap felpoliroznam azt is, csak nem tudom hogy nem art e neki (a nedves polirozasnal nehogy belemennyen valami... vagy ez keptelenseg ?) ?
-
old gray
addikt
válasz Sátán44 #4116 üzenetére
Gyári értékekkel miért példálózol? Kb. szart sem érnek....
TX2-m volt, 1200-1300RPM felett elviselhetetlen a hangja. A CM 212-vel nem volt dolgom, de van tőle sokkal jobb teljesítményű, ami ráadásul halkabb is, a pénz meg ugye nem számít jelen esetben.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
old gray
addikt
válasz Sátán44 #4114 üzenetére
....tényleg a legjobbat szeretném ...
Ez a lényeg, és amit írtál az egyik sem ultra-csendes, meg nem is a legjobb.
Sztem TR Ultra-120 Extreme + 1 vagy 2db 800-1000RPm körüli S-Flex / Noctua venti és a legjobbat kapod a lehető leghalkabb módon.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
csokisbugyi
tag
holnap viszem be az egyetemre, aztan felpolirozom tukorre.Mert ez igy nem volt kielegito....
ennyit a gyarim is birtMSI Leopard 76, Ninebot G30 Tunned, Bambu X1CC
-
Zala81
tag
Jó estét mindenkinek! Egy gyors kérdésem lenne a szakemberekhez: melyik a jelenleg piacon lévő legjobb cpu hűtő, ami nálunk is kapható! Nem az ár-érték arány érdekel!!!! Csak tényleg a legjobbat szeretném egy s775-ös foglalathoz. A válaszokat előre is köszönöm!!
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz csokisbugyi #4108 üzenetére
Szedd le és nézd meg mennyire terült szét...lehet kevés lett...egész felületen kéne lennie...
Gorneck#1239
-
csokisbugyi
tag
válasz Gorneck #4107 üzenetére
elvileg, jol.
megneztem, most prime, es core temp kozben, ha megmozditom egy kicsit le fel, nem nagyon valtozik a homerseklete.
De azon gondolkozom, hogy lehet hogy a paszta keves?
Ugy csinaltam, hogy letisztitottam a procko tetejet, es egy kb borsonyit ranyomtam és ugy fogattam ra a bordat... vagy nem igy kellett volna? vagy nem egy borsonyi kellett volnaMSI Leopard 76, Ninebot G30 Tunned, Bambu X1CC
-
Gorneck
legenda
-
csokisbugyi
tag
sracok!
segitsetek mar legyszives.
Ma szeretlem fel a TR 120 Extremet, es primal megneztem ( a proci alapon megy.) és ugyanugy felmegy 61 fokra a magok homerseklete, mint a gyari hutovel !!!!!
ez hogy lehet? pedig pasztat is tettem ra, mx 2 est. valamit elcsesztem volna?MSI Leopard 76, Ninebot G30 Tunned, Bambu X1CC
-
Turmoil
senior tag
válasz gyáliSanyi #4099 üzenetére
Vedd alacsonyabbra a hőfokot és a Target Fan Speed-et Slow helyett állítsd valami erősebbre.
Értelmezésem szerint most 62 fokot próbál tartani +/- 2 fokos eltéréssel lehetőleg minél alacsonyabb fordulatszámon.
(Feltéve, hogy a hűtőd ennél többet is tud...)
[ Szerkesztve ]
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Scythe Mugen 5 (SCMG-5102AR) CPU hűtő INGYÉ FOX
- INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) vadonatúj, 0 perces, rézmagos, pasztázott hűtők! 1299-2999 Ft/db!!!
- Arctic Freezer Xtreme 120 processzor hűtő intelre
- Jonsbo CR-2000GT Dual Tower 2x120mm PWM ARGB processzor hűtés (új, bontatlan, garancia)
- Be Quiet! Dark Rock TF (1gen)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest