Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, MX-5 ön kívül van még reális árú jó kabrió? Tudom az mx5 rohad, de ezen kívül örök élet +1 nap, és olcsó. Van még ehhez hasonló? Az ilyen "csajos" kabriók azért nem érdekelnek mint pl peugeot 206 cabrio.
1,5M körül gondolkozom rajta, ez még csak ilyen álmodozás, ha ennyiért nem lehet vagy nem érdemes akkor inkább lemondok róla.Igazából már rohannék a pénzt lobogtatva MX5-öt venni mert imádom, de ez túlságosan élmény autó amit berakok a garázsba hétvégente előveszem és ennyi, a csomagtartójába jobb esetben belefér egy görögdinnye, szóval azért egy ~200 literes csomagtartó nem ártana, plusz 185cm vagyok, és meglehetősen kilógnék belőle.
Nézegettem ennyiért van Audi A4 cabrio, de én pont az a fajta vagyok aki inkább fintorog ettől a hatalmas BMW/Audi buzériától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Kés topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mobilinternet
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- OLED TV topic
- Autós topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest