-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimcer
újonc
válasz toto222 #129823 üzenetére
Köszi ezt nem tudtam a gyári ps hdmit használom még egyelőre az nem tudom hanyas. De max veszek 1et annyit simán megér.mindenesetre nekem nem fontos hogy 4kban játszak csak feltűntek ezek a dolgok. Ráírtam a customer servicere ők azt mondták még 4kban is futnia kellene a wownak. Hát nem tudom. A lényeg hogy nem térdelt meg a gép az tény,de a memóriát nagyon leszívta.
-
Jimcer
újonc
Rendben köszi az infokat. Akkor a 2400 mhzes ramot hanyagoljam? Persze nem is 4kban akarok játszani eleg a hd felbontás. Am én is monitorra gondoltam hogy az lehet a bibi. Lattam is egy asust 27 inches 75 hz 1ms válaszidővel 200 fontért jo arban is van. Érdekes hogy csak a memóriát zabálja mert majdnem az egészet felemeszti míg a procit meg a vgat alig. Nem nagyon értem ez hogy van igaz már rég nem vagyok benne már ebben a vilàgban.
-
Jimcer
újonc
Sziasztok. Ez a konfigom van: corsair cx 550 550 w,intel core i7 7700 3,6 ghz turbo 4,2 ram corsair vengeance lpx 8 giga 2400 mhz geforce gtx 1050 ti 4 gb video kartya alaplap asus prime b250m prime plus gyari proci hűtő seagete barracuda 1tb hdd 7200 rpm az erdekelne,hogy miért van csak 30 fpsem? Igaz nem lagolok max felbontáson de zavaro hogy az fps viszonylag olyan alacsony. Kipróbáltam bgn illetve r aiden szep minden nem akadoznak az effektek. Egy phillips 4ks tvre van kötve a gép aminek a képfrissítése csak 30 hz az lehet a bibi? Illetve néztem,hogy a memóriából 6 gigát használ el holott csak a rendszer és a wow fut. Mit érdemes cserélni benne hogy maxon tudjak játszani magas fpsel? Remélem azért nem mindent,mert ez egy 3 kilos gép. Köszi a válaszokat előre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- D-Link DIR-860L
- Autós topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- ÚJ 4K CORE I5 14600KF SSD Gamer Erőmű PC 32Gb DDR5 6000 1.0TB SSD RTX 3080 10GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest