Új hozzászólás Aktív témák

  • Alan[HUN]

    senior tag

    válasz [Prolixus] #78688 üzenetére

    Ez nem magyarázza meg hogy anno a sztori elején miért pont ez a profil indult el mindent lesöprő útjára... - Valaki egyszer lecsapta az OEM tetejét és az emberek nagy többségének (azok közül legalábbis, akiket ez érdekelt), bejött ez a profil, a többi már csak skálázás. Specifikusan egy-egy feladatra/személynek jó eséllyel nem a Cherry a legjobb, de valószinűleg nagy általánosságban ez az, ami a teljes felhasználói bázisban a legtöbbeknek megfelel.

    Amúgy ez az MG profil meg MT3 eléggé copy pastenek tűnik nekem. - Itt az a vicc, hogy az MT3 mögött nem nagy cég van, hanem 1 ember (igaz már kiállt mögüle amennyire tudom, mert elég csúnyán visszaélt a nevével a Drop, ezt azóta rendezték, de most a GMK-val dolgozik együtt) és inkább a Melgeek csalt egy kicsit a házival.

    Pár kérdés, pl. OEM-et miért nem gyárt senki? mit követett el az a szerencsétlen profil, úgy hogy mindekközben az összes olcsó pre-build pont azzal jön? - TaiHao gyárt, nem is kevés szettet, a cubic profiljuk gyakorlatilag OEM. Ahogy a cherry úgy az OEM sem egy 110%-ig fix profil, sőt még kevésbé a rengeteg gyártó miatt, de a második kérdésre engem is érdekelne a válasz, lehet itt is hasonló van, mint amit cherrynél gyanitok, hogy akik meg teljesen leszarják, milyen kupak van rajta, nekik az OEM a kényelmes.

Új hozzászólás Aktív témák