Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz szőröscica #150986 üzenetére

    Kívülről a 3 -as tetszik jobban, belülről az 5 -ös. 95% -ban egyedül járok az autóval (kvázi második autónak kell), cuccolni nem fogok - igazából felesleges a nagyobb. Mindemellett ha közel egy árban és felszereltségben találnék két hasonló felszereltségűt, akkor alighanem az ötöst választanám, a nagyobb komfort miatt. (Bár a 4,5 -öt optimistának tartom egy 2010 körüli 525 -ért jól felszerelve, de neked legyen igazad :D )
    Ha módom lesz rá, sorhatost nézek, a dízel nem biztos - csak sajnos a piacon igen ritka a benzines. A fogyasztás már nem érdekel - a mostani daráló megeszik 8 - 9 liter benzint százon, cserébe legalább nem megy. Elhiheted, bármire lecserélném, ami mozdul a gázadásra, ha 3 - 4 literrel többet enne is.
    (#150988) [vilike]: Már vártam a 330i -t :D De teljesen egyetértek, ha már fizetni kell, legalább vigyorogva tegyük :K
    (#150989) runner 125: Nocsak,szakítasz a Volvo vonallal? Szép ez az Infiniti, ami felé kacsingatsz, sok sikert hozzá! Azért a 3. gen. GS450h -t én is bent tartanám a kosárban (ott egyen meg a fene minden Toyota érdekeltségű autót, ahol van, de ez a GS nagyon bejön, talán egyszer vissza is csábít).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák