Hirdetés
-
GAMEPOD
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molydeus
őstag
válasz
nyunyu #64032 üzenetére
KVM:
A világítást el tudnám engedni, ha külső tápos hubról sem működne. Így belegondolva hub mindenképpen kellene, mert a bill., a controlpad és az egér már több, mint a CS782DP 2 usb kimenete.
Viszont jó ötletnek tűnt egyetlen mozdulattal bill.-ről kapcsolni az asztali és a noti között. Tartottam tőle, hogy az átalakító probléma lehet.
A Dell megy az irodai KVM-mel Type-C-n, de oda meg nem kell átalakító és a fene se tudja, hogy az vajon milyen típust használ a cég, utánajárok. A HP-t én is DP->HDMI átalakítóval használtam bent.
Nézhetnék HDMI-s KVM-et is, de akkor meg a HP-nél jön elő ugyanez a probléma az átalakítóval. Bár tény, hogy az sokkal ritkábban kerül az asztalomra.
A monitor source váltogatást kizártam, mert a hátán lévő kis joysticktól nem várnék élettartamot rendszeres használat során.
A külön USB switch (ebből lenne külső tápos is) + HDMI switch kombót meg azért zártam ki, mert amit találtam, az nem megy hotkey-vel, a két gombnyomás meg kartávolságból már lassú lenne és kényelmetlen.Billentyűzet:
Sajnos az építés max hot swappal opció nálam, viszont a taktilis silent kapcsolók meg, ahogy írod is, a kész billentyűzeteket zárták ki. Ezért szűkült le a végén a 2-3 kitre a listám. Egyszerűbb lenne a helyzet, ha biztosan jó lenne nekem egy lineáris gépelésre is, már meg is rendeltem volna egy Miyát.
A magyarítás és a hang fontosabb a világításnál, úgyhogy azt elengedtem. Persze nem bánom, ha a mostani halvány zöld vagy akár egy fix fehér háttér meglenne a kupakok között, ha éjszaka az ölembe kerülne a bill. Egy Miya féle layout-nál akár vissza is térhetnék a CK világítós kupakjaira. Lehet, hogy ebből a szempontból szerencsés vagyok, 2 év alatt sem oldottam fel az ABS-t, csak minimálisan fényesedik. Csak hát a hangjuk...A csendes taktiliseknél, akkor azért van egy kis tér a próbálgatásra. A Gateron S Brown ha segít a visszaérkezést tompítani, akkor a bottom-out miatt mehetne alá az o-ring, ahogy most is. Nem bánom, ha rövidebb a teljes út és ha puhábban csapódom bele a platebe.
A Grey-be meg esetleg lehetne puhább rugókat rakni, ha már úgyis szétszedném a lube miatt.
Ami aggaszt, az a bump milyensége. Gépelésnél jó, ha megvan a visszajelzés, de a Gateron stemje mintha nem egy huplin jutna túl, hanem egy reszelőn, ami vicces, mert előtte és utána simán jár a stem. A kép alapján a Grey erősebb huplinak tűnik. Az is lehet egy jó irány.
Lehet, hogy nekem az Cherry Brown féle alig érzékelhető taktilitás lenne jó. Ha ki lehetne venni a Miyából a kapcsolókat, hogy meg lehessen kenni...
Vagy akár egy lineáris kapcsoló, progresszíven keményedő rugóval, ha van ilyen.M.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest