Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz dqdb #78687 üzenetére

    Van amúgy amit te nem tudsz? Hihetetlen mennyire képben vagy. :R Még a linkelt GB gyűjtőoldal sztoriját is ismered :D

    "Minimális eltérések vannak, úgyhogy TX-ből csak 7u-t vettem, mert 6.25u drótból van egy rakás felesleg."
    Akkor sztem én is berendelek 1-1 7u szettet a két PCB vastagsághoz, aztán majd cserélgetem a drótokat, ha úgy adódik. 4 szettett rendelni hogy minden szóköz méret és PCB vastagság opció le legyen fevde....rosszul esik, na.

    "Ezt írtam párszor neked :DDD Az MG a MelGeek profilja, a klónozás jelen esetben kitting terén az eredetinél sokkal jobbra sikeredett. A MelGeek egy idióta cég, hülye döntések sorozatával lényegében kinyírta az MDA-t, az MG pedig már eléggé halottan született profil, és úgy tűnik, hogy a saját Cherry klónjukra helyezik azt az egyre kisebb figyelmet, amit kupakkészletekre fordítanak."
    Tényleg, lol :D Csak akkor még nem esett le szerintem, hogy az MG az egy profilt akarna jelenteni, nem tudtam szerintem hogy mire vonatkozna a rövidítés. :B AMúgy a Melgeek kulcsszóra visszakeresve azért értékes hozzászólásokra lehet találni, kár hogy pl ez a Big Bone szett ami pont tetszene az accentek miatt már náluk sem kapható például, ha már olyan jó a minősége a kupakjaiknak. Azt sem gondoltam volna hogy a SP SA szettjei ABS létükre felmossák a padlót a többivel....meg hogy 12 fős családi cég. Vidéken erre csak anynit mondanak, hogy tyah :Y

    "Kényelmes és sokan szeretik, emellett sokan mást nem is próbáltak, mert vagy nem is hallottak azokról, vagy nem is akarnak mást kipróbálni."
    De ez már a sztori vége, a kényszerpálya a versenytársaknak úgymond, amikor valamire akkor a kereslet hogy nem is érdemes mással kísérletezni, követik a trendet aztán mindenki boldog (kivéve aki pont másra vágyik mint az akutális bebetonozott trend). Ez nem magyarázza meg hogy anno a sztori elején miért pont ez a profil indult el mindent lesöprő útjára...

    Pár kérdés, pl. OEM-et miért nem gyárt senki? mit követett el az a szerencsétlen profil, úgy hogy mindekközben az összes olcsó pre-build pont azzal jön? Mondjuk persze ezt vica-versa lehet kérdezni, ha már enynire népszerű custom vonalon a cherry, és tucatnyi kupakgyártó cégnek megvan már a maga klón profilja más betűkóddal, vagy simán csak cherrynek hívják ők is, akkor a prebuildek miért nem cherry-vel jönnek? Vagy pl. DSS miért nem népszerűbb? És akkor jól értem, hogy ez az MDA profil csak MelGeektől közvetlenül meg Aliexpressről beszerzhető csak? (ami vagy klón vagy nem klón, ki tudja...)

    Amúgy ez az MG profil meg MT3 eléggé copy pastenek tűnik nekem. Viccesek ezek a gyártók, mindenki ad egy külön betűkódot a profiljának. Lényeg hogy ne is hasonlítsanak egymásra nevükben, de a profil maga nem baj hogy tökugyanaz :U

    "Az MT3 is csak a Dropm mérete és piaci beágyazottsága miatt él, ők is láthatóan egyre kisebb figyelmet fordítanak rá a DCX mellett, ami, minő meglepetés, szintén Cherry profil."
    Ja, pont ezen röhögtem a minap, kínomban. Youtube valamiért feldobta keybored videóját amiben a GMK WoB és a Drop féle DCX WoB szettet hasonlítja össze, na mondom ez érdekesnek tűnik, aztán már az elején kiderült hogy lényegében egy tökéletes cherry klónról van szó, de azért adtak neki egy újabb betűködöt hogy lassan már lehetetlen lehessne követni hogy melyik profil micsoda és lényegében mi a különbség.

    És amúgy a még "viccesebb" az egészben, hogy még mindig nagy a hájp a "thoccc" buildek kapcsán (legalábbis nekem ez a benyomásom), de mindegyik szépen valami cherry keycap-pel nyomul youtubeon. :W Ahelyett hogy rádobnának valami magasabb profilt amitől instans mélyebb lesz az egész hangja. Az egész "thocc" mánia meg cherry mánia teljesen kontraproduktív ilyen szempontból.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák