Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Tsebacsi #100671 üzenetére

    Azért nem érti senki amit írsz, mert nem akarja érteni. Pontosabban azért nem akarja úgy érteni ahogy írod, mert a gyakorlatban ez csacskaság, sem nem lehet, sem nem szabad megcsinálni.

    Tehetsz fel szélesebb kereket, nagyobb átmérőjű felnit, papucs orrán pamutbojtot, de a kerék külső átmérőjének változatlannak kell maradnia (bizonyos minimális tűrésen belül).

    Ha nagyobb kereket raksz fel, akkor alap, hogy szabálytalan vagy, alap, hogy elkalibrálódik a sebességmérő, de jó eséllyel bele is fog érni a gumi a kasztniba kanyarodáskor (ha szemmel látható a méretkülönbség akkor biztos) amivel adtál a sz.nak egy pofont.

    Mivel ez irreális elképzelés, mindenki a jobbik verziót feltételezi, hogy nem erre gondolsz.

    Ne értsd félre, nekem mindegy, az a véleményed, ami neked tetszik, csak ez a gyakorlatban elég necces elképzelés a fenti okok miatt.

    reszerk: az ugye megvan, hogy a felni 14"-os nem a teljes kerékátmérő? ;] (185/65R14, ki tudod számolni az átmérőt ha akarod)

    rakhatok én erre 20%-kal nagyobb átmérőjű kereket is, akkor is megfogja a kátyú, az R16-os BMW kereket is megfogja, tök mindegy, monster truckot meg nem csinálok a kocsiból, gondolom érthető okokból.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák